< Till bloggens startsida

Gives you hell - The All-American Rejects

Idag har jag varit på sjukhuset men jag blev inte så mycket klokare av det, så det kanske vi återkommer till en annan gång. Annars då? Jo det är fint. Livet rullar och just nu är allt bara så himla bra!

En Molle-get 




Hej mitt vinterland.

 
 
 
Och nu är vintern här och utomhus finns inte ett endaste grässtrå. Också har jag blivit sjuk. Jag orkar ingenting och det är tungt att andas, halsont också känns det som om jag har gröt i hjärnan. Lite så är livet just precis nu. Men inte klagar jag heller, för snart är det jul och jag har redan börjat skriva en fin önskelista och jag har redan börjat planera julklappar till fina människor! 

Önskerubrik - Som liten drömde jag om att bli...

När jag var liten ville jag både bli veterinär eller jobba med hästar på något sätt. Jag drömde ofta om att växa upp och jag sa alltid att jag ville flytta in till stan. Kanske för att det var lite spännande med stan, kanske inte. Jag drömde om att bli stor en gång. 

Nu förtiden ser mina drömmar lite annorlunda ut. Jag drömmer inte längre om att flytta till sundsvall, bli veterinär eller att växa upp. Snarare skrämmer tankarna om att växa upp mig lite. Däremot drömmer jag om att utbilda mig, skaffa ett riktigt bra jobb, bo någonstans där jag trivs och vill leva mitt liv. Jag drömmer om att bli en bra människa och jag drömmer om att bli någon som uppskattar allt det lilla och jag drömmer om att hjälpa människor. 


Nu är det vinter igen

Idag har jag varit i stallet exakt hela dagen. Vi har gjort i ordning lite inför vintern, städat, städat och städat. När jag kom hem så tog jag och städade ännu lite till. Rent och fint kan man ju i alla fall säga att det blev!

 
Men nu mina vänner, nu är det vinter och då måste man plocka på sig mycket kläder, som till exempel min vän Ellen valde att göra förra året. 
 

Gammalt och nytt

 
Jag läser igenom mitt arkiv här på bloggen, och kan inte säga mer än herregud. Rätt kul samtidigt som det är lite pinsamt. Hur skrev jag ens och vad skrev jag ens? Jag kan ju i alla fall konstatera att jag utvecklats på den fronten! 

Längesen - Petter, Veronica Maggio

I helgen har jag skrivit högskoleprov, ätit gomat, myst med finaste Rasmus och busat lite. Högskoleprovet gick väll inte så superbra men det skiter väll en raggare i! Blev helt slut av provet som höll på från 8:30 - 16:30, så jag somnade extremt tidigt igårkväll. 

 
 
 Nu är det dags för lite standard söndagsprogram - Solsidan!

Yet - Switchfoot

Klockan är inte ens elva och jag har redan hunnit med hur mycket som hellst! Jag har både gjort stallet (matat och vattnat alla djur, släppt ut och städat lite) och hunnit rida. Jag blev dessutom helt avkastad av min knäppa häst som var på liiiite bushumör idag! 

 

A drop in the ocean - Ron pope

Just nu ligger jag och lyssnar på ingen kan någonsin knäcka mig, som är ännu en awesome spellista gjord av min fina vän Ellen. Hon är faktiskt riktigt bra på det där med spellistor och hon lyckas alltid få mig att gilla dem. Denna spellista är dock gjord av gamla godingar, alltså sånt som man lyssnade på för hundra år sen och kan vartenda ord till och fäller en tår till lite då och då. Fint!

 
 
Den där Ellen har också öppnat sin blogg igen och den heter så mycket som såhär;
http://menellen.blogg.se/
 

Kroppsarbete är bra grejer.

Denna Torsdag har jag spenderat i stallet, precis som igår. Idag blev det mer kroppsarbete än igår och jag lär känna av det imorgon! Härligt som sjutton att lägga sig i sängen på kvällen när man känner att man verkligen gjort nytta samtidigt som man har fått lite (läs mycket) träning. Jag gillart!

