< Till bloggens startsida

Valborg

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tre. Då ska jag ta mopeden till Tirsta och rida lite. Efter det drar jag och Ellen hem till henne och grejar lite. Senare ikväll ska vi ha super kul tillsammans med fina vänner i Viskan. Det blir nog finfint!

Tjenis

schooo

Godmorgon, eller ja, det är väll inte morgon längre.
Igår var jag, mamma och brodern till stan för att köpa skolavslutningskläder och lite andra grejer. Efter stadsresan brassade jag till stallet och red häst. Därefter åkte jag hem och chillade lite. Vid tolv åkte jag till stallet och matade lammet. 


Lill frukosten bor i min mage just nu. Räkmacka med majonäs och ägg <3



När du strippar och klär av dig är det samma grej

Godkväller stalkers!

Ikväll kom Hannis hit på besök. Det första hon krävde när hon kom hit var mat. Jaha, så fick jag laga hennes jävla middag. Hon fick toast. Som hon fick steka själv.. Vi var lite badass och gick på järnvägsspåret, cooligar. Nu lökar vi och väntar tills klockan ska bli tolv så vi ska mata djur. 




nu äre såhär att hannis inte är här, jag bara låtsas... Jag har vare själv hela kvällen, toasten var till mig och det var jag som var badass ikväll, allt på egen hand, bokstavligen! /BUS HANNIS



jag tror mitt hjärta blöder.

Just nu sitter jag ute på altanen och äter lite frukost. Rostat bröd med skinka och lite citron te är inte fy skam!





Lyssna på lite veronica maggio, hon är en gudinna!

frulle på ge

Godmorgon!

Jag har redan vaknat och ligger för tillfället och lyssnar på music. Funderar allvarligt på att kliva upp och göra mig lite frukost. Vid tolv ska mina kära far skjutsa mig till Ellen så ska jag låna hennes moped medans hon är bortrest. Blir ju hur bra som hellst! Min är ju lite *host* paj.... Men snart kanske den lever igen!


snela lev igen!

Godbaj

lady silversvärd

Godkväller!

Jag åkte till stallet tidigare än väntat och grejade omkring lite. Efter ett par timmars arbetande och en paus med lunch i form av godis så åkte vi till Fränsta för att hämta barn, till Hallsta för att hämta hö och ägg, och till någonstans för att hämta andra grejor. Efter det fick vi väldigt bråttomt och tvingade Robert att laga middag åt oss. Mycket snällt lagade han hamburgare åt oss. Efter middagen så stressade vi ner till stallet igen, för då skulle vi leka riddare igen, precis som i somras! Nu börjar riddar träningarna igen och helt plötsligt byter jag skepnad till Lady Silversvärd.



Just nu är jag nog renare och fräschare än jag någonsin varit. Och det är ju lite skojsigt! Någonsin varit betyder alltså den senaste veckan.

GODNATT.


mitt schema är fullbokat!

Vart har Krossarn tagit vägen tänker ni!? 
Jo jag har inte tid med sånt här trams när det är fin väder ute och jag har två hestar att ge kärlek. Men denna fina morgon tog jag ledigt och sov ut länge. Ska snart pallra mig upp ur sängen. Ska käka frukost, duscha, tvätta och städa lill lyan min. Senare ikväll ska jag leka riddare, vilket är hur roligt som hellst!

Hejdå små bäsar!

goddag.

Godmorgon, eller goddag snarare!

Vaknade för typ en timme sedan, käkade korv med bröd och lite glass och nu väntar jag på att Emma ska hämta mig för att fördriva dagen med lite stallarbete!



Busig hest.

omg

Gårkvällen blev mysig med massa grillat, glass och fint sällskap. Idag har jag varit i stallet hela dagen och arbetat.
Nu har jag bäddat ner mig i soffan med pecannöt kola glass till bigbrother. Livet kunde varit sämre!

grillpartaj

Just nu sitter jag i familjen Häggs hus tillsammans med barnet i familjen. Vi väntar på Mackan och Emil som ska komma och grilla med oss. 

