< Till bloggens startsida

chillar på allen

Här ligger jag igen och äter melon. Det har blivit skugga på altanen så nu äre asgosigt här!!!

Har stekt hela dagen lång. Först hemma. Sedan for vi till stugan. När jag skulle till badplatsen och bada och sola så kom det feta moln och förstörde min dag! Tog ett snabbt dopp, fikade och åkte tillbaka till stugan. Där stekte jag lite till och sedan tog jag mopedfesen hem.

SÅ JÄVLA LÄSKIGT ATT KÖRA! Nerförs hela vägen, rullgrus och fetaste kurvorna överallt. Men jag överlevde. 

Hoppas Ellen kommer snart, så vi kan bada någon gång!


NÄMEN NU KOM ELLEN. 
Hejdåååå

melon

Godmorgon fans!

Ställde klockan på 8, och tänkte rida på morgonen så jag hade hela dagen fri sedan. Vaknade 11 och tänker rida ikväll istället. Det är så jäkla varmt så det är inte värt att rida nu. 

Sitter i alla fall ute på altanen och käkar frukost;

och lyssnar på What are words. Fy satan vilken bra låt!

Ska försöka tvinga mina kära föräldrar att åka till stugan och bada hela dagen idag.

Hejdå.

Breathing in

Hur är livet då krossarn?

Jäjo, det rullar la på. 
Igår var man ju i stan och brände lite pengar på fina småsaker. Idag var man ju i stan och brände pengar på fina storsaker. Möbler och en solstol. ÄlskarN.

Hoppas på lite sol imorgon då så man kan få nytta av solstoln. 

Måste duscha nuråååå.

GÅR EJ ATT LADDA UPP BILDER PÅ BLÖGGEN. 
Lovar dock att bli en bättre fotare och bättre bloggare.

Tack och adjö.

moped, fika och brasa

Idag har jag gjort saker!

Började med att åka till stan och handla upp massa pengar på fina saker. När jag kom hem slängde jag på mig ny bikinin och stack ner på Backetjärn med Ellen och Andreas och badade. Efter det slöade jag på och gick och lade mig. Helt plötsligt satt jag på mopeden och åkte runt på Torpshammar tillsammans med Emil och Mackan. Fastnade vid ett vindskydd och lekte där. Fick även lite sällis. 

Nu ska jag banne mig sova! Är trött som ett as nu. Eller där ljög ja, inte som ett as. Bara litet as. 

Godnatt.

Viskansparken

Igår var det viskansparken. Började med att leka hos Ellen med Hanna, Andreas, Björn och Yousef. Senare åkte vi till viskan. Började vid långhuset. Träffade massa fina vänner. Hade picnick på parkeringen. Senare mot kvällen började vandringen mot parken. Jag kan inte påstå att den gick fort. Picnick i skogen, lek på parkeringen, vandring i skogen, konstiga människor, korvätning, smultron och kramkalas. Lätt den bästa kvällen på riktigt länge! 

Träffade massa fina kompisar som jag inte träffat på länge. 


Knäppte inga kort, så ni får nöja er med en fin bild på coola bruds!

peppar på



Såhär snygg är jag just nu. Peppar lite för mig själv inför ikväll, då det är BIGPARTY. 
Hanna kommer vid fyra, sen är kvällen fullspäckad!

Det stod på ansiktsmasken att man inte fick ha det i munnen. Lyckades precis få det på läppen och la tungen mot. HEHE.

midsommarrrr





Idag har jag haft uppvisning med min lilla ponny. Lekte riddare. Lätt som en plätt rullar pengarna in. Nu är vi hemma hos mig. Har käkat oss mätta på grillat och nu längtar jag på efterrätt. Hoppas på nattbad och kubbspelande på natten. BYE!

for you

HEJSAN FANS!

Jag vet att ni saknar mig varenda dag som jag knappt skriver på den här fina bloggen. Ska göra mitt bästa för att göra det bättre.

Har så mycket för mig. Tävla, träna, leka riddare, rida, bada och leka ball. 

Idag har jag jobbat lite, som den städtant jag är. Nu har jag precis käkat middag och glass.


Klockan tre ska jag infinna mig i stallet igen för ikväll ska jag och hästen tävla liteeee. Inget pirr i magen, lite läskigt. 



Herrå

why can't anyone just mean what they say

livet är så otroligt konstigt.