En bild från i somras. Vad gör man inte när man är ute i skogen och behöver skyffla bajs?
 

Godmorgon!

 
 
Såhär startar jag denna torsdagmorgon - té, mackor och sundsvallstidining. Efter frukost åker jag ut till stallet. 

Jag har varit effektiv idag.

Såhär har min dag sett ut;

Jag började dagen med en promenad med mamsen och Troy. 
 
Efter frukost styrde jag farkosten mot stallet. 
 
Red pålle nummer ett.
 
Städade.
 
Red pålle nummer två. 
 

Nu är jag hemma igen, har lagat gomiddag och är en aning trött! 
  

Önskerubrik - 10 saker ni inte visste om mig

Jag läser dagligen min egna blogg. 
När jag var yngre tränade jag och tävlade i skytte.
Jag har väldigt svårt för gammal mat (kan t.ex. inte dricka mjölk som går ut samma dag).
När jag blir äldre och har gått klart skola, jobbat några år och så vill jag öppna ett litet mysigt café någonstans. 
Jag älskar att åka längdskidor, och tävlade i det när jag var yngre. 
Jag funderade allvarligt att gå bygg ett tag. 
Jag har väldigt lätt för att börja gråta till filmer, texter och sånt. 
Min handled har blivit stum efter att jag bröt den, för att jag glömde att göra rehabliteringsövningarna. 
Jag tycker om tv-program som bonde söker fru och halv åtta hos mig. 
Jag får väldigt ofta spontana idér som jag börjar med att utföra med aldrig orkar att göra klart. 


Höstlov och högskoleprovsplugg

Jag fick sluta tidigare idag så jag kom hem redan vid 3, istället för vid 6! 

Sedan dess har jag lagat amerikanska pannkakor, bakat kladdkaksmuffins (som dessvärre inte blev bra), sovit lite och gjort lite andra grejer. Nu ska jag plugga lite till högskoleprovet, som jag ska göra på Lördag. 

Pannkakorna blev så jäkla perfekta! 
 

För exakt ett år sedan

Idag, för exakt ett år sedan, tog jag och spontant klippte av mig håret. Jag vet inte vartifrån den idén kom, men jag och Ellen hade väll som vanligt ingenting att göra. Jag är både nöjd och ångrar mig. Jag är nöjd för att håret är så friskt och oslitet nu, men jag ångrar mig för att jag saknar mitt långa hår. Men äh! 

 
 
 

En tisdagslista.

När jag borstar tänderna så kollar jag mig alltid i spegeln. 

När jag lagar mat så äter jag oftast någonting till, eller före. Annars blir jag så stressad för att jag är så hungrig!

Jag är rädd för att inte göra någonting av mitt liv. Att liksom fastna och aldrig uppleva saker. 

Den värsta känslan är att göra någon besviken. Det är absolut värre än att göra någon arg. 

Den bästa känslan är att inte känna några måsten för att man redan gjort allt man måste. 

Jag är bäst på att inte riktigt veta vad jag är bäst på. Jag är väll bra på många saker, men jag vet inte riktigt vad jag är bäst på helt enkelt. 

Jag är sämst på att plugga. Jag kan helt enkelt inte sätta mig ner och plugga till ett prov flera dagar innan provet. Oftast blir det alldeles innan jag ska somna och då blir jag alltid stressad och det slutar med att jag inte pluggar över huvudtaget. 

Jag lyssnar på en mysig man, eller en katt och Här kommer alla känslorna på en och samma gång

Jag pratar mycket med människor som jag känner, ofta om någonting helt ointressant. 

Jag tycker om att skratta tills man ramlar av stolen, somna bredvid någon man tycker om och att rida

I somras var jag med världens finaste människor mycket, jag var på gatufesten och jag var otroligt lycklig och jag skrattade mycket. Speciellt till svenska björnstammen, det var magiskt. 

