< Till bloggens startsida

gav bort din hand till en annan man

Nu kära vänner, nu ska jag sova. Eller slå på weeds, sak samma. För jag tänker trotsa allt vad trötthet heter, och kliva upp klockan fem för att duscha imorgon, för jag orkar inte nu. 

Godnatt lovely followers. 



lite sugen på kalas puffar ja.

accept the way things change

Som sagt har jag blivit en nyttig tjej idag. Och duktig har jag varit med! När vi gick på hemköp köpte jag äpplen faktiskt medans mina kära vänner köpte godis! Att jag gick förbi frukt avdelningen av ren vana och sprang till kassorna direkt efter att jag samlat in all frukt för att inte köpa något godisaktigt kan vi ta en annan gång. Inget som har någon betydelse liksom. För jag var en duktig tjej! 


NIXNEJ

allt var svävande, men nu ser jag klart

smirt om i'm sad:
vad blir det för motiv dåå?
Svar:
Jag och Therese ska göra lika, på samma ställe. Ett litet hjärta på handen! 



Ser dock inte så jätte fint ut nu eftersom det är ritat lite as fort på skolan, as fult hjärta och grå penna. Men typ sådär. Tyckte det var fint!

i'm sad

Jag mår bättre nu, känns awsome! Efter att jag ätit och kissat så mådde jag myyycket bättre. Förstår inte vad som var fel när jag typ knappt kunde stå och min mage var super stor. Men nu är det bättre!

SKA göra en tatuering snart också. Så det så. Ingenting kan stoppa mig nu! Okej min mamma kan, men ähhh.

Hörs hej.

snöskottare.

Jag ska bli en nyttig tjej idag. Jag ska verkligen. Dessutom ska jag faktiskt börja äta riktiga måltider. Har börjat med att dricka te och käka macka till frukost, dock drack jag kaffe när jag kom till stan, kom på nu att det inte kanske är så bra. Ett fusk hittills. Men det var inte meningen.. 

Börjar förmodligen att bli sjuk också. Har sjukt ont i magen och vill bara lägga mig ner och spy. Vill ta av mig mina strumpbyxor jag har på mig idag. Dessutom fryser jag hela tiden och blir irriterad på allt hela tiden känns det som. Dagen som började så bra. Dock finns det vissa ljus här idag. Tågbussar, simones kommentar, therese och att det snart är lunch. 


Såhär less är jag nu..

påväg till skolan!

GODMORGON! 
Dagen har börjat riktigt bra! Jag gick och lade mig typ halv tio, men somnade väll vid halv elva. Sedan så vaknade jag tio över fem helt utav mig själv, men drog mig fram mot tjugo i sex. Sedan hann jag fixa mig i lugn och ro och faktiskt käka frukost också! Dessutom åker jag tåg till skolan idag eftersom jag inte vill komma försent alltid. Så yes. En bra Måndag på g?



give me your love

Ska sova nu. Eller nej, äta kladdkaka och se på Weeds, sen sova! Blir tidig kväll ikväll. TJAO



i'm home

Äntligen är jag hemma! Jag klev upp klockan åtta imorrse och släppte ut djuren, när jag kommer tillbaka ligger Ellen vaken och kollar på mig när jag tänkte lägga mig och sova igen. Så vi klev upp då. Knäppt att kliva upp åtta på en Söndag.

Ikväll ska jag chilla! Duscha och mysa bara. Skönt!

alla som inte fattar skriver hej.

Hur får man in 200 judar i en bil? 










2 fram, 3 bak och resten i askkoppen.

klias i örat

Vi har äntligen lite civilisation i den här stugan! Alla säger HEJ INTERNET! Vi lyckades laga det. Yes. Jag har lyckats göra upp eld. Vi har lyckats bada ångbastu. Vi är bra jävla duktiga!


Ringde till Peppe och bad han hjälpa mig med internetet. Han bad mig ringa till Jonas. Vem av mina vänner är mest datanörd?

jag skulle vilja ha någonting med... pakaaaaklukkluk

Ellen är äntligen hemkommen!!!! Hennes hemkomst såg ut såhär:

Ellen - ÄLSKLING JAG ÄR HEMMAAAA!!!
Olina - YESSSSSSSSSSSS!

Ellen - HAR DU ÄTIT UPP ALLA JÄVLA OSTBOLLAR!?!?!?!?!
Olina - NÄE!
Ellen - men den är ju slut!!!
jaha... den var oöppen...


att svälja sin stolthet och säga förlåt

Jag är fantastiskt sugen på chailatte nu. Någon som bor i stan med räser bil som vill komma hit med en kopp kanske? Jag är dessutom fantastiskt sugen på pizza. Jag hoppas för mitt liv att pappin vill vara snäll och köpa en pizza till mig!

Nej nu ska jag kolla på weeds, äta godis och chips. Ellen får skylla sig själv om det är slut då hon kommer hem. MOHAHAHAHAHAHAHA


hold my hand

Nej hörni, nu ska jag kika på ett avsnitt av Weeds innan jag drar ut och rider igen.

P.s har sjuk träningsvärk i magen. d.s

HÖRS

jag är kapabel till allt

Jag och Ellen tar hand om stallet i helgen eftersom Emma och Elin åkt till Åre. Så jag och Ellen tog och flyttade in i Emmas hus igår. Imorrse for Ellen till stan för att hjälpa systern att flytta så jag blev ensam kvar. Klev upp vid halv 10 och käkade frukost. Efter det gick jag ner till stallet. Bar vatten, tog hand om getterna, skyfflade bajs och red på Mork.

Mork den jäveln fick för sig att han absolut inte skulle följa med mig någonstans efter att jag stängt grinden och börjat gått mot stallet. Så han sprang ner mig, trampade mig på foten så jag förmodar att jag har fett blåmärke där nu, och stack iväg i rasande fart mot skogen. Varpå jag skyndar mig att försöka ta grimskaftet men han bara sprang, vilket resulterade i att jag blev hängande efter och drogs i snön ett par meter tills jag insåg att det inte var någon idé. Men jag lyckades få fast honom, och red gjorde jag också.

Nu blir det lite lunch och chill innan jag ska ner igen och rida häst nummer två.
Hörs, hej.

you had a bad day

Just nu sitter jag på tåget påväg hem ifrån stan. Har precis varit och fikat med Therese och den nya tjejen i klassen, Maggan från Gnarp. Tiden gick otroligt fort faktiskt, fikade i nästan en timme, fast det kändes som tio minuter. Fick ganska bråttom när klockan började närma sig fyra och jag skulle handla innan tåget gick hem. 









Lite Fredagsmys.

mätt tjej





Pizza på matan idag, handlade godis sen, så jävla proppis att jag inte vet vart jag ska ta vägen!

wikipedia är en säker källa



I know, i am famouse!

Godmorgon herr nilsson

Insåg nyss att jag är så jävla efter matten. Jag har jobbat en halvveckas arbete på det här kapitlet. Vi har jobbat med det i över tre veckor nu, men jag orkar fan inte! Till och med Andy ligger några tal före mig. Shit. Kommer ta livet av mig om jag måste jobba allt det här innan provet. Roligare med facebook liksom!



I'm proud

JAG HAR TRÄNAT GOTT FOLK! Jag vet att ni inte tror mig nu men det är faktiskt sant. Gjorde ETTHUNDRA situps, lite arm och lite rumpa träning. Nu är jag stolt. Fick nå jävulskt med dåligt samvete för kebaben. Ops! SÄG ATT NI ÄR STOLTA ÖVER MIG!

hej jag ska bli nyttig

På Måndag ska jag sluta med dom här fasonerna. Jag ska sluta äta hela tiden. Det är inte hälsosamt någonstans. Det blir awsome! 


Welcome to the new me.

kebbi

Som jag sa äter jag kebeb i bröd nu GÖTT.





Men lugna mä, dricker faktiskt vatten till!


just strange

Har allvarliga funderingar på att göra lite kebab i BRÖD att äta. Peppe gillar inte kebeb i bröd för han inte vågar äta brödet när han är bland folk. Men jag gillare ja. Som det lilla fettot jag är har jag ju redan ätit middag, men detta kan bli.. kvällsfika? Bra tänkt där Kross! Varför kom gud på mat? Var väll jävligt onödigt att man ska behöva sitta och proppa i sig sånt i brist på annat att göra. Smörtigt gud!

Klart slut.



Gårdagen i bilder

Igår var jag, Elin, Ellen och Antonia på Ming Palace och käkade först, sedan gick vi på Hedbergska esteternas vårshow. Den var sämre än vad jag förväntade mig, den har varit så mycket bättre förut. Men den var värd 50 spänn i alla fall.













i keep fall.