Misstänker att de är här just nu. 
HEJDÅ

lalalalalalalalala

Godkväller!

Som sagt var vi på badplatsen och solade hela dagen. Efter detta tog vi oss hem för att duscha och byta om och for senare ner och hämtade de kvarblivande gubbarna nere vid badplatsen. Efter det var det bastu för gubbarna och matlagning för kvinnorna. Därefter middag och efter det lite chill. Vi åkte hem för ett tag sen, hann komma hem i max tio minuter så ser vi en moped komma farandes. Då kommer Erik och Jörgen på besök här borta i Finnsjön. Kikade på bigbrother och babblade en stund. Nu är det dags för lite film och sömn!

Några bilder pallar jag inte lägga upp med detta internet. Får man ens uttala ordet seg när man faktiskt har ett internet här uppe?

Imorgon åker jag hem tidigt och rider pållen min och agerar lite fotograf.

Godnatt.

freedom

hej hopp
har varit ute hela dagen och solat, lekt och grejat på med massa folks. nu har vi precis duschat och snart ska vi ner till larssons och grilla lite. senare ikväll hoppas jag att jag får upp sällskap hit. blir nog en braig kväller!

då kör vi då.



sötää
tjenis

kortfredag

Godmorgon!

Det är soligt här utanför civilisationen. Jag tog mig en sovmorgon medans alla andra drog iväg klockan åtta imorrse. Nu sitter jag alltså här helt ensam och väntar på Pernilla som ska skjutsa mig ner till badplatsen, så jag slipper gå. Sköönt.



Har ett litet sug att ta med mig datorn bort till badplatsen, men jag tror dock inte mina små kära föräldrar skulle gilla det.....

bäverspan





Detta var vad vi åstadkom under några timmars spaning på bävers! Såg två styckna, en fick bli med på bild!

bäverjakt och påskmat

Goddagens.

Mamman hälsar glad påsk men ville icke vara med på bild.

Vi har nu åkt upp till tomma intet, Finnsjön. Ganska fridfull plats med några stugor runt omkring. Byn fylls av trafik och liv såna här helger då det är tradition att angeltävla eller på somararna, spela brännbolls tunering. 

Ikväll ska vi käka lite påskmiddag, och senare ska jag och bror ut på bäverjakt. Eller inte jakt, men vi ska speja på dem och knäppa kort. Tydligen kan inte jag vara med på bäverjakt enligt min bror eftersom jag inte kan hålla tyst. Hålla tyst på jakt är för mesar. De enda gångerna jag hållit tyst på jakt har jag inte sett ett knyst. Då jag har pratat och viskat och grejat, ja då ni, då har jag sett många djur!



Blev minst sagt lycklig när jag fick veta att vi tydligen har mobilt bredband, vilket gör att man kan sitta vid internet här uppe. Kärlek!

FREDUT.

are you nervouse!?

Goddagens!

Idag har vi bara halvdag, och vi ska bara titta på treornas redovisningar av deras projektarbete. Jag har tittat klart, så om tjugo minuter går min buss hem, skööönt. 

Ikväll tror jag att jag ska upp till stugan och vara där tills på Lördag. Varje påskhelg brukar vi angla med alla som har stuga där uppe, vilket är typ 5 familjer, och åka på skoterutflyckt. Nu går det varken åka skoter eller angla, så vi ska tydligen typ grilla istället. Får dessutom träffa söt sanna förhoppningsvis. 


hihi

frälst av den farliga branten

Tog ledigt från stallet idag igen. Jag är så förbannat trött nu för tiden. Det ska sitta fint med lite lov imorgon. På lovet ska jag förmodligen umgås med fina vänner, rida till tusen, grilla och sånt som man gör. Hoppas för mitt liv att min lilla pärla till moped blir lagad tills dess!