I lost control

Imorrse klev jag upp innan sex och åkte iväg på tävling. Det gick inte så bra, men det gör inget. När vi kom hem, kring halv ett, gick jag och la mig. Somnade nästan direkt och sov fram till fyra. Förrutom de gångerna mamma envisades med att ringa. 

Ikväll hittar jag absolut ingenting att göra. Jag ville åka och bada, fiska, mopeda och/eller grilla men min moped försvann nyss och ingen vill liksom uppfylla mina önskningar. Antar att jag får dö av tristess ikväll. Men så ni vet, imorgon är jag back in track och tänker faktiskt göra någonting av livet. Nej just det. Träningar hela dagen, men det blir kul det med!



du.

crying like a baby






Men snälla, jag gråter som ett litet barn!

kul liv

Lyckades bli utelåst för att jag åkte till stallet och pappan och brodern åkte och hämtade mamman i Matfors. Hade åkt moped i spöregn, och ville börja grina när jag insåg att ingen var hemma och ingen nyckel fanns. Dessutom var de halvvägs till Matfors då. Lade mig på altanen under en filt och dog en stund. Över en timme efter kom de hem. Nu är jag trött och ska snart upp igen, eftersom det är tävlingsdags imorgon!

GODNATT.

Lets take a drive tonight

Hejsaaaaan.

Klev upp kvart i tio för att stå ute i regnet hela förmiddagen. 
Nu ska jag åka till Borgsjö och fortsätta sitta i regnet, för att kika på lite teater. Senare ska jag till stallet igen för att packa och göra mina grejor rena. He blir nog brare. 


Inget smink och mittena. Standard.

@ ellens crib

Goddag!

Jag ligger hemma hos Ellen och gör ingenting, helt ensam för hon jobbar. Vågar inte riktigt kliva upp.. Tror jag ska se på ett par avsnitt av Sex and the city och vänta på att hon kommer hem någon gång! 

Ikväll blir det träning igen, om min häst inte har ont det vill säga. 



det kostar pengar mats, du vet!


Tog lite fika. En skinkmacka som var skit äcklig. Två jävla falukorvsmackor, Blev less efter en. Har bara en kvar nu... Dessutom stod jag över de goaste kakorna in the whole world. Vad är fel!?

Just ja. Tänkte bli bodybuilder.

Om jag är en alfahanne i sängen, vill du ligga med mig då?

Har tränat lite häst idag. Hästen ramlade och fick ont i benet. DumT. Nu sitter jag hemma hos firren Ellen. Tänker tvinga henne att bada med mig. Eller i alla fall göra go fika.







Älska.

Chris Medina – What Are Words

ovanligt

Tjenixen, det var länge sedan!
Hänger du ofta här?

Vad gör jag nu när det är sommarlov om dagarna? Ingenting mest. Igår låg jag i min säng tills sent på eftermiddagen då jag åkte och hopptränade min häst. Idag har jag legat i min säng, varit och underhållit Ellen på hennes slitsamma jobb. Nu är jag åter tillbaka till min kära säng och väntar på middag. Även denna kväll ska jag iväg och träna hoppning med min kära havremoppe. 

Intressant liv jag har va? Absolut. Den som säger något annat kan slå sig själv i ansiktet. Eller faceplanta som Ellen. 

Nu ska jag gå ut och sola. Eller just det, det är svinkallt ute, så jag ser på sex and the city istället!


saknar den här kvinnan också!

godmorgon godmorgon!

Godmorgon!

Nu ska jag ta mig upp ur min säng och fika lite frukost. Sedan ska jag kolla om min kära moped vill fungera idag. Om den vill det så ska jag ta den till stallet och rida lite. Blir ju riktigt fint det.

Have a nice day!

donken är coolt

Jag och Elin har precis sett på Baksmällan 2 på bio. Den var sjukt bra. Nu sitter vi på donken och väntar på att tåget ska gå. Hur fin kväll? As fin.


Och såhär fina är vi!

i can't shine like you





Tar och drar mig mot bussen strax.
Mmmmmums.

skit moped

Jag bestämde mig för att trotsa vädret och ta mina moped till Fränsta för att hämta en biobiljett hos mamma. Den startade nästan på en gång och allting gick super. Fram till typ halvvägs till Fränsta då den helt plötsligt slutade fungera. Där stod jag med en moped som inte lägre ville gå, med ingen hämtning heller. Jag kände för att döda någon på plats och var minst sagt arg. Tog mopeden och promenerade hem till Ellen och då kommer min pappa och bror och hämtar mig. Kunde inte låta bli att fortsätta vara arg även om de var as snälla som hämtade mig. Haha!