Ibland är det faktiskt riktigt skönt att sitta på tåget eller bussen helt ensam och lyssna på musik och bara tänka. Förut var jag jätte rädd för sånt, liksom att ha tid över att tänka, men inte längre. Nu har jag faktiskt börjat uppskattat att sitta stilla en sekund för mig själv. Fast det är så mycket bättre ibland att åka med sina vänner, annars blir det långtråkigt i längden! 


no hands.


snygg chey

Nu ska jag ha spanska. Jag suger på Spanska. Det var ju trevligt att höra säger ni då. Jo tack, jag vet.



i'm falling to pieces

Godmorgon!
Jag som hade börjat sova riktigt länge om nätterna sov bara 6 timmar inatt... Så jag somnade på bussen och som vanligt vaknade jag i Nacksta och fick as panik. Jag vaknar liksom med ett ryck och slänger mig upp för att kolla vart man är, sedan inser jag att vi är i Nacksta, lägger mig ner i samma ställning och chillar några minuter innan jag börjar klä på mig. Folk måste tro att jag är dum i huvudet. Kan inte påstå att mina buss-sovar-ställningar är så vackra heller.




Och ja, jag är förjävla snygg idag.

På tåget hem

Har haft en as go kväll med underbara efterbliva ungar. Vi har ätit oss mätta på kina mat, kikat på vårshow som faktiskt inte var lika bra som tänkt, och busat hemma hos Ellen syster.

Min kanin gillade att springa och hoppa okej!?

.

Man märker att man inte är från samma ställe som mina klasskompisar då alla i min klass är emot varg jakt och jag för..


Jag skulle inte kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans.

Sitter och dricker en kopp lite för varmt te och lyssnar på Lars Winnerbäck. Den mannen vet hur man ska fånga andras hjärtan i alla fall. Jag älskar texterna, jag älskar tonerna, jag älskar rösten. Måste fixa min fina mp3 nu känner jag, men lite ny musik. Jag har bara massa dåliga som är lika gamla som min gamelfarmor tror jag. 

Aufwidersehn.

I want your body. need your body

Äter cheesecake och försöker klura ut någonting vettigt att göra. Hittills har jag ätit kebab, gjort cheesecake, ätit cheesecake, sett på svenska new york fruar, fotat och inget mera. Jag har inget liv. Skaffa mig en hobby någon!

Längtar tungt mycket tills imorgon och till nästnästa helg. Gud, spola fram tiden!

coming down

TJENIS!
Jag är redan hemma i lilla Torpshammar jag. Jag klev upp och orkade faktiskt fixa mig idag. Åkte på skolan och kom 15 minuter försent till första lektionen som var samhälle. Då fick vi veta att två av våra 4 lektioner idag var inställda, så vi skulle behöva ha 5 timmars hål idag. Men vi flörtade till oss en till inställd lektion av engelska läraren, så då tog jag bussen hem istället. Träffade Peppe och hans vän också så lekte med dom tills dom klev av. Nu har jag käkat kebab, gött!


En sån här väska köpte jag idag. Har kollar på den ungefär en miljard gånger!
GinaTricot - 300 Sek.

all these voices i hear in my mind

har myst ner mig i en utav mina fotöljer med min super goa filt, te och korvmacka, plus att jag tänkte slå på halv åtta hos mig och kika på det innan jag går och lägger mig. känner faktiskt för att sova snart. 

Godnatt sötproppar

dagens fynd


Cubus 75 Sek

outfit of today - slappig




tennarmbandet jag fick av emma.


Har ni hört Love the way you lie part 2?


Här är den i alla fall. Vad tyckte ni? Själv tycker jag att den var över förväntan! Är dock väldigt skeptisk till att göra part 2 av låtar. Men jag tycker texten är bra, och älskar när han börjar rappa. Finns ingen bättre rappare än honom!

här var det dimmigt. också var det borta helt plötsligt.

Just nu sitter jag på tåget. Älskar att det alltid är sjukt lite folk när det är det långa tåget, och sjukt mycket folk när det är det korta tåget. 

Idag ska jag i alla fall till stallet och säcka spån, kan ju bli... kul? Aja, får leka med Elin i alla fall så det blir trevligt. Hoppas på att få komma ut en sväng med pållen också, men det lär ju som vanligt inte bli av..


hoppas för mitt liv att emma inte glömmer mig eftersom jag ej har pengar på telefonen. hehe. blir jobbigt annars du.

jag har fyndat!..


Ni får se senare idag, när jag utfört alla mina uppgifter idag.

.

where is the passion when you need it the most

Therese ska lära sig super virus att ha på min dator..


Gott.

bara för att

Godmorgon!

Har ingenting vettigt att säga så lägger in en låt länk, som är en utav mina nötar låtar just nu. Har ändå inget vettigt att säga. 

Daniel Powter – Bad Day - Acoustic Version Recorded for NRJ


i don't mind it. i don't mind at all.

Ligger och trycker i mig svenska natur chips, nötcreme och julmust. Ska snart slå på the blind side för att söndagsmysa. Sedan ska jag sova lite sött för imorgon är det skola igen! 

GODNATT

JAG LEVER FAKTISKT

Idag har jag, Elin, Ellen och Emma varit på en tripp med bilen. Ytterst roligt. Ellen utgjorde en fantastisk odör som vi fick dofta på hela dagen, men det är okej. Vi älskar henne ju ändå. Eller?









Fick en födelsedags present av Emma idag. Ett tennarmband. AS FINT!

Gårdagen i bilder


Förrätt

Varmrätt

Efterrätt



det går inte att laga en blommas blad.

Har precis kommit hem efter en helkväll med kalas! Vi var först hos min morbror för att samla ihop alla familjerna, och eftersom det var derby hockey så slog vi oss alla ner framför tv'n. Rätt kul att kolla på derby när halva släkten hejar på Timrå och andra halvan på Modo, lyckat! Efter det åkte alla hem till mostern för att fira hennes födelsedag. Åt trerätters och mådde gott. Träffade en del mostrar och morbröder jag knappt sett på hela förra året också. Bilder kommer imorgon! Som vanligt när vi har släktträffar på mammas sida så var de flesta samtalsämnena inne på längdskidor, jakt och blommor. Den här gången var det faktiskt morbröderna som pratade blommor! Fast jag var bara med i slutet av samtalen, för jag fick såklart sitta vid barnbordet. Får gotta mig åt att jag är äldst där i alla fall. 

Morbror 1: Hur gör man med den här blomman då? 
Morbror 2: Men släng skiten!! Om det kommer en älg neranför så ser du ju inte den annars! 

Besatt? Absolut inte. Blir lite orolig över detta med tanke på att hela min familj, mina morbröder, mina farbröder, mina kusiner och ungefär alla i våran familjs omgivning är besatt utav jakt. JAG TÄNKER INTE BLI DET.
punkt slut hej.

Jag idag




how do i feel this good sober?

Men goddag mina höns!
Klev upp klockan 9 imorrse och grattade pappan min eftersom han fyller år idag. GRATTIS PÅ HONOM. Efter det lade jag mig i sängen igen och slocknade fram tills för en halvtimme sedan. Skönt. 

Måste snart kliva upp och fika och sedan börja fixa mig lite för ikväll ska vi till min moster som fyller fyrtio år. Det blir kalas det! Längtar som fan, för kalas är det bästa som finns alltså.

Återkommer senare.

ÅH VAD DUM HAN ÄÄÄÄÄR

Det sägs att gud inte gräddade oss vita i ugnen tillräckligt, och de svarta för länge. Han borde vara förjävla dålig på bakning den där gud. Dessutom får jag grädda mig själv nuförtiden för en viss inte gjorde det fullt ut. 
SMÖRTIGT GUD!

I feel so used

Sitter och trycker grönsaker och dipp. Ops. Bara en liten kvar. Hemskt. Måste skynda mig att njuta utav den sista! 



Tog en två timmars powernap förut. Känns som om powernapsen börjar gå i överstyr när man slocknar 8 på en Fredagskväll och vaknar vid 10...

Don't turn around and say that you love me.It's hard enough.

Efter skolan mötte jag och Therese upp Maja. Drog förbi lite affärer, och sedan gick vi och lånade en liten bok. Efter det drog vi och fikade lite på Barista. Chailatte är fan livet. Åh så gott! Åh så dyrt! Satt och pratade om allt och inget och hade lite fredags mys bara. Sedan gick vi till tåget för att ta oss hem. 