Sist jag grät var förra veckan. Jag var sjuk och jag hade väldigt lätt för att börja gråta. Konstigt. 

När jag bakar så smakar jag nästan aldrig på smeten. Jag blir så osugen på själva kakorna om jag gör det. Jag älskar att baka!

Just nu så har jag en svenska lektion och borde egentligen skriva på min stilanalys men jag orkar inte det, för jag är så himla trött. 

I dag så ska jag åka till stallet och sedan ska jag gå på powerwalk, men dit är det långt kvar. För först måste jag gå klart i skolan och den slutar inte förän klockan 3. 

I kväll ska jag lägga mig trött och somna och sedan vakna och vara ledig jätte länge. 

I morgon är jag ledig, så därför ska jag bara göra sånt som jag tycker om. Dessutom ska jag också hinna träna en massa! 

När jag vaknar på morgonen så brukar jag alltid snooza jätte länge. Jag tänker alltid kvällen innan att jag ska vakna tidigt och ha god tid på mig, men det slutar alltid med att jag inte orkar och kliver upp så sent som möjligt, får ta med mig frukost på bussen och är trött för långt in på dagen sedan. 

Om jag var ett djur skulle jag vilja vara en katt. Tänk vad skönt att bara gå omkring på dagarna, människor tycker att man är söt och man blir kliad på lite då och då. 


Trött morgon

Också var det morgon igen och jag har redan varit vaken i flera timmar. På Tisdagar kliver jag upp kvart i sex, kliver på bussen halv sju och äter frukost där. Dessutom är det världens längsta dag, och jag är hur trött som hellst. 

 
Efter idag är jag dock ledig i två veckor, och det ska bli så himla skönt! 
 

Önskerubrik - Vad är det bästa med att vara tillsammans med Rasmus?

Det finns så himla många bra saker med Rasmus, och jag kan inte nämna bara en. Han är otroligt snäll, galet rolig och superduper fin. Han får mig att skratta och det är något som i alla fall jag värderar väldigt högt.  Dessutom är han väldigt omtänksam och det är bland det finaste man kan vara! 

Det bästa är nog helt enkelt hans fina personlighet, alla de där fina sakerna han gör och jag tycker om honom så mycket för att han är han. 

 
 
Dessutom är han ju sjukt snygg också!

Såhär spenderar jag denna måndagskväll

 
 
I helgen blev det lite väl mycket av det goda. Eller ja, det blir det ju alltid. Men efter en dag i skolan och stallet tog jag mig en springtur och nu äter jag morötter och dipp. Underbart om man frågar mig! 

Önskerubrik - Mina vänner

Det kanske inte alltid är så lätt för er människor som inte känner mig riktigt men som ändå läser min blogg att veta vem jag pratar om när jag pratar om mina vänner, så därför tänkte jag ägna ett inlägg till att presentera de som jag umgås mest med.
 
Till att börja med vill jag säga att jag har kanske världens bästaste, roligaste och finaste vänner. Puss på dem!

 
Det här är Ellen och henne har jag känt i en väldans massa år nu! Hon är min bästaste vän och hon är utan att tveka en av de roligaste människorna jag någonsin träffat. Jag har så jäkla mycket fina minnen med henne och vi har gjort så himla mycket kul ihop!

 
Simone träffade jag för tre år sedan, alltså då vi började i samma klass. Hon är alltid så himla rolig och påhittig! Hon har en crush på en utländskman som brukar mata duvor i parken men har aldrig riktigt vågat sig på någon närmare relation med honom. En grym brud helt enkelt.
 
 
Agnes träffade jag också då jag började gymnasiet. Hon är genomsnäll och rolig! Hon älskar att träna mer än något annat och försöker uppmana mig till att det också men än har hon inte lyckats. Hon är i alla fall en hel kul tjej och lite tokig också för den delen. 
 