Här är den söta påskråttan jag fick av Jenny idag:

det ser ut som om mina bröst tat över världen, men så är inte fallet. och jag har faktiskt en hals..

Jennypenny gav mig ett fint eg

Nu har jag och mina fina vänner bytt påskägg med varandra. Jag gav till Lovisa och jag fick mitt av Jenny. Det var stort och fint. Plus att det var en sk. påskhare i, men med öronen fick den inte plats i ägget så det blev en påskråtta istället. Mycket gött godis också. AS BRA.

Problemet är bara att den här veckan så gömmer min skola påskägg på skolan. När man går runt med sitt påskägg tror alla att man hittat ägget. Lite skojigt!



Det här ägget fick Lovisa utav mig. Mitt äggpägg ligger i skåpet och får inte vara med på bild.

kom änglar och ta mig till honom

Godmorgon!

Nu är jag redo för skolan, bara lite frulle så är allt okejjjj!



as fejk gla tjej!

Glee


SÅ JÄKLA SÖT! lätt bland de bästa i serien!

stronger

Godkväll bloggreaders!

Nu har jag lagt mig i sängen, okej det var länge sedan jag gjorde det, men jag har i alla fall bäddat till sängen och myst ner mig och är redo för att sova. Nu ska jag slå på Glee att somna till. Älskar att somna till musik och film, för sedan vaknar man, stänger av och somnar om super lätt igen. 



Imorgon har jag sovmorgon. Plus inte så super jobbiga lektioner, och på spanskan ska vi fira påsk enligt spaniens traditioner! Då blire party ala spanska steg ett sörrniii.

Godnatt, puss och kram på lill mun!

Black Swan

Black Swan då. Konstig film, och JA jag förstod den. Många säger att den är svår att förstå. Vart då någonstans? Den var rätt bra, eller någorlunda i alla fall. Den var inte as bra, inte ens sådär bra så man skulle vilja se den igen. Dock var den inte sämst heller. Men för folk som gillar balett och skitso människor, så javisst. Förstår heller inte varför dom valt att kalla den thriller? Jätte mycket thriller, eller inte. Jag gillar inte hur det bara handlar om baletten typ. Den är väll okej typ. Högst två av fem toasters. 

Om jag tycker den är värd att se? Nja. Jag hade klarat mig utan!.



who am i to say, you need me

Jag försökte få med mig folk till hedbergskas vårshow idag, men det gick inget vidare. Ingen kunde, eller så ville dom bara inte. Brukar kunna vara så. Så jag åkte hem och istället ska jag trycka ner glass tills jag spyr och kolla på Black Swan. Så det så.



Lessen_chey_95

tittar ut över stödesjön.

Tjenis! Nu sitter jag på tåget och är påväg hem. Är sjukt hungrig och ska trycka i mig allt jag kommer över när jag kommer hem tror jag. Låter finfint.



Har dessutom träningsvärk i min handled. Anledning? Longerade min fina häst igår, spöet gjorde så att jag fick träningsvärk. Känner mig förjävla otränad..

Hejdååå

lalala

Godmorgon!

Det är förjävligt. Försov mig och missade bussen, vilket man absolut inte kan göra när man bor där jag bor. Detta betyder alltså att jag kommer missa en viktig lektion. dumT. 

hejdå.

pecannöt kola <3





tröstäter världens goaste glass!

tell the world, there is no time left

Efter jag kom hem från stallet bakade jag sockerkaka och kladdkaksmuffins. Nu ska här ätas. Fast inget mycket för snart kommer mamma hem med min glass.GÖTT!



yeah

Godmorgon mina små läsare!

Sitter just nu på skolan och ska egentligen läsa massa rapporter, men jag orkar inget mer. Har precis gjort klart min och Simones fina PM. Och skickat in!



Älskar denna fina bild! Livet känns så underbart då.

jag har målat en tavla!