Hörshej

this is a crime

Jag gillar inte längre Fredagar. Förut innebar Fredagar att man fick sluta tidigt och bara softa lektioner. Nu förtiden innebär det att man börjar super tidigt, har mer lektioner än någon annan dag på hela veckan och slutar klockan tre, vilket betyder att man faktiskt inte kan ta någon buss eller något tåg hem förrän 16.20 eller 16.35. Så idag ska jag och Therese dra och fika lite efter plugget, hon ville äta glass buffé på Biteline,  jag ville dricka kaffe på Barista, och eftersom jag är bäst fick jag som jag ville! Biteline blir en annan dag.


hörs och syns

bye

jag är respektlös







Såhär söt är jag idag. Busigt.

vi känner inte varandra längre. inte ett dugg.



Har varit ute på promenad med Malin ikväll, det var faktiskt riktigt skönt. Hoppas på att tvinga med mamma till Birsta imorgon så hon kan köpa mig en ny säng och möbler, vore awsome!

Ska strax sova.
Godnatt


Han hjälpte mig att växa. Nu är jag hela 163 cm lång.


Dagens utstyrsel! 

Har varit ute på lite egna äventyr idag så det blev ingen skola för mig inte. Missade ingenting viktigt ändå. 

Nu ska jag göra mig lite fika och börja plugga. Efter middagen planerar jag och Malin att gå en promenad och umgås lite. Är det fortfarande fin väder då så åker kameran med!

Hejsålänge!



Med pirr i magen och benen.

Jag har levt hela 58 minuter som sextonåring nu! Vackert av mig då. Fick även hela 238 grattis inlägg på facebook, det om något var lite vackert. Känner att lillhjärtat växte alltså.



Dags att släcka ögonen och få sig lite sömn. Imorgon väntar nya och spännande äventyr. Trevligt att min första dag som sextonåring kommer börja på det viset. Rätt komiskt. Nu blev nu nyfiken va?! Tror jag å!

Puss

happy birthday to me

Födelsedan är ju som sagt idag, och den har varit grym! Förutom att jag fick tok springa till bussen så har den faktiskt varit bra! Slutade skolan klockan halv 5, gick till tåget och åkte hem. Käkade lite kycklingrulle och myste lite och nu sitter jag här! Eftersom även Josefin i min klass fyller år idag fick vi mycket vacker sång på historian. Amazing!




fick den här sötlampan i prisse!



fått en helkropps spegel, bestick (ska ju kanske flytta till staden i tvåan), pengar, resan till sthlm, ska få mera pengar i sthlm (dom tror jag kommer göra av med dom innan annars!?), sedan ska jag göra om i mitt rum, måla om, ny byrå, en till säng osv.

Dags för mera mat nu! Gött.

SWEET SIXTEEN!

Jag fyller sexton år idag! Japp, stor tjejen blir idag då!
Fått över 150 gratulationer på facebook, riktigt vackert om jag får säga det själv.

Dessutom så fick jag ett sms utav Lovisa när jag kom på skolan att jag skulle möta henne. Då har hon köpt en påse med klubbor inuti. Så jävla vackert eftersom jag älskar klubbor! Go jäntan! Dessutom fick jag en fin dikt utav Simone the one and only också. Gull vännerna mina! 

Bilder osv. kommer senare ikväll. Nu ska jag ha Spanska, rätt värdelöst eftersom vi bara ska se på någon film...
Hade!

Dag tio: En bekännelse

Jag gråter väldigt lätt till filmer! De värsta filmerna är Dear John, The O.C, I am Sam och så vidare. Såna filmer som berör verkligen.

för mycket av det goda kan ibland vara underbart

Har precis myst på en massa med hemma spa. Hade ansiktsmask, rakade benen, fixade naglarna, hårinpackning, bodyscrub och andra grejer. Nu känner jag mig som en människa igen!









Bodybutter, bodyscrub och duschcreme, lukten cocos - The bodyshop paketpris 275 sek.
Ansiktsmask, lukten choklad - Åhléns 20 sek
Hårinpackning - Loreal Paris Elvital Nutri Gloss


home spa

har hemma spa! ytterst skönt. ska nu hoppa in i duschen. hårinpackning och grejer. äter fruktsallad och dricker citronvatten. nyttig chey!







gott

jag har lagat mat..

och duktig som jag är så har jag knäppt kort. det blev kycklingsallad, eftersom mina föräldrar envisas med att gå på diet så måste jag laga min egna mat. är dock väldigt rädd för att kycklingen inte ska vara riktigt tillagad, men det skiter man väll i!







Gott blev det i varje fall!

abstinens!

Jag är sjukt sugen på maltesers nu. Jag bad pappa köpa det när han åkt hem. Först sa jag kina puffar, men kom på att maltesers är godare. Så jag beställde det istället. När han kommer hem har han köpt kalas puffar. Åh vad söt han är! Han trodde att det var det jag menade. Go pappan.



dock är jag lika sugen på dessa små godingar fortfarande!

utan dina andetag

Har sovit fram tills nu, rätt skönt. Nu ska jag ta och göra brunch. Har fortfarande nackspärr men det känns lite bättre nu. Det blir till att kika på Weeds hela dagen lång nu.


blir ni kissnödiga nu?

Godmorgon!

Jag lyckades kliva upp och ordna mig, åka ner till bussen och allting. Men väl där nere så har jag glömt finplånkan med busskortet! Det betyder att jag inte kan åka hem sedan med bussen, så fick knalla hemöver. Tänkte ta 8.35 bussen, men jag har sån nackspärr att jag skiter i att åka på skolan idag! Vill ju vara redo för födelsedan imorrn!





dricker smoothie och kollar på vakna med the voice. ska snart sova mera!

min värld är så stor!

Borde nog sova nu. Ska ändå upp klockan 6 imorgon, skönt. Eller hur var det? Men först blir det ett avsnitt med Weeds så jag blir lite trött!


jag och rolf. söta, inte sant?

Dag nio: Två fina minnen

Jag har så många otroligt fina minnen, men många otroligt fina människor! Det är svårt att välja ut bara ett men kan ju ta några som jag tycker om starkt.

1. Det första får bli skolavslutningen i nian. Det började med att vi käkade tårta allihopa i skolans matsal. Sedan sa vi hejdå och kramade varenda lärare, där kom det lite tårar minsann. Efter det gick högstadiet ner till kyrkan för att ha avslutning och vi fick våra betyg. Några timmar senare åkte min klass till bygdegåren i hjältan för att umgås hela kvällen och natten! Vi grillade, käkade, drack gott och umgicks. Senare kom resten utav nian och det blev en hel del dans, sång, prat och vi hade så himla kul. Allvarligt den roligaste stunden tillsammans med hela nian som varit. Vi har haft fler klassfesten, men denna slog allt. Alla var så glada, vi hade en underbar gemenskap och alla var med alla. Otroligt! :')


2. Ett andra minne måste vara när jag och Ellen åkte till Danmark på prao. Ett otroligt fint minne. Jag lärde mig verkligen mycket om mig själv, om andra dessutom lärde jag känna Andrea bättre, som nu är min tränare också. Att åka själv tillsammans med Ellen till ett grannland, utan föräldrar och massa arbete, det var verkligen super kul. Men gud så vi slet! Det var nästan som semester när vi kom hem igen.



minnen för livet helt enkelt.

i found a reason

Såg precis på idrottsgalan. Jag må vara en väldigt känslosam person när det gäller filmer och tv, men det här tog priset. Seriöst grät jag till alla som tog emot pris! Det kanske beror på att jag faktiskt brinner för sport väldigt mycket. Har ju idrottat en hel del under mitt liv. Skidåkning, terränglöpning, innebandy, fotboll, ridning, skytte och massa andra grejor. Dock är den enda sporten jag utövar nu ridningen, men jag brinner ju för de andra fortfarande, även om min tid inte alltid räcker till! 


det är okej att gråta när dessa älsklingar vinner pris. okej!?



let me fall

Tänkte ju som sagt rida idag, men känner nog inte för det. Man blir alldeles trött och hängig av att vara borta så länge och göra saker. Tror Hanna skulle komma senare och övernatta också. Hoppas!



guiena pigs are not cute sometimes

När jag vaknade imorrse så hade jag sovit en timme för länge, blev as stressigt men jag hann i alla fall med 7.10 bussen. Vid Nedansjö gick Criddes säte sönder, och han satt framför mig så det lutades mot mitt ben hela vägen, så jävla jobbigt och ont! Hade seminarium på första timmen, sa inte så mycket, hehe. Har precis haft engelska tal för en fjärdedel av klassen, gick väll sådär tror jag. Nu väntar jag på att Therese ska bli klar med sitt tal så jag kan få äta maaaaat!



i don't want to be the one, left in there

Försökte sova, men jag är inte ett dugg trött! Istället kom jag på att jag ska börja styrketräna. Varför har jag inte gjort det innan? Vi har ju en massa grejer hemma redan. Motionscykel, sån där bänk med massa olika grejer på, hantlar och dessutom kan man ju göra en del själv också. Ska fan börja med det imorgon tror jag.

