< Till bloggens startsida

sommar och sol nu blir det bad i en pool

Ikväll är förmodligen alla i Ånge på kulturnatten, förutom jag som var tvungen att stanna hemma och plugga Engelska. Ja. Det är tragiskt. 

Efter endel panikattacker och fyra skriva sidor på Engelska lämnade jag in minutrarna innan sista inlämningstid och ska nu ägna hela helgen åt matte. 

Lovar typ att skaffa mig nya bilder. Eller nått sånt.

Serious shit


Jag vet vad jag ska göra imorgon



Låt mig påpeka att jag har ett matte hemprov, en rapport i Information och Layout, en rapport i Historia och Samhälle, en kompletteringsuppgift och ett prov denna vecka. Låt mig även påpeka att jag inte börjat med någonting förutom rapporten i Historia/Samhälle.


mysmiddag och gofika!

Igår blev det mysmiddag hemma hos Rebecca med massa fina brudar (och Anton förståss) för att fira att tjejen blir hela arton år. Smörgåstårta och gofika samt massa skratt bjöds det på, inte illa pinkat må jag säga!



Förtjänar gofika en dag som denna

Igår drog vi en timmes gympass, och efter det drog jag ut på fem kilometers löpning. Just därför passar det oerhört lägligt med lite födelsedags kalas med gofika hos Hannis ikväll!

pic.twitter.com/0tQuFBko
Skåda min fina råtta Klas.

Kul att vänta tänkte jag.

Väntade från halv åtta till nio på Engelska nationella muntligt. Väntade från halv tio till halv tolv på spruta. väntade från tolv till halv två på matte. Väntade på bussen från tio i tre till tjugo över fyra. 

Kan någon förklara för mig varför håltimmar ska finnas till?¨



Tur man har finisar till vänner som gör en sällskap massa extra timmar även fast de inte måste!

Who's that girl?


Delen då Schmidt blir skrämd. Dör-varje-gång.

hey i heard you were a wild one

I Lördags var vi på bygde och firade mina fina vänner Emil och Sofie. Kvällen var super kul, men slutade tyvärr i en bruten handled för min del. 

Gips i fyra veckor. Mums.
pic.twitter.com/aQwPx1jm





Finemang!

Heaven can wait we're only watching the skies.

Tycker om hur vintern blir till sommar och den första värmen äntligen är här. Jag går runt i jeansjacka, äter middag på altanen och ser hur gräset börjar bli grönt. Ikväll åkte jag på tur med bästaste vänner och åt en mjukglass i solen, blev vettskrämd av en polack och skrattade tills det tog slut på luft. Livet är fan underbart!



I guess that is deja vu

Valborg var fint i år. Majbrasa, roadtrip till Härnösand, mera majbrasa, värme, jeansjacka, nya människor, tokiga människor, fina människor och massor av skratt. 



RSS 2.0