< Till bloggens startsida

Vad gör du nu för tiden?

Jag har blivit himla sjuk men vägrar låta förkylningen ta över mitt liv så jag fortsätter att göra det jag alltid gör - förutom att jag knappt kan andas samtidigt. 

Vad gör jag annars nu för tiden? Försöker hinna med projektarbete, skola, vänner, plugga, pålle, träna och sånt samtidigt. Jag tycker att livet är himla roligt och förträffligt fint just nu. Fast jag börjar få lite ångest över den där jäkla studenten. Jag har sökt univeristet och min framtid är ungefär så oklar som stjärnorna på himlen i en stad med mycket industri. 

 

Har nyst cirka 70 gånger idag

Har haft en ytterst fin helg/slut på veckan. Jag har under de senaste dagarna hunnit tagit körkort, varit på välkomenhem-överraskningsparty för Sam som kommer från Australien, min get har fått ett barn, varit på hoppträning, ätit god mat och sånt. 

Nu ligger jag i min säng och äter annanas och honungsmelon samt dricker citronvatten då jag inbillar mig att min förkylning kommer att gå över då. 

 

feber

Har nog lyckats fått feber för jag känner mig inte kry över huvudtaget just nu. Spenderar dagen med att redigera foton och plugga med katten på magen istället! 

Igår var en fin kväll också. Jag och Hanna började med att laga fin middag i form av mackaroner och köttbullar och somnade sedan i soffan i någon slags mat-dödefterskoterkörning-koma. Vaknade sedan och då kom några fina vänner på besök. 
 
 

Skoter och sånt

Har kört skoter ett par timmar på morgon kvisten. Nu spenderar vi dagen på angeltävling i munkan!


Spisa hos Liza

Var på Spisa hos Liza och åt lunch idag. Så himla gott. Pannkakor, glass, blåbärssirap, salladsbuffe, goda mackor, te och kakor. Bästa lunchen!


.

Just nu går dagarna ut på att äta feta frukostar, gå i skolan, köra bil, rida pålle, träna och äta middag klockan 9 för att jag inte hinner med mig. Det är fint.


Kyckling

Igår såg jag på när en kyckling kläcktes och det slog mig att mitt liv är fint ändå. Det här är liksom min vardag.

Ett himla fint lov

Fy på mig som har haft ett liv istället för att blogga det här lovet. Nu har i alla fall skolan dragit igång igen. Det är lite blandade känslor det där. Det är skönt att få lite rutiner igen, att träffa kompisar och dessutom så är varenda dag en dag närmare studenten. Samtidigt är det så otroligt skönt att ha tid med det man vill göra hela dagarna. Sånt får man väl antagligen tid med när man blir 100 år gammal.
 
I alla fall. Lovet har varit så himla fint och istället för en lång tråkig text tänkte jag bjuda på en massa instagrambilder.

Jag har vaknat vid åtta varenda morgon och ätit rejäla frukostar. 
 
Åkt så mycket skoter att jag haft ont i benen efteråt i så himla fint väder.
 
Åkt på skoterutflykt med fina familjen och grillat korv.
 
Ridit på min jätte fina häst varenda dag nästan.
 
Gosat på nya minigrisar. Säg hej till Nasse!
 
Och återigen kört skoter, fiskat fina fiskar och vänt kolbullar i luften.

RSS 2.0