Går i skolan från 8.20 - 13.20 imorgon, efter det ska jag åka till stallet tänkte jag. Lite ridning på kvällen skadar inte. Dessutom styrketräna lite när jag kommer hem. Jag känner verkligen för att träna lite nu! 

Nej, ska göra ett nytt försök att somna nu. Godnatt!


Ett tag tränade jag faktiskt riktigt mycket! Ska ta tag i det här nu. Fit for beach 2011!

if you want more from me, why don't you say that to me

Who says I can't be free
From all of the things that I used to be
Rewrite my history
Who says I can't be free



i don't know why i'm still waiting

Hej jag har inte gjort någonting vettigt på hela dagen! Eller jo, duschat. Imorgon är det skola och jag längtar faktiskt ( !?). Har inte en aning om varför men jag känner att jag behöver lite rutin på vardagen! Knäppa tanke.



Dag åtta: Tre saker som gör dig ledsen

1. Misstag. Alltså när man gör misstag som det inte går att göra något åt och man ångrar sig som fan.
2. Folk som lämnar en. Såna man trodde skulle finnas där jämt, men som plötsligt inte bryr sig längre.
3. Filmer.,

somehow i want more

Godmorgon! Idag tänkte jag bara chilla, plugga, fota och kanske promenera. Men då inser jag att jag mår lite illa, eller nä, inte illa, men jag känner mig konstig i magen! Så jag ska nog ligga i sängen och bli bättre först. Dock måste jag plugga eftersom jag har en muntlig redovisning imorgon och ett seminarium. Hallelujah! 



i don't want the world to see me, because i don't think they'd understand.

Fått veta två otroligt roliga saker idag! Två saker som får mig att bli extra glad och två saker att se fram emot!
Det ena tänker jag inte nämna nu. Inte än på ett tag, eftersom det inte är någonting säkert alls. Det är bara en idé. Men det ger mig ändå hopp om saker och ting. 

Den andra saken är bestämd, eller jag tror det i alla fall. Vecka sex åker jag, Hanna, Lena och mamma till stockholm över helgen för att bo på hotell, gå på teater och mysa! Låter riktigt bra, och jag är sjukt sugen på att komma bort härifrån. Jag är sjukt sugen på att bara glömma allt för en stund och vara med Hanna långt hemifrån där de enda bekymren finns i mitt huvud. I'm so exited!




hon är bland de bästa som jag känner. den som inte lider med mig utan den som stöttar mig istället. jag vet att hon skulle finnas där vad som än hände. vi är släkt, men även bra vänner, och jag älskar henne grymt mycket. hon har funnits där hela livet och vi har gått igenom endel. hon har alltid funnits där, och hon vet precis hur jag känner även fast jag inte säger det. hon vet nästintill allt om mig och det är otroligt skönt att veta att hon alltid finns där. att jag kan ringa klockan 4 på morgonen och hon svarar. jag är glad att jag har henne.

PUSS!



now, it's to late

såhär cool och gosig är jag. vadå sleten?

Orkade inte plocka fram popcorn maskinen, så det blev grönsaker och dipp istället. Lika brare.


wherever you are in the world the moon is never bigger than your thumb

Funderar starkt på att poppa popcorn och slå på Dear John. Enligt mig är det en utav de bästa filmerna i hela världen. Jag kan inte låta bli att gråta till den heller. Det spelar ingen roll vem som sitter bredvid mig på den filmen, så kan jag inte hejda tårarna ändå. Den är vacker, sorlig och underbar.!



can we bring yesterday back?

Nu är jag hemma igen efter att ha brottats med en galen och rädd liten mula. Hon är förjävla stark alltså! Både jag och Elin försökte hålla i henne med det fungerar fan inte bättre för att man är två. Båda två åkte hejdlöst bakom henne och försökte stoppa henne men hon är alldeles för stark. Dessutom blev jag in prejad i hövagnen. Det påminner mig lite om den dagen Emma skulle tävla körning med våran förra mula Iris. Jag skulle hålla henne medans Emma tog på vagnen. Det slutade med att jag blev inträngd i ett litet utrymme och en stegrande Iris bakom mig och jag fick skakeln rakt i ryggen. Ibland är det förjävla roligt med djur!


Ikväll blir jag bara hemma tror jag. Är rätt så trött och känner inte för att göra något annat. 
Puss hej.

Dag sju: Fyra saker som gör dig glad

1. Glada och bra människor, som alltid finns där när jag behöver dom.
2. Kalas
3. Mina små vackra djur
4. Ärlighet

(tråkiga svar, men det är ju sant. finns nog hundra miljarder olika andra grejer som får mig glad.)

i feel better now

Herregud vilken rolig kväll det blev! Först så åkte jag, Ellen och Antonia hem till Antonia för att laga lite mat osv. Senare kom några andra trevliga brudar och vi käkade tacos, fixade oss, dansade och spelade kortspel. Efter det drog vi på Heaven & Hell och hade en grym kväll. Dansade tills jag svettades sönder och umgicks med trevligt folk. Blev dock inte en enda bild från igår, men det gör ju ingenting. 

Nu ska jag nog åka till stallet och röra lite på mig. 
Hörs mina vänner!

heheehehhe sjuka historier!

Jag är pepp till tusen på att kalasa! Dock så känns det segt med en lektion religion innan vi slutar. Sen ska jag springa ut i friheten!!



trettio bast

Maten var inte god... Varför serverar dom vatten med spaghetti och köttfärssås? Och inte bara spaghetti och köttfärssås?. Gött, eller? Det var i alla fall vatten med spaghetti och köttfärssås idag på maten. Blev inte så mätt. Älskar att Lovisa och Therese ätit upp då jag inte ens ätit hälften, ops. 

Nu är det samhälle. Kul? Nja.

Mattelektion ala' Olina

Olina - Agnes, kan du hjälpa mig med den här ekvationen?
Agnes - Okej!

Varpå Agnes skriver ner världens längsta uträkning, på några sekunder, medans jag försöker förstå något. Helt okej.

du är x i min ekvation.

Goddag! Sov ungefär två timmar inatt, ändå var jag inte allt för trött när jag klev upp hemma hos Ellen. Dock slocknade jag på bussen, vilket antyder en del. Har precis haft redovisning för vårt grupparbete i historia. Man skulle prata i 10 minuter, vi pratade i 25 minuter.. Duktiga tjejer! 

Nu har vi matte, orkar inte lyssna på redovisningen, för jag lär mig ändå inget. Om en timme är det mat. Jag längtar för jag är något kopiöst hungrig. Senare ska vi hem till Antonia för lite förkalas innan Heaven & Hell ikväll. Känns som om det kommer bli en bra kväll!

Hörs och syns.

i told u so


jag gillar agnes mycket.

Dag sex: Fem saker du gillar att göra

1. Lyckas med någonting jag länge velat.
2. Fotografera, såklart?
3. Umgås med människor som får mig att må bra.
4. Klappa på små ponnysar och getar.
5. Lekas och kalasas

what's up.

Ska kliva upp om 4½ timme. dags att natta. GODNATT STALKERS. but i love you anyway.

Dag fem: Sex män du tycker är ursnygga

Tar dem ej i ordning, för jag kan inte säga vem som är direkt snyggast.


Jensen Ackles. 



Cam Gigandet




Grant Newman
Clay Adler
Chase Cornwell

Charlie Hunnam

Fyyyfan vilka hetingar!


world never see me

Visar lite bilder från gårdagen. Hade myskväll med Hanna, och det kan väll aldrig gå fel?





Myspys med älskade korvkvinnan!

Rest my head

Har tillbringat hela 6 timmar på bussen idag. Känns toppen fantastiskt! Käkade dessutom på kebabcity idag igen, men idag tillsammans med Peppe och Ellen. Riktigt gött såhär på kvällskvisten! Nu sitter jag och väntar hemma hos Ellen på att mina föräldrar ska älska mig mer än hockey.