 
Jenny började i vår klass lite senare än alla andra eftersom att hon gick på Skvadern först. Hon är jätte snäll, rolig och lite galen! Dessutom tycker hon om mig även fast jag slog henne i ansiktet med en stor pilatesboll förra året. En trogen vän!

 
(Hahahaha, förlåååt för bilden men den var så jäkla kulig!) Rebecca är också min klasskompis och hon är snygg, snäll och rolig! Hon delar mitt intresse för satsumas och hon är lite tokig hon också! En genomgo tjej är vad hon är. 
 
 
Sanna (längst till vänster) är en galen och rolig tjej som också är en av mina klassisar. Hon, som de andra, är rätt så tokig men väldigt rolig. 
 

Hanna är inte bara min fina vän utan hon är också min kusin. Hon är galen, rolig, fin och snäll. Henne kan man alltid prata med när man behöver det men också skratta med när man behöver det. Det finns nog ingen annan som kan hitta på så galna saker jämt som henne. Världens goaste brutta!

Therese är också en av mina klassisar och hon var faktiskt den första jag träffade på skolan. Jag satt och spanade in henne på torget första dagen för att jag visste vem hon var och att hon skulle gå i min klass, och jag hade inte en aning om vart jag skulle! Förövrigt är hon en jätte snäll och trevlig tjej som kan hitta på mycket bus!

 
Här är min fina Rasmus, som inte bara är världens finaste pojkvän, utan också en riktigt fin vän! Han är både rolig, galen och snäll. Han är också kanske den omtänsammaste människan jag träffat och han får mig att må så himla bra helt enkelt! 
 
 
Josefin är också en klassis! Hon är supergo och jätte snäll, dessutom är hon lite galen hon också!

Elin Höglund (som jag ej har någon bild på, jävligt konstigt) träffade jag för jätte många år sedan i samband med pållarna! Hon är jätte snäll, galen och är rätt bra på att hitta på bus. 
 
 
Jag har även några riktigt bra killkompisar som är hur roliga och snälla som hellst. Faktum är att jag aldrig riktigt haft några tjejkompisar innan jag började gymnasiet, förutom Ellen. 

Det finns självklart många fler fina vänner men dessa är de jag brukar umgås mest med. Ni andra är också fina och bra! Puss. 

En fin lördagkväll

Igår vad det lördag och vi firade Agnes som fyller hela arton år! Det bjöds på hur god mat som hellst som Agnes själv lagat, massor av cupcakes och kakor och andra goda saker till efterrätt. Dessutom fick jag spendera en massa tid med mycket fina människor och det blev även en hel del pratstunder med mina fina vänner. En mycket fin kväll helt enkelt!

 

mobilblogg

Provar att mobilblogga lite!

Önskerubrik - 10 bästa filmerna som finns

Det finns så sjukt mycket bra filmer, men jag ser också mycket på tv-serier så därför tänkte jag lista både de 10 bästa filmerna och 10 bästa tv-serierna som finns, enligt mig.



1. The Vow
2. The lucky one
3. Dear John
4. My sisters keeper
5. Never back down
6. Seven pounds
7. Green street hooligans
8. Seven pounds
9. Armageddon 
10. Warrior
 
222546_445729818796187_336786629_n_large
 
Tumblr_mc05s5ma0v1rj0axvo1_500_large
 
 
1. The O.C
2. One tree hill
3. 90210
4. Awkward 
5. Glee
6. Sex and the city 
7. Gossip girl 
8. Pretty little liars
9. The lying game
10. Greys Anatomy 
 
Tumblr_mbts4ji2sx1rfriylo1_400_large
 
545499_479819748706359_1206815983_n_large

Önskerubrik - 10 bästa filmerna som finns

Det finns så sjukt mycket bra filmer, men jag ser också mycket på tv-serier så därför tänkte jag lista både de 10 bästa filmerna och 10 bästa tv-serierna som finns, enligt mig.