Godmorgon era små filurer!

Jag vaknade INNAN klockan ringde, vilket var klockan tio. Hoppade upp och målade en tavla, käkade frulle som bestod utav gårdagens middag och nu ligger jag här i sängen igen och ska snart byta om för att åka iväg till stallet. Mycket trevligt, mycket trevligt.



grisigt

Vad händer ikväll då? Nähe? Ingenting!? Men dååå.

Jag struntade i att åka till stallet idag eftersom jag känner att jag är värd en dags ledigt. Så jag åkte raka vägen hem och såg på glee, sedan somnade jag, och efter det var det middag. Efter middagen tvingade mami mig och pappa att åka till Ica och handla karra-

Ikväll blir det karrameller och chilla livet!



dag 15 - en låt som beskriver dig



Den här låten beskriver inte mig, men jag hittar ingen annan.

bildredigering har funnits super länge!

Godmorgon!

Jag sitter på en historia lektion där jag gjort klar min filmanalys/artikel. Känner att det inte var helt nödvändigt att åka in såhär tidigt då jag bara sitter av den här lektionen. Däremot var det ju bra att jag gjorde min religionsuppgift nu, så slipper jag senare!





jag skulle inte kunna leva utan, dina andetag.

Goddagens kära vänner!

Jag är inte i skolan idag. Behövde inte gå på Svenskan och jag tog ledigt spanskan för att slippa åka till stan för att gå på en timmes lektion och vänta i tre timmar. Istället pluggade jag hemma en sväng och har gjort lite nytta!



Nu drar jag ut till stallet och gör någon nytta där. 

Bye

JAG ÄR GRYM


i can explain why we live this way

Godmorgon mina betjänter!

Jag sitter och äter frukost i lugn och ro, som alltid, även fast det är tio minuter tills jag måste gå till bussen. DumT.


Busig jag känner mig idag!

jag kan inte ens stå, när du inte ser på.

Nu är jag hemma igen, klar för sängen. Jag har åkt buss, käkat middag, åkt ut till stallet, ridit, åkt hem, duschat, städat och käkat kvällsfika. Snacka om mycket man orkar med när man sover ordentligt och äter ordentligt!



Nu ska jag slå på lite Glee och sedan ska jag sova lite, skönt.

det skulle vara ett jävla tjat om fika!

Goddagen!

Nu sitter jag här i min ensamhet i skolan, okej, inte ensamhet för Elin sitter ju också här. Det är tråkigt att sluta halv tre när man vet att bussen går tjugo i tre och att man aldrig hinner från idrotten till navet och missar bussen med ca fem minuter, så man istället får sitta på skolan i en timme och tjugo minuter extra..


eter glass

När jag kommer hem ska jag ut till stallet och rida garren! FAJNFAJNT!

dag 14 - en låt som ingen tror att du skulle älska


ich hase?

GÖDMÖRGÖN.

Sitter på skolan och ska ha gruppuppgift men min enda gruppmedlem är inte här, så det går inte så fort fram här inte. Tur att vi har tills på Fredag på oss. Ellenpellenbellen följde med till min lilla skola.






Jag är hungrig.

Klart slut.

HAHA ellä

Goddagens! 
Solen skiner här i Sundsvallet, hemma i Torpshammar också! Jag är på bra humör och livet känns på topp. Imorrse var jag tröttare än tröttast så jag orkade varken fixa mig bra eller käka frukost, men efter nästan en timmes tågresa in till stan blev jag piggelin!



Tur att jag har kortdag idag!

never say never

Jag känner mig grymt trött och slö efter den här dagen. Tänkte göra finfin middag förut men det slutade med att jag kokade nudlar. Men det var gött det med!