Hejdå.

owned

Olina - Vad är det som ligger där och skräpar?
Ellen - Ja det är väll skugga?!
HAHA

owned

Olina - Vad är det som ligger där och skräpar?
Ellen - Ja det är väll skugga?!
HAHA

you are more than that

Mötte upp Hanna igår efter skolan och käkade på kebab city. Sedan mötte vi upp William och jag gick för att leka på stan i några timmar i väntan på att dom skulle komma tillbaka. Jag hade ytterst .. trevligt. Kollade i affärer, vilket SUGER om man inte har några pengar. Gick runt hamnen och tillbaka. Satte mig på en stol och kollade på folk. Dessutom fuckade min telefon ur, och eftersom jag bytte simkort hade jag inte ändrar min simkod, och kunde därför inte slå på telefonen. Blev tvingad att gå och sätta mig på navet så länge, och sedan fick jag faktiskt syn på hannis! HAPPY MOMENT

Vi tjockade chips, dipp, läsk, godis, godis och ännu mera godis. göttans! 
Nu sitter jag hemma hos pälster och har precis tjockat i mig en massa tacos. 
BYE

en braig dag

Godmorgon sunshines!
Dagen har varit bra faktiskt hittills. Började med sovmorgon och sedan kom jag i tid till bussen. Efter det har jag faktiskt förstått vad jag gjorde på historian och ska snart ha religion. Dessutom slipper jag spanskan idag. Och imorgon har vi heller ingen spanska, jag har inget seminarium imorgon eftersom jag har det på Måndag, och slipper mentor, så jag är ledig imorgon! Fatta soft det är då!

Ska gå och köpa något att äta på snart, sen ska jag ha religion och efter det slutar jag, och då ska jag möta upp hannis! 

GREAT! BYE

I started out all alone.

Säger väll godnatt då. Ska slå på lite sex and the city. Imorgon är en annan dag. Nice. Godnatt.

I brist på ett liv gör jag detta.

1. Fullständigt namn? - Olina Linnea Eriksson
2. Född år?- 1995
3. Vart bor du? - Torpshammar - klöstre
4. Färg på ditt hus? - blått
5. Hus eller lägenhet? - hus
6. Klass? -  SP10
7. Vilket år tar du studenten? - 2013
8. När gick du upp i morse? -  05.30
9. När ska du sova? - om en timme?

10. Vad har du ätit idag? - kyckling, makaroner och köttbullar

11. Dagens klädsel? - jeansthights, t-shirt & kavaj
12. Dagens smink? - det vanliga
13. Dagens roligaste? - andreas på lektionen (redan skrivit om det)

Socialt:
14. Har du många vänner? - ja det har jag
15. Har du ovänner? - tror jag ej
16. Vem chattade du med senast? - viktor
17. Har du pojk-/flickvän? - nope
18. Vem pratade du med sist? - hanna tror jag
19. Vem fick du senast sms ifrån? - hanna där å

Senaste:
29. Gången du shoppade? - minns inte
30. Gången du hade sex? - ett par veckor sedan
31.
Gången du var kåt? - töntfråga
32. Gången du rökte? - pass
33.
Gången du var glad?- idag
34.
Gången du sa att du gillade någon?- några månader sen?
35. Gången du drack?- inte så länge sen
36. Personen du kramade?- kommer inte ihåg
37. Personen du bråkade med? - mammi och pappi
38. Personen du blev ovän med? - kommer ej ihåg
39. Gången du fick skrattattack? - idag
40. Personen du snackade i tel med? - hannis!
41. Gången du grät ? - förut, haha!
42. Gången du hade oralsex? - puss
43. Personen du sa snygg till - jag vet inte


Favorit:
20. Film? - green street hooligans
21. Låt? - föredrar ellens spellista.
22. Mat? - tacos
23. Dryck? - fanta

24. Färg? - grönt är skönt
25. Stad? -  sthlm?
26. Land? -  usa
27. Ämne i skolan? - rast eller lunch (på min skola verkar det vara ett ämne)
28. Människa? - har nog ingen favorit

Antingen eller:
44. Svart eller vitt? - beror på vad
45. Hund eller katt? - hund
46. Ute eller hemma? - beror på humör
47. Tvspel eller datorspel? - tvspel
48. Singel eller upptagen? - beror på
49. Hångla eller ha sex? -  beror på
50. Lunarstorm, msn eller playahead? - msn
51. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad
52. Blont eller svart hår? - blondt
53. Har du blåa ögon eller bruna? - blåa
54. Choklad eller lakrits? - choklad,
55. Coca cola eller fanta? - fanta såklart
56. Pizza eller kebab? - pizza
57. Randigt eller prickigt? - ingenting
58. Kille eller tjej? - kille tror jag. uppfatta mig inte fel, tycker om tjejer också, men killar är inte så komplicerade att umgås med!
59. Älska eller bli älskad? - båda
60. Leva eller dö? - leva
61. Vänner eller familj? - båda

Antal
62. Personer du älskar? - kan man ens räkna alla?
63. Personer du hatar? -  ingen
64. Glassar du ätit på en dag? - ingen aning. antagligen jävligt många. tänker på glassmaraton i norge.
65. Gånger du haft minnesluckor? - ett par gånger. it's fun sometimes!
66. Gånger du varit hög? - aldri, eller varje dag?
67. Personer du saknar just nu? - ett par styckna
68. Gånger ditt hjärta brustit? - ett par gånger

Vem:
69. Kommer du inte överens med? - ibland mina föräldrar
70. Vill du kyssa nu? - passaren då

71. Ska du träffa imorgon? - mina klassisar och hanna!
72. Sjöng du senast för? - pappa och broder
73. Skickade du senast gb till i pea - jag har inte pea
74. Spelade du tvspel med senast? - philip?
75. Vill du ta med på resa nu? - jag vet inte riktigt
76. Vill du kasta en sten i huvudet på? - ingen faktiskt
77. Förtjänar att dö? - ingen
78. Är söt? - alla är söta!
79. Vill du sova jämsides med i natt? - skulle vara kul att tala om. fast nä

Vad:
80. Gör dig glad? - vänner, kalas, minnen
81. Gör dig ledsen? - minnen, misstag,
82. Vill du helst göra nu? - se på film
83. Önskar du att du slapp göra? - gå i skolan
85. Önskar du dig i födelsedagspresent? - pengar & håkan hellström biljett
86. Längtar du till? - my sweet sixteen och sommar.
87. Tycker du om dina betyg? - awsome. eller va?
88. Ångrar du i ditt liv? -  en del grejer jag helst inte pratar om
89. Är det bästa som hänt dig? - en massa grejer 

Vad tycker du om?
90. Rökare? - deras egna val. har väll inget emot dem
91. Bråk? - onödigt?
92. Killar? -  dom är lätta att vara med. vissa är komplicerade och hjärndöa, men det kan väll egentligen alla vara. tycker om pojkar ja!
93. Tjejer? - mer komplicerade. men as kula, dessutom förstår dom en. däremot kan vissa vara hjärndöa och komplicerade där också.
94. Skola? - rätt kul att umgås med klassisarna, men as jobbigt.
95. Framtid? - onödigt att tänka på

Övrigt:
96. Är du kär? - nej? tror inte det, eller jag vet inte.
97. Hur lång är du? - 1.63
98. Första tanken när du vaknade? - fuck. försov mig!
99. Sista tanken när du somnade? - stänga av datorn
100. Hur mycket är klockan nu? - 23.48

don't stop believin'

Imorgon börjar jag inte för än 12.20, så det blir sovmorgon. Soft! Därefter har jag två lektioner, historia och religion, sedan slutar jag eftersom spanska lektionen är inställd. Efter det ska jag möta upp Hanna i stan för att käka lite, sedan ska jag hitta på något annat i ett par timmar för att sedan möta upp henne igen och åka hem till henne för övernattning. Blir kalasbra eftersom vi knappt ses längre. Den kvinnan är så otrolig att umgås med. Dessutom ska jag slänga med mig min älskade kamera så jag kan få lite kort på na, och kanske några på skolan. Blir kalas dag imorrn alltså!


tänkte lägga in en bild på hannis, men hittade denna go bild på en utav de sötaste ungarna i världen. det finns inte många barn som jag verkligen tycker om av hela mitt hjärta men hon är en sån, hon och astrid! :')

people are allways the same

Fysatan vad jag är trött! Åkte från hemmet klockan kvart över 6 imorrse, om hem halv 6. Nästan 12 timmar! När jag kom hem slängde jag i mig mat och gick och sov tills halv 8. Nu är jag sådär slö som man brukar bli efter man sovit. Ska strax palla mig upp och fika något gött. Sötsugen or what!?

har sjukligt ont i fötterna just nu..

Vi gick bort till idrottshallen, det är skit lång om jag får uttrycka mig själv, och då har någon lyckas gjort fel i schemat och dessutom dubbelbokat idrottshallen med NTI. Så det blev ingen idrott, rätt skönt men känns onödigt att jag konkat på idrottskläder i hela livet typ.

Nu börjar snart Engelskan som vi fick framflyttad en timme. Skönt!

