< Till bloggens startsida

Lycksele

Jag har tillbringat helgen utanför Lycksele tillsammans med Rasmus. Det blev en rolig liten tripp.

Nu är det det vanliga som står på schemat; pålle, träna och plugga. Men det är ju fint det med!


Jaha

Min katt vill helst ligga på mitt ansikte.


En onsdag

Har varit ledig denna onsdag så jag har haft körlektion i Ånge, gymmat och nu ska jag bege mig mot pållen.


Dödare än dödast

Är nu dödare än dödast i benen efter ett benpass på gymmet. Har för övrigt tillbringat dagen med att filosofera lite, äta svin god lunch och gått på mässa.

Nu ska jag försätta plugga, mysa med kissekatten och läsa lite. Fint!


Hej och hå

Tiden bara går och jag hinner inte med att skriva ett endaste dugg!

I Torsdags firade jag och världens finaste Rasmus alla hjärtans dag och jag har ungefär världens finaste pojkvän. Jag har aldrig tidigare riktigt firat alla hjärtans dag och med tanke på hur otroligt fin och fantastisk denna alla hjärtans dag var vet jag inte riktigt varför! Puss på fina högtider!

I Fredags var det utgång som stod på schemat. Kvällen började fint med massa fina människor, men slutade kanske inte på finaste sätt. Men vad gör det om hundra år?

Där efter har helgen handlat om mys, kissekatt, vila och pållar. Finemang. 

 
 

Jag lider av måndag

Dagen har inneburit skola, pålle och träning, mys med katt, glass och lite läsning. En fin måndag helt enkelt!


Söndag

Dagen har sett ut ungefär som igår, ridit två pållar, gosat, färgat hår, städat och nu står film och glass på schemat.


Melodifestival-lördag

Idag har jag ridit två pållar, myst med kissen och Rasmus. Nu är det melodifestivalen, marängsviss och chips som gäller!


Kattens denna lördagsmorgon

Och så var det äntligen lördag. Dagen har börjat med gofrukost, sovmorgon och mys. Tror inte att det man bli finare!

Om en stund åker jag ut till stallet och rider en sväng. Kalas!


Doris

Idag har min lilla kissekatt och julklapp flyttat in. Gosigt!


Inte så kry

Är hemma från skolan idag eftersom att jag inte kände mig särskilt kry imorse. Istället ägnar jag dagen åt att plugga körkortsteori och spela candycrush!


Ännu en dag

Började dagen med skola, fortsatte sedan direkt på träning och därefter till stallet för ett ridpass. Nu har jag precis pluggat klart körkortsteori för ikväll och unnar mig lite fika. Jag kan lova att jag är rätt så trött i kroppen, och morgondagen kommer att innefatta ungefär samma saker som idag.
 
 

Fina vänner och bra åsikter

Jag vill passa på att hylla mina fina vänner Jenny och Rebeccas himla braiga podcast! Dom gör en podcast som projektarbete och jag tycker att de lyckats riktigt bra. De pratar om himla bra och himla viktiga saker! Dessutom älskar jag att de inte dömer någon och har bra åsikter om saker och ting, och kanske är det just därför jag tycker om dom så himla mycket!

I alla fall tycker jag att ni ska gå in och lyssna på deras första avsnitt där även jag är med i en intervju! Sök på Jenny och Rebecca på podcaster och lyssna!


Såhär ser livet ut just nu

Jag har under den senaste veckan varit ute på vift. Har tillbringat veckan med pållen, vänner, träning, agerat ridlärare och myst i Njurunda. Det har varit en fin vecka men ikväll ska jag hem till Torps. Planera livet och plugga körkortsteori! 
 
Jag har fått min studentmössa denna vecka. Känner verkligen hur det börjar bli dax och jag längtar verkligen tills studen då jag går ut genom skolans dörrar för sista gången!
 
Jag och Elin var ute på promenad i kylan. 
 

RSS 2.0