1. The Vow
2. The lucky one
3. Dear John
4. My sisters keeper
5. Never back down
6. Seven pounds
7. Green street hooligans
8. Seven pounds
9. Armageddon 
10. Warrior
 
222546_445729818796187_336786629_n_large
 
Tumblr_mc05s5ma0v1rj0axvo1_500_large
 
 
1. The O.C
2. One tree hill
3. 90210
4. Awkward 
5. Glee
6. Sex and the city 
7. Gossip girl 
8. Pretty little liars
9. The lying game
10. Greys Anatomy 
 
Tumblr_mbts4ji2sx1rfriylo1_400_large
 
545499_479819748706359_1206815983_n_large

Önskerubrik - Det här kommer jag att sakna med METG

Snart tar jag studenten och då kommer jag att sluta på METG.

När jag skulle välja gymnasium ville jag först gå någonting praktiskt, så första omgången jag sökte, så sökte jag endast praktiska linjer, men hur som det var så valde jag till slut att söka till Mikael Elias Teoretiska gymnasium.
När jag först kom hit kände jag ingen, men det dröjde inte länge innan jag lärde känna alla fina klassisar och nu är de några av mina bästa vänner.

Självklart känns det skönt att avsluta gymnasietiden, alla måsten, alla tidiga mornar och alla sena kvällar, ja det jobbiga helt enkelt. Men såklart finns det saker jag kommer att sakna.

Det allra mesta som jag kommer att sakna är såklart alla fina vänner som man träffar varje dag. Eftersom att de flesta kommer att flytta, börja på universitet eller högskola eller börja jobba, och därför kommer man inte kunna träffa alla fina människor så ofta. Men jag kommer också att sakna de där fina stunderna vi haft, de där roliga lektionerna när vi fått leka med trolldeg och alla andra bus vi gjort under tiden. Och ja, jag kommer faktiskt sakna de goa lärarna (de flesta i alla fall).

 
 
 
 
Men självklart kommer det bli skönt också!

Avrundar dagen med B&J och film

 

Önskerubriker

Tänker vara lite mainstream eftersom att jag inte kommer på så mycket att blogga om just nu. Därför tänkte jag göra precis som alla andra inom bloggvärlden. Ni får helt enkelt önska rubriker som jag ska blogga utifrån sedan. 

 
Så kom igen och kom på något fiffigt, bra, smart och roligt som rubriker! 

Elva timmar i skolan, pizza och konstig frukt

Igår spenderade jag 11 timmar på skolan, alltså hela dagen. Först hade vi som vanligt några lektioner, sedan lite samhällssupport och därefter stannade jag kvar och hjälpte till på öppet hus som skolan anordnade för de elever som ska börja gymnasiet nästa år. 

 
 
Vi köpte en konstig frukt som skulle smaka en blandning mellan ananas, jordgubb och banan. Den smakade fisk. 
 
Också bjöd skolan på pizza till de elever som var med och hjälpte till under kvällen. 
 
Avslutade en lång och intensiv dag med lite mys, kladdkaka och te, och första avsnittet av Jonas Gardells serie Torka aldrig tårar utan handskar. 
 

Tisdagslistan.

Något som gjorde dig glad igår?
Att rida på en mysig tur på min häst, gå en powerwalk, gott kvällsfika. 

Humör just nu?
Ganska trött eftersom att jag sov cirka ingenting inatt, men ändå glad eftersom den första snön kommit och det betyder att det snart är jul. 

Vad gjorde du klockan åtta på morgonen?
Då satt jag på skolan, drack te och pratade med fina vänner. 

Vad gjorde du för femton minuter sedan?
Fick tillbaka betyg på ett tal som vi gjorde för någon vecka sedan.

Vad du ser om du tittar till höger?
Simones dator, Joel, Andreas och Ludwig.

Vad gör dig glad just nu?
Att det snart är vinter, att jag ska äta pizza till middag, att jag har världens finaste människor i min vardag och att allting är så himla bra bara. 

Hur vädret är hos dig just nu?
Det snöar och regnar samtidigt, så att staden blir slaskig. 