Dag fyra: Sju saker du ofta tänker på

1. Hur livet skulle varit om jag valt annorlunda vägar att gå, eller hade gjort saker annorlunda.
2. Hur andra ser på mig.
3. Hur min röst låter för andra, för den låter ju uppenbarligen inte lika i mitt huvud som andras!?
4. Farmorn.
5. Speciella människor i mitt liv.
6. Ugglor
7. Vad jag ska säga om folk frågar mig saker. Har en egen konversation i huvudet.

spelar spel med andreasboi och richiebitch

Sitter på matte lektion tillsammans med Andy och Richie. Förut fick vi tillbaka våra matteprov. Andreas reaktion:
- Vad betyder f?! 
Och kollar frågande på matte provet. Det gjorde helt enkelt min dag!

Vi ska egentligen spela spel, men inte då. Skiter man väll i. HEHE

Dom är bra tokiga killar!

Längtar till lunchen nu..

does it matter anymore?

Blev faktiskt inte solning och simning idag, för att mina föräldrar var lite för vrånga. Nu ska jag slå på något avsnitt av sex and the city att somna till för imorgon tar jag super tidiga bussen. Måste nog upp vid 5..


me today



Tell me what you are waiting for

Nu är jag hemkommen från skolan, eller för typ en halvtimme sedan! Sitter och dricker smoothie och lyssnar på musik, sånt man gör här i skogen alltså. Gjorde ingenting speciellt på skolan. Gick runt och var lång hela dagen i mina klackskor, känns helt okej faktiskt. 

Kanske drar och simmar senare, och solar. Får se det då. 

jag imorrse. hehe

everyday feels like the last, without you.

Jag sitter på skolan nu och slutar snart. Jag slapp ju som sagt att gå på första lektionen, riktigt soft. Jag kunde inte somna förän vid 1 någon gång, så jag låg vaken och lyssnade på musik tills dess. När jag vaknade var jag faktiskt jätte pigg och orkade med att tvätta ansiktet, sminka mig, fixa håret, äta och ta det lite lugnt samtidigt som jag lyssnade på musik. Det har hänt någonting radikalt!

Jag slutar snart, och ska först på biblioteket och sedan ska jag ta 2 tåget hem. Senare ikväll ska jag och Ellen på badhuset och simma, efter det ska vi nog sola en stund också. 


kommer förmodligen se ut sådär efter idag. yes!

Dag tre: Åtta sätt att vinna ditt hjärta

1. Vara en vacker person, (då menar jag fram för allt en vacker personlighet,)
2. Jag tycker faktiskt att utseendet spelar roll! Eftersom man faktiskt inte lägger märke till kanske mindre fina lika mycket som man lägger märke till snygga människor. Så ja, det är ett fett plus att vara snygg.
3. Man är sig själv. Jag hatar människor som inte är sig själv.
4. Man har en kul humor och gillar att skämta och är sarkastisk.
5. Man uppvaktar mig och säger fina saker till mig.
6. Man är framåt och vågar säga vad man tycker. Men ändå inte är för på.
7. Man är positiv och glad.
8. Man tycker om mig för det jag är, inte för den någon tycker jag ska vara.

kryptonit

Som alltid var jag ju ute i sista minuten med min svenska uppgift, och sen läser jag att man faktiskt får vara ledig första timmen imorgon ifall man lämnar in uppgiften innan lektionen. Ja tack sa jag och skrev den fort som fan! Nu blir det till att sova en timme extra imorgon. Soft!

Nej nu ska jag slå på en vacker filmsnutt att göra mig själv trött till. Är dock rädd att det inte går eftersom jag råkade ta en ofrivillig powernap när jag läste svenska boken. Jag bara låg där och sedan vaknade jag av att jag låg och sov med boken på magen. Det har gått för långt...



Ungefär sådär kul är mitt liv, som bilden ovan. hehe.

Nu måste jag verkligen ta och somna, för imorgon ska jag träffa världen härligaste klassisar. Har faktiskt saknat alla mina fina vänner. Naaw.

GODNATT



Dag två: Nio saker om dig själv

1. Jag har färgat brunt hår, blåa ögon och färgade svart/bruna ögonbryn.
2. Min vanliga hårfärg är mörkblond, men jag passar bäst i brunt!
3. Jag är 163 cm lång men önskar att jag var lite längre.
4. Jag är inte rädd för så många saker, bara mig själv och att folk ska lämna mig ensam kvar. Dessutom att jag ska vakna upp naken i en simbassäng fullt med människor.
5. Jag får jämt ångest över skolarbeten men orkar aldrig göra dom för än i sista minuter.
6. Jag går i gymnasiet eftersom jag bara gick halva sexårs och halva ettan. Jag är alltså nittiofemma och går första ring i år.
7. Jag vill bli psykolog när jag blir stor.
8. Jag är dålig på att spara pengar. Jag handlar helst upp alltihopa på en gång! (måste dock bli bättre på detta)
9. Jag fyller arton år på en Lördag.
10. Jag har någon sorts tvångstanke då jag måste göra saker en exakt tid. T.ex. om jag ska gå till bussen och är klar 16 minuter över så måste jag vänta till 20 minuter över för att det ska vara en exakt tid. HAHA!

you're my wonderwall

Duschade, fotade och precis då jag kommit in ringer Ellen och frågar om jag ska med och rida. Så fort som vinden bytte jag om till ridkläder och stack till stallet igen och red lite på ridbanan. Nu har jag kommit hem igen och måste snart börja läsa boken vi har i läxa. Men först ska jag ta och redigera lite av bilderna jag knäppte tidigare idag. 



du sänkte kaptenen

Tjenis! Nu tror ni att jag har sovit tills nu, men nejnej! Jag blev väckt vid kvart i 10 utav Emma som frågade om jag kunde hjälpa henne för att det blivit översvämning i stallet (igen!). Så det var bara att slänga sig upp och kasta i sig någonting snabbt att äta för att sedan fara till stallet och hinka ur vatten ur stallet hela förmiddagen. Väldigt kul och intressant!

Nu ska jag duscha riktigt varmt och länge! Sedan ska jag ta mig ut och fota lite i det fina vädret. Har ingen lust att sitta vid datorn idag faktiskt. 

Hörshej.

nice to hold when i'm tierd

Slår på en film och somnar. Godnatt era nattugglor.
P.s älskar ugglor ja! d.s

let me show you what it feels like

Kom hem från Malin för ett tag sedan. Spelade Wii, poker, pratade och umgicks. Var så länge sedan jag träffade henne så det var riktigt kul att göra det. Tänkte vända tillbaka dygnet ikväll, men kom på att det faktiskt är sista dagen jag kan vara uppe sent, så det skiter jag i. Istället ska jag njuta som fan av sista natten, och kliva upp tidigt imorgon istället. 

Funderar att se på någon fin film istället. Blir nog awsome det. Imorgon är det nog stallet som står på schemat. Också tänkte jag fota lite och bara chilla. Borde nog duscha också. 

om tio dagar blir jag stor tjej. känns awsome.

I just don't want to miss you tonight.

Som kvällens räddning så går jag till Malin. Det blir trevligt för henne har jag inte träffat sedan nyår, och då träffades vi i .. 5 minuter? 

Man måste dö några gånger innan man kan leva

Jag ligger och kollar på Filip & Fredriks årskrönika och käkar lite chokladpudding, det är gött! (varför berättar jag jämt vad jag äter eller har ätit? Jo för jag älskar att äta.) I varje fall så tycker jag att Filip och Fredrik är så jäkla kul. Det är liksom så.. jag vet inte. Deras humor är helt enkelt awsome. Programmet blev ju inte sämre för att Håkan Hellström var med heller. Nu ska jag fortsätta att titta!


Dag ett: Tio saker du vill göra innan du dör

1. Bo i The United States Of America.
2. Hoppa fallskärm.
3. Resa jorden runt.
4. Skriva värsta långa avskedsbrevet till alla jag känner.
Samt skriva ett testamente där alla jag känner får fetaste summan med pengar.
5. Ha en stjärna på walk of fame.
6. Upptäcka något riktigt coolt som ingen annan upptäckt ännu.
7. Få söta barn.
8. Kramas med Jensen Ackles, Grant Newman, Joel Kinnaman, eller Charlie Hunnam.
9. Tatuera något riktigt coolt på min rygg eller någon annan kroppsdel.
10. Leva livet in i det sista. Det betyder alltså kalasa mycket, resa, umgås, göra det jag tycker om helt enkelt!

Bara för att listor är det bästa jag vet.