Förmodligen så gillar inte min moped när det regnar eftersom den oftast vägrar starta då också!

allt jag vill

Det blev en riktigt bra kväll igår i Viskan. Riktigt mycket folk och väldigt kul. Dagen idag har bara varit seg och tråkig. 

Vill super gärna åka och bada eller fiska, men ingen vill? Hur kul är derå!?

Är förövrigt så jävla trött och mitt rum är varmaste platsen på jorden trorja!



ferrebing

As dunder kalas fest ikväll. Nu sitter vi hemma hos Ellen och umgås.



Hejdå

blablabla

Ikväll har jag umgåtts med mina grannar, även mina kusinbarn. Vi spelade en massa spel, åt glass och drack läsk. Det blev en fin kväll.

Ligger just nu i sängen och ska väll sova alldeles strax, ska upp vid åtta imorgon. Grejen är bara den att jag inte vågar lägga mig ner och sova eftersom jag känner på mig att folk kommer ringa till mig precis när jag somnat.


Amen va gölliiii

Ligger istället och funderar lite samtidigt som jag lyssnar på grymaste musik.
Godnatt

för jag har bara två år kvar!

Jag ligger helt slut i min säng efter en hel dag i Ånge. Var där och kollade på min bror, och de andra bobergs studenterna, som tog studenten. Fy satan vad jag längtar tills jag tar studenten!

Efter att vi väntat i några år på att de skulle åka klart på lastbilsflaken så åkte vi hem till Torpshammar. Käkade middag och tårta. 

Nu somnar jag vilken sekund som hellst, vilket inte är bra eftersom jag ska tillbringa kvällen hemma hos Malin. Det blir skoj!

Bilder på studenterna kan ni se någon annan dag på; ''www.olinaeriksson.blogg.se/fotograf '' 







studentfirande

Godmorgon!

Nu har jag gjort mig i ordning för att åka till min brors studentmottagning. Känns konstigt att han ska ta studenten? Han är ju bara ett litet kryp. Fast då är jag väll ett mindre kryp..





nu börjar sommaren på riktigt

Nu har jag sommarlov!

Åkte in till stan tidigt. Hade någon tävling med klassen. Efter det blev det tårtätning och utdelning av stependium. Sedan slutade vi. 

Efter att vi slutat följde jag med världens sötaste tjejor, Simone och Jenny. Gick på Ica och handlade något att äta och sedan gick vi och lånade Sim1s mormors hus. Fikade och pratade. Sedan åkte jag hem till skogen igen med Emma och Ellen. 



















Nu: Ut och steka lite!

sa hejdå, visade fingret och ba drog

Det är för varmt för att man ska kunna leva. Dagen har varit bra. Käkat kebabtallrik, solat och varit på skolan en sväng. As nirre pirre!


Har lekt med denna firre idag!

Hejdå.

hello världen!

Godmorgon!



Nu ska jag käka frukost, åka och hämta Ellens plånka och sedan åka till skolan. Nirre pirre!

trött

Nu ligger jag här igen. I min älskade säng. Lite väl trött och borde egentligen sova. Men jag måste se på lite film först. Synd bara att jag sett klart tredje säsongen av sex and the city och har inga fler förän om två timmar! Hur kan detta ha hänt!?

Peppar tills imorgon då mina planer är att komma till skolan halv tolv. Lämna in böcker, städa skåpet, sola, betygsamtala och shoppa kantband. 

Herregud vad länge sedan jag var på skolan nu? Saknar mina bäbisar!


galen brud utsatt för mobbing.

Godnatt

Och livet är så jävla underbart!

Vet ni varför?

Imorgon är det bara slappdag på skolan. Prata betyg och sedan lämna in böcker, städa skåp osv. Sedan på Torsdag ska vi leka lekar och äta tårta typ. Sen är det liksom slut på skolan i tio veckor. 

Jag har fått VG som slutbetyg i Engelska. Hur nöjd tjej!?

Har gjort goaste pajen i världshistorien typ. Eller jag hoppas det.

Ska klappa på min fina häst sedan.

Det är varmt och shortsväder.