Vad var det senaste du åt?
Frukost på bussen. 

Bästa glassmaken?
Ben&Jerry Half baked. Det är livet. 

Sover du tungt?
Nej, eller jag tror inte det. Jag har väldigt lätt för att vakna i alla fall. 

Drömmer du mardrömmar?
Jag har drömt ganska mycket på senare tid, och endel mardrömmar också. Dessutom är det återkommande tema i dem och det är läskigt. 

Hur många kuddar sover du med?
Fem. 

Snarkar du?
Vissa säger att jag gör det lite, men jag påstår att jag inte gör det! 

Favoritkläder?
Svarta jeans och en stickad tröja. Mys. 

Favoritgodis?
Melonisar eller choklad!

Höger-eller vänsterhänt?
Högerhanden. 

Stjärntecken?
Stenbock.

Vad längtar du efter mest just nu?
Just precis nu längtar jag efter jul, jag längtar efter att ta studenten och jag längtar efter framtiden samtidigt som den skrämmer mig otroligt mycket. 


Mina djur del tre.

 

Det här är geten Stina. Hon är supersöt men supersvår att stängsla in. Hon kan göra coola trick och älskar att springa runt på bilar. Jag fick henne för ungefär två år sedan och då var hon super liten, super söt och följde efter en vart man än gick. 

. Det handlar ju mest om att två människor som tycker lika mycket om varandra råkar träffas under en period när de båda är perfekta för att va med varandra.

Också har en hel Måndag tagit slut och tiden bara rinner förbi. Jag har åstadkommit en del i form av skola, ridit på min pålle, gått powerwalk med hunden, städat och bäddat. Underbart att hinna med saker och ting och underbart att somna i en nybäddad säng. 
 
 
Kommer garanterat vakna upp med träningsvärk imorgon. 
 

Ingen kan vara nere med en ballong.



Dessa bilder får stå för en fantastiskt rolig helg med två födelsedagskalas, massa trevligt folk och en massa bus och skratt. Underbart!

Jag hörde sånger i mitt huvud.

Trotsade sjukan och åkte in på skolan för att göra psykologiprov. Det kändes toppenbra! Efter skolan åkte jag buss hem, käkade subwaymiddag och sedan var jag och Elin ute på mystur med pållarna. Underbart!

 

Mina djur del två.

 
(Jag lägger aldrig egentligen upp såna här bilder på den här bloggen, eftersom jag har en annan blogg för det)
 

Här är min häst Garlic. Han är världens goaste och socialaste men kan samtidigt gå lite över gränsen när det gäller att vara social - han är helt enkelt för närgången! 
 
Ridningen ger mig inte bara bra träning utan jag mår så jäkla bra efter en bra träning, en uteritt eller bara att få pyssla om pållarna! Efter en kass dag kan allt kännas mycket bättre när jag har fått klappat på min kära pålle lite. 

You don't know how lucky you are - Keaton Henson

 
 
Fortsatte dagen med att kolla på serier, spela bingo (så jäkla kul), äta pizza, fotografera och sånt som man gör när man är sjuk. Längtar efter familjen lite och känner att jag behöver börja plugga psykologi snart. 

Flera bra serier har börjat igen och det är nog det som jag uppskattar mest med hösten. 90210, Glee, New girl och Awkward såklart. 

Hope there is someone who will take care of me


Det blev så fruktansvärt tråkigt att bara ligga stilla och kolla på film så jag bestämde mig för att duscha och sånt, gå på promenad för att hämta posten, göra upp en eld och nu är jag helt slut igen. 
 

Everything is funnier when you are not allowed to laugh.

Imorrse vaknade jag upp och kände mig som om något som väger ett ton hade legat på mig hela natten. Halsont, huvudvärk och en såndär instängd känsla man får då man blir förkyld. Jag behöver verkligen inte det här just nu!