Dag ett: Tio saker du vill göra innan du dör
Dag två: Nio saker om dig själv
Dag tre: Åtta sätt att vinna ditt hjärta
Dag fyra: Sju saker du ofta tänker på
Dag fem: Sex män du tycker är ursnygga
Dag sex: Fem saker du gillar att göra
Dag sju: Fyra saker som gör dig glad
Dag åtta: Tre saker som gör dig ledsen
Dag nio: Två fina minnen
Dag tio: En bekännelse

a reason

Goddagens! Jag vaknade för typ en timme sedan och det känns ju förjävligt om jag får uttrycka mig själv. Men vi var uppe väldigt sent igår. Vi spelade schack, såg på I am Sam, spelade dator och gjorde andra grejer. Ikväll ska jag gå och lägga mig super duper tidigt bara för att försöka vända tillbaka dygnet lite innan skolan börjar. Lite sent påtänkt kanske, men det skiter väll jag i! 

Nu måste jag verkligen börja med mina läxor lite. Jag ska skriva ett 3-minuters tal på Engelska som jag ska läsa upp för klassen. Klurar fortfarande på vad det ska handla om. Tror jag ska vara lite tråkig och skriva om min favorit plats, vilket är i Tirsta. Kanske blir svin tråkigt att lyssna på, men det skiter väll jag i, bara jag får bra betyg.

Återkommer senare.

You know I am so scared

Ligger i Ellens säng och vi dunkar musik. ''DU FÅR SITTA LÄNGST FRAM I TAXIN!''. Vi såg nyss på I am Sam. Vackrare film får man leta efter i alla fall! Jag är lite svag för såna filmer. Precis som med Dear John låg jag och grät som ett litet barn under vissa delar utav filmen. Sist jag såg Dear John fick en vän till mig trösta mig.. Då har det gått för långt! 

Har även börjat spela marijuanaland ikväll. Känns som om detta kan bli ett beroende.?

I wanna do it right.

Sitter med färg i håret och käkar chips. Denna gången blir det kastanje brunt. Har även färgat ögonbrynen, jajemen! Har varit och solat idag också, sedan gick vi och handlade mat och for sedan hem för att laga oss lite tacos. Riktigt gött. Satt där och mulåt mat, skrattade och grät. HAHA! Vi började prata om massa sorliga saker och det slutade med att båda vi satt och grät. Gos tjejan!

Ikväll blire lite bus här i Rombäck med chirre och dirre, plus lite andra gosaker. Låter helt okej enligt mig.

we escape from the reality

hej. jag sover inte än. har inte ens försökt. hejdå.

she allways belong to someone else.

Jag är alltid uppe så förjävla länge nuförtiden. Det kan ju inte vara bra det heller. Men det kan ju inte vara bra att sova om man inte är trött heller.. Ikväll har jag fördrivit tiden på att kolla på massa gamla bilder och lyssnar på musik. Det är knäppt hur mycket minnen en bild kan fånga. Jag älskar att titta på bilder och minnas. Det är nog det bästa som finns.

Imorgon ska jag till Ellen också. Vi ska ha myskväll hela kvällen. Men först ska vi ta oss till Tirsta, lite senare till Fränsta för att köpa hårfärg och sola. Det blir nog awsome det kan jag tänka mig! 

Dags att slå på en film att somna till!
Godnatt.

as allways, så är jag lite besatt av listor. bättre sent än aldrig!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? en heldel faktiskt
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? tror jag då rakt inte. skulle vara ellen då.
4. Dog någon som stod dig nära? farmorn
5. Vilka länder besökte du? norge
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? jag vet inte riktigt.
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 15 oktober, sista april, 13 aug, 11 juni
8. Vad var din största framgång 2010? jag lärde känna mig själv
9. Största misstaget? att vara så jävla dum i huvudet mot folk som betyder mycket
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? sjuk har jag väll varit
11. Bästa köpet? rätt många grejer
12. Vad spenderade du mest pengar på? godis?
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? mycket. bra människor, djur, andra grejer
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Från och med du - Oskar Linnros, Samson, The scientist, pictures of you, Gråt inte mer, love the way you lie, beautiful
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? både och tror jag
16. Vad önskar du att du gjort mer? tävlat, åkt moped, kalasat 
17. Vad önskar du att du gjort mindre? tänkt dåliga tankar 
18. Hur tillbringar du julen? med familjen,
19. Blev du kär i år? nej.
20. Favoritprogram på TV? cougar town
21. Bästa boken du läste i år? räcker det om jag älskar dig
22. Största musikaliska upptäckten? oskar linnros och eminem
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? pengar antar jag
25. Något du önskade dig men inte fick? jag vet inte riktigt
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? åt romantisk middag med ellen tror jag
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? aa, finns det nog.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? tråkig?
29. Vad fick dig att må bra? nya vänner, bra personer och gamla vänner
30. Vilken kändis var du mest sugen på? joel kinnaman
31. Vem saknade du? från och till, olika
32. De bästa nya människorna du träffade? Andreas, Philip, Therese, Agnes, Rebecca, Simone, Lovisa, och flera andra!

Ellen Gerd Hägg

Jag och Ellen lärde känna varandra i 5 eller 6an. Jag minns mycket väl hur det gick till, men den historien ska jag inte dra här. Enda sedan vi började i samma klass har vi varit med varandra jämt, nästan varje dag i 4 år. Vi har varit med om så mycket tillsammans. Hon är den som torkat mina tårar när allt varit åt helvete, och den som skrattat med mig när allt varit bra. Den som försökt få mig att må bra. Hon har alltid funnits där, no matter what. Det är liksom som en andra jag. Den jag delar det mesta med, och den som faktiskt känner mig utan och innan. Hon som faktiskt vet exakt vad jag känner och vad jag tänker. Och det är riktigt vackert om jag får säga det själv.

Alla minnen som vi har är miljonertals. Vi har gjort allt och lite till. Alla kvällar som vi sitter hemma och tjockar oss hemma hos henne, jag i hennes säng och hon vid skrivbordet. Eller alla kvällar vi är ute och grillar med pojkarna. Alla kalaskvällar i Viskan. Hon har varit med mig i motgång och i framgång. Den som fått mig att fortsätta kämpa och inte ge upp, även om jag faktiskt skulle vilja det. Hon har faktiskt lärt mig känna mig själv. Hon är en otroligt vacker och underbar människa. Hon är min bästaste vän. Jag älskar henne otroligt mycket. Och utan henne vet jag helt ärligt inte vad jag skulle ta mig till, hur jag skulle överleva.

'
i med vind, i motvind, i solsken, i snöstorm, i regn eller hagel, jag kommer alltid finnas här för dig my friend!

you gonna se, it's not that easy

Lyckan är gjord. Har hittat igen andra säsongen av Newport harbor på mtv faktiskt. Åh vad bra det är. Och sjukt snygga männsikor är med! Nu ska jag blanda mig en milkshake med after eight smak och fortsätta dregla efter as snygga Grant Newman som är med i serien. ÅH!


fyfan vad snygg!

livet började suga precis nu. r.i.p newport harbor...

Det gick minst sagt åt helvete när jag tänkte se på Newport harbor. Med tanke på att andra säsongen inte sänds ännu på mtv.se... Får väll börja se Laguna Beach istället! Kul för er att veta det liksom. Jovars.



sikka goa tjejer!

don't judge me

Blir aldrig någon bakning gjord i det här huset heller. Ska nog börja se andra säsongen av Newport Harbor nu. För ellen envisas med att se på något annat skit. Senare idag kommer jag faktiskt lägga upp Dagens vän som jag på någon vänster glömt bort att göra!

Kyss!

Sorry like an angel

Nu har jag och Ellen pallrat oss upp ur sängen med hjälp av hennes föräldrar. Jag kan lova att de var allt annat än lyckliga när dom försökte väcka oss... Så nu ligger jag i Ellens säng och väntar på att hon ska bestämma sig vad vi ska baka. Vill fortfarande sola jätte gärna, men tydligen är det stängt idag också. Skit på den.

Have a nice day you guys!


jag tar steget ur vår sista dans.

Min stil på fin bloggen min är uppdaterad! Jag gjorde headern helt själv (tyck att den är ful ni! jag blev nöjd ja..) men pelsen fick hjälpa mig med resten. Bara för att hon var en sån jävla nörd på stallet.se och inte jag!? Okej då, men jag ägnade mig mer åt att hitta på saker som inte var sanna om mina jävla djur. Puss på den!



Såhär snygg är jag ikväll. Okej!? Mina ögonbryn är heta som isbergen på Antarktis.

Forever didn't seem so far away

Olina - Han har väldigt äckliga tänder. Och väldigt konstiga ögonbryn...
Ellen - Men han är ju fin å!