Jag har blivit lite brun!

rabarber kräm är gött

Goddag!

Jag är hemma från skolan idag eftersom vi hade aktivitetsdag med brännboll på Södra berget. Jag känner att jag inte kan springa med min fot ännu så jag tog ledigt istället. Känns onödigt att bara sitta och kolla på en hel dag? 

Just nu är jag väldigt sugen på sommarlov. Tänker mig en riktigt varm dag, fint sällskap, någon fin badplats, kankse gissjön? (inte så mycket folk och fina stenar att sola sig på) och fika! Det vore inte fy skam! Tror jag ska tvinga med mig någon liten själ till veckan. 

Har så mycket planer nu i början av lovet. Den första och andra veckan kommer bli hektisk men jävligt rolig! Får jag ens påpeka att det bara är två dagar kvar!?


Jag och två fina vänner på nattbad!

Nu ska jag göra någonting vettigt!

Dagens



Gott!

baby, det var bättre förr

Just nu ligger jag och steker lite i solen lite. Insåg precis att jag har utslag i ansiktet. Trevligt. Eller?

Nu ska jag gå in och laga lite pizza, senare ska jag åka och rida min häst. Det måste dock bli lite svalare först!


Söt

Ben&Jerry

Min broder köpte glass till mig förut. Skulle förstås ha en Ben&Jerry och när han kommer hem säger han att jag fick den av honom. Sedan tankade han i bensin i min moped. Vad vill han ha!? 



Ikväll ska jag äta glass och se på tv. Låter jävligt nirre! Final på bigbrother och solsidan ikväll.

döda mitt ben

Efter att ha suttit barnvakt framåt småtimmarna så skulle jag ta mopeden hem. Som man kunnat förutsett så ville den inte riktigt starta! Fick lära mig igår någonting om någon knapp man skulle mixtra med under motorn. Gjorde som man skulle. Den gick igång, sen dog den. Kickade en miljon år och lyckades riva upp ett stort sår på benet. Ringde till mamma så de skulle komma och hjälpa mig. När jag lagt på så fungerar mopeden på en gång. Är det inte typiskt!? När jag satt mig på mopeden påväg hem så inser jag att jag har jävligt ont i foten. 

När jag kom hem haltade jag mig till sängen. Tur att min fot inte är läkt. När jag använder mina ridskor (som jag gjorde illa foten med) så gör det ont när jag går. Vilka skor använde Olina när hon kickade mopeden? De skorna.. Min fot gör ont och mitt ben är uppsvällt. 

Det här börjar bli en vana.. 



barnvaktaren

Hejja!

Just nu sitter jag hemma hos Emma med en unge i knät. Jag är alltså barnvakt. Barnet ska inte sova förän 19.00, men hon är trött redan nu. Har försökt hålla henne sysselsatt genom att gunga gunga, mata henne med kex och lekt med henne. Tror det tröttar ut henne ännu mera.

Idag har jag ridit på min fina häst, åkt bil oxh hämtat ett ute dass!

Igår blev min kära moped klar. Så jag var ute på mopperajd med pojkarna. Åkte på en väg som inte är gjord för min moped. Träbroar och feta backar är inte ok!

Nu vill bebisen inte mer.

Hejdå 

ingenting kan nå mig nu

Nu sitter jag på skolan. Det känns som om jag typ kommer missa mitt spanska prov? För ingen är här typ. Blir lite rädd. 





Bye



i am losing ground

Nu är det över en timme tills jag ska åka till tåget. Vad ska jag göra när jag gjort allt redan? Helt galet.

Och såhär ser jag ut idag;





det är försent

Godmorgon!

Jag börjar inte förän 20 över tre idag, så jag har sovmorgon till klockan 12. Men jag vaknade såklart klockan nio och kan inte somna om. Känns förövrigt väldigt spännande att åka in på skolan för en timmes lektion och sedan åka hem igen. Anledningen till att jag åker in är för att jag har ett spanska prov. Jag kan ingenting men det gör inget, för det har bara varit massa strul. 



Det här är sista dagen den här veckan som vi går i skolan. För i är lediga torsdag, fredag, helgen och måndag. På tisdag ska vi till södra berget och på onsdag är det typ städdag, betygsamtal osv. På torsdag är vi FRIA! Nirre.

Nu ska jag kliva upp och duscha. 
Hejdå



RSS 2.0