Istället för skola ser min morgon ut såhär




Best memories come from bad ideas

Ikväll äter jag frukt i mängder och dricker lite te för att förhoppningsvis vakna frisk ifrån förkylningen som jag känner komma krypandes. Jag kollar på tv'n utan att ens reflektera vad som visas på skärmen och bestämmer mig för att börja fotografera mera. 
 
Dsc_0210_197889502_large

 
 

Ted

Igår vad jag på bio tillsammans med världens finaste kille. Vi såg på Ted och den var fantastiskt rolig! 
 
230547_244073665715236_172195804_n_large

Imorrse vaknade jag upp och insåg att jag inte hade några lektioner på hela dagen. Så otroligt skönt. Så istället ska jag snart ta mig upp ur sängen, åka hem till Torpshammar och ta hand om min pålle. Det blir finemang!

Jag ska inte gråta, för då tappar jag alla mina krafter.

Idag har jag avklarat både ett filosofiprov och ett svenska tal, beställt skolfoton, beställt nya hudkrämer och sånt fint, köpt en ny vinterjacka, skyfflat bajs och lite sånt. Ikväll blev planerna ändrade så jag ligger i min säng, kollar på X-factor, äter chips och läser fantastiskt fina bloggar. Det kan ibland också vara fint!


10 saker jag tycker om med hösten

Hösten har väl aldrig riktigt varit någon favorit hos mig, men på något sätt har jag ändå börjat uppskatta de små sakerna i livet. Här är de saker jag tycker om med hösten;

1. Ljusgula/orange blad på träden. 
2. Stora och varma halsdukar. 
3. Tända ljus. 
4. Mysa under en filt.
5. Dricka té.
6. Stanna inomhus och vara med någon man tycker om. 
7. Att mörkret på något sätt ger stor mysfaktor. 
8. Nära till jul och allt som hör därtill. 
9. Att ta på sig massa kläder och ligga på marken och kolla på stjärnorna mitt i natten. 
10. Att alla bra tv-program börjar nu. 

Tumblr_mad4wv4oqg1rzw5ydo1_1280_large
 
A4iubbacmaidfc7_large

Vad är kunskap?

Efter några timmars plugg är jag strax klar, problemet är bara att min hjärna ungefär totalt slutade fungera nyligen. All filosofi grötar ihop sig i skallen på mig. Vad är sanning? Vad är vetenskap? Vad är kunskap? Finns det ens något som är sant, falskt? Det här är så jäkla svårt men samtidigt så jäkla intressant. 


Pluggkväll





Vi slutade tidigt från skolan idag så nu har jag placerat mig i soffan, med täcke och massa kuddar, och en stor kopp av mitt favorit té. Plugg hela kvällen lång. 

Like a boss

Efter en jäkla massa tårta tänkte vi göra oss lite snygga. M-m-m.

Mina djur del ett.

pic.twitter.com/0tQuFBko
Här är min råtta Klas. Han är svart och vit och tycker om att äta korv. Han är nästan ett halvt år och vi har inte riktigt fått en sån bra relation än eftersom han den första tiden tyckte om att göra sina behov på mig. Annars är han ju söt också. 

Gröna äpplen

 
Just nu har jag lite fruktstund, vilket jag egentligen haft hela dagen, och myser lite i sofforna på skolan. 

Säg vad jag ska blogga om, för jag har faktiskt helt slut på idéer och har väl haft det ungefär alltid. Och ja, det blir pinsamt om ingen komenterar nu!

Satsumas och solstrålar

Idag är en såndär dag när allting bara rullar på och man bara följer med. Solen lyser och det var så dimmigt att man inte kunde se imorrse. Idag fyller min kära bror tjugo år så jag ska äta så mycket tårta min kropp klarar av och umgås med fina släktingar ikväll. 



Jag längtar tillbaka till sommaren och till den där fantastiska känslan som infann sig när jag och många andra människor sjöng med till svalkar vinden. Men samtidigt är livet ändå så fantastiskt som det kan bli och jag måste sluta skriva det hela tiden. 
 

RSS 2.0