Pratar med pelsen i telefon. Ska väll packa väskan och dra hem till henne strax. Blir härligt derå.
Hörs i byxan!

they don't know the truth

Jag hittade min fina magic bullet idag, så jag tog och mixade ihop lite milkshake och skar upp ananas. Nu är det dags för några avsnitt Newport Harbor och fika, gos!



lade i lite glass, mjölk och after eight! blev gött.

maltesers in my heart

Tog en powernap nyss, fy i helvete vad skönt. Nu slår jag på Småstadsliv firar jul och trycker i mig maltesers.
Hoppades på att få solas litte ikväll, men så var det trettondan och stängt. Vad är det för jävla påhitt!?

Jaja. Lärju hitta på någe annat. Kanske tar mig till pelsen. Får se.
HEJ

Utkast: Jan. 5, 2011

Jag har just kommit hem från en halvdag i stan tillsammans med Emma och söt Astrid. Vid 11 ringde Astrid mig, som vanligt låg jag fortfarande och sov. Först var det bara tyst i telefonen, men sedan började hon prata och berättade att de skulle komma om en kvart. Så jag slängde mig upp ur sängen och grejade lite. Sedan kom dom och hämtade mig och vi for till staden. Hade tänkt köpa ett par ridvantar, men ack nej, det fanns inga bra vinter ridvantar, så det enda jag handlade var godis. Vi var på ToysRus också. Astrid är så jäkla skön tjej!

- Mamma, kan jag få en sån här? (pekar på en grej för närmare tusenlappen)
- Nej, den var alldeles för dyr.
- Men det gör ingeeeet. 

Och på hemvägen satt hon och berättade för mig att man faktiskt inte får dricka öl när man åker bil för att man kan köra i diket då. Åh vad den ungen är go! 


jag känner mig halv utan dig.

Försöker sätta fingrarna på rätt tangenter, så det ska bli ett bra inlägg. Känner att jag är förjävla tråkig när jag bloggar nuförtiden. Lovar och svär att det kommer bli bättre när skolan börjar med tanke på att det faktiskt händer grejer då.

Idag har jag varit och lekt i stallet ett tag. Tog en ridtur tillsammans med Elin också. Drog hem och käkade bara för att sedan möta Andreas och Ellen, för att gå hem och slappa hos Ellen. Kom hem vid halv tolv någon gång.
Sedan dess har jag suttit vid min kära dator och ätit lite mackor med julskinka på. Blev jävligt sugen på dricka nu med det skiter man väll i.
Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too
It'll all get better in time
Even though I really love you
I'm gonna smile 'cause I deserve to
It'll all get better in time

lite skakig på handen är man allt

Tar mig en funderare på att börja dra mig hem över. Dom här dönickarna vill ju inte leka ute i snön iallafall. När jag la fram förslaget om att åka pulka sa dom att jag kunde ta pulkan och åka hem. Dessutom hoppades en av dom på att jag skulle bli överkörd utav en lastbil också. Undra om det finns någon som är uppretad bland oss? WOPS, kan ta på mig derå.
en fin kväll. favorit i repris snart!?

hej hallå

Sitter hemma hos Ellen och tjockar i mig godis för fulla muggar. Andreas var nyss en jävla suris för att jag rapea han lite. Jag kan ju tala om att jag är grymmast i världen på att facerapea folk. HEHE

trojanhäst

Skulle försöka spela lite The sims 3, men visste inte hur jag skulle installera osv så det sket sig och jag tog bort hela skiten. Lika brare. Såg på J vm, Sverige - Ryssland förut, gick ju åt helvete. Sista straffen missar Lander och dom kommer inte till finalen. Mindre trevligt. Ska väll slå på en film snart för att få sig en blund innan jag ska upp och rida. Har förövrigt fetaste träningsvärken.


håller på att söka igenom datorn efter virus. måste helt ärligt säga att jag är super rädd för resultatet. lärju ha typ 1145 trojaner och 264.56 spionprogram. hejsan hoppsan säger jag till dom och sedan är dom putsväck får vi hoppas.

som den kock jag är! -

MEN OKEJ. Slapp följa med till stan, som egentligen inte var stan, utan Ljungaverk. Mamma kom hem och sa att jag skulle börja laga maten. Satt på vatten på spisen och satt på köttfärsåsen också. Ops. Råkade sätta mig lite för länge vid datorn, så nu har köttfärsåsen bränt fast och sen hade jag råkat slå på fel platta till vattnet. Fanförmittliv. 



det där kan jag i varje fall laga!

i'm just a jealous guy.

Mamma tvingar mig att åka till stan sedan. Fan vad jobbigt! Kan man inte få va ledig lite? Okej, jag har slappat hela lovet men ändå. Kul att åka dit för att köpa en frys jävel och sedan åka hem. Nej... Kommer avlida. Aja har väll tydligen inget bättre för mig. Har jag ju? Jag kan göra jätte mycket här hemma! Äta godis och se på Sons of Anarchy. Det är mycket bättre. Lovar

hope i will survive this.

Hade myskväll med Ellen igår. Hyrde film, men filmen var otroligt jävla konstig. Dock jävligt kul! Vi fotade lite och käkade oss mätta på chips och popcorn. Ellens mamma gjorde fruktsallad åt oss, men det var ingenting som hamnade i magen. Nu till morgonen har vi varit och busat med små getterna en stund. Nu ska vi baka, men först var jag tydligen tvungen att duscha påstod Ellen!? Förstår inte varför hon inte vill ha kakor som smakar hästbajs för...

grodanboll och hans vänner

söt tjejan!

nu ska vi sova.
natti på er fäns.

Utkast: Jan. 2, 2011

Ellen hetsäter popcorn och har fula byxor medans jag bäljer i mig cola och är över entusiastisk över att kanske kolla på eminem i sommar, men våra planer lär ju knappast gå vägen. nu ska vi se på film och käka popcorn, om det finns några kvar det vill säga. 



ellen påstår att jag är en jävla hobbylirare!?

- JÄVLA ACNE FACE JAG HAR FÅTT!
det börja med en jävel sen kom det flera!!
(observera att jag har ungefär 3 finnar vid min näsa)

-
Det är så det börjar. Fråga de som vet.
Ja det är ju jag det.

lill geten min!

världens vackraste djur. fyfan vad jag älskarom!
photoshoot på djurena mina. dör lite.

svaret

Linneal ([email protected]) om Första Januari TvåTusenTio:
tvåtusenelva nu vettööööööööööö
FYFAN VILKEN FAIL! HAHAHHAAHHAHA

ögongodis del 1

jag och min kära vän elin sitter och diskuterar snygga kändis killar. detta är alltså de jag tycker är dem snyggaste killarna i hela världen typ;
Jensen Ackles
Mest känd ifrån Supernatural tror jag. Emmas förtjänst att jag vet vem han är tror jag. Fick även veta utav Elin att han är med i SmallVille en bit också. M-m-m
Cam Gigandet




Mest känd från The O.C och Never back down. Riktigt bra filmer, dock är han the bad boy i båda!

Charlie Hunnam





Jag har bara sett honom spela i Green Street Hooligans. Fastnade direkt. Ojojoj!

piss

Låg och tjockade i mig grönsaker och dipp precis. Jag gick ner och ställde det vid soffbordet, gick in till köket, hällde upp ett glad juice och när jag kommer tillbaka så är alla grönsaker försvunna. Då har mamma och pappa suttit och proppat i sig alla... Less tjej. Till råga på allt tvingade dom mig att göra nya grönsaker åt dom. FUCK.
Och här ligger jag med jucie jäveln och tänker snuska hem en film.

Första Januari TvåTusenTio

Såg precis på Fångarna på fortet, slutade titta när bloggarna åkte ur. Så nu ligger jag och äter ananas och ser på The Hills. Lika bra det!

Nyårs aftonen i bilder

Det blev en lugn nyårs afton för min del. Men det var rätt nice det också. Kände mig rätt trött och less hela kvällen så det var lika bra att vara hemma, även fast jag fick mycket frestande erbjudanden på fest och på att följa med till stan och kika på fyrverkerierna i hamnen, men jag blev alltså hemma. Har inte så mycket mer att erbjuda, men bjuder på ett par bilder istället;

2011

Firar in det nya fina året med att pumpa en madrass.
På tolvslaget såg vi på j vm i hockey, skålade och gick sedan ut för att kika på raketerna. hälsade på familen nilsson en snabbis och möttes utav malin bemötande ord ''god jul''. DET GJORDE MIN KVÄLL!
senare spelade jag och flickorna spel. pappa och rustan låg och sov. sedan började rustan snarka och vi kikade dit lite snabbt. med på pappa räckte upp handen och sa ''DET VAR INTE JAG''.
HAAHA

nu är det tvåtusenelva. congratulations ladies and gentlemens!

RSS 2.0