Nu funderar jag på om jag ska ta och baka någonting, men jag tror jag tar för mig lite glass tillsammans med lite glee istället!

dag 12 - en låt av ett band du hatar


Hatar var väll att ta i, men gillar mindre!

dag 11 - en låt av ditt favoritband









Har inte bara ett favoritband, gillar massa olikaaa!

tell me that you love me

Här var det flitigt bloggat, eller hur vare!?

Igår tillbringade jag hela långa dagen i stallet. Skyfflade bajs, red på tokis, rakade hår på djur, busade och lite andra saker. Idag har vi varit på bilresa.

Jag är en trött tjej, för vi klev upp vid 6 imorrse. Känns det i kroppen eller? JA. Trött!


Trött. Sleten. Hungrig. Seg.

FRIDAY

Jag och Therese hängde på biblioteket i ungefär två timmar. Efter dessa otroligt händelserika timmarna kom familjen och hämtade mig, så vi åkte till bergsgatan för att fira min nyfyllda kusin. Där blev det massor av sjukligt god mat, tårta och fint sällskap. På vägen hem diskuterades det rättpsyk, hur vida ett barn föds till att vara tjej och kille obiologiskt, kadaffi (?) och Ingvar Kamprad.

En finfin dag helt enkelt. Nu ska jag hämta mig lite kladdkaka och sedan bädda ner min kalla lilla kropp i hopp om lite värme till en fin film. En fin fredag helt enkelt!



@ biblo

Just nu sitter jag på biblioteket med Thess och käkar lite ben&jerry medans hon läser en bok. Tror vi ska träffa Hannis sen och fördriva tiden lite!





Fick dessutom köpa mig en sked för nitton riksdaler också..

dag 10 - en låt som får dig att somna


Oh happy days

hej alla läsare! idag är en bra dag, jag har skrivit matteprov som gick JÄTTE bra :) Sen måste jag ju vänta på stan tills kl 18..................... tur att värdlens finaste, gulligaste, coolaste therese skaa vänta med migggggg snällis love you. xoxo Viktor

attention whore

Godmorgon kära hjärtanes!

Igår var vi till Sidsjön och firade min kusin som fyllt tio år. Vi käkade tårta och fika, så påvägen hem mådde jag illa. Jag fick snabba mig som sjutton för att hinna duscha innan bigbrother, men jag hann!

Idag har vi matteprov, vilket känns riktigt bra, eftersom jag denna gången faktiskt hunnit med hela kapitlet, haft genomgång på ett övningsprov, och jag känner mig riktigt förberedd faktiskt!

Efter skolan, som slutar klockan tre, måste jag vänta i stan tills halv sex, för ikväll ska vi fira min kusin Adam, som fyllt tjugio år. Som tur är skulle visst Therese stanna i stan tills sex, så det blir fiiiint!



you can do what you want

Goddagens du som läser!

Imorrse när jag vaknade hade jag lite ont i huvudet så jag stannade hemma. När jag vaknade kände jag mig på topp igen så det var ju ingenting egentligen. Pjålisen i Krossarn kom fram helt enkelt. 

Snart ska vi fara till stan till min morbror och hans son som fyllt år. Blir finfint det. Imorgon stannar jag i staden efter skolan och åker på nästa kalas, som är till min kusin som fyllt 20. Blir finfint det med!

Nu ska jag plocka undan lite grejer jag stökat ner i hallen.
TJO.




dag 09 - en låt du kan dansa till

ingen

dag 08 - en låt du kan hela texten till

missade igår, så tar två idaaaag.




Lyssnade sönder den förr.

morgonfika är guld i mun

Goodmorning my dear readers!

Och nej min blogg har icke blivit på Engelska, tur för er!

Älskar som vanligt sovmorgon, och nu sitter jag och käkar fil och flingor i lugn och ro. Det känns ju bra det. Om ca femton minuter ska jag promenera till bussen.




P.s Idag har jag träningsvärk, och jag älskart! D.s

Kvällsfika ska va gött!

Fixade klart allt på rummet idag, sedan drog jag hem till Malin och umgicks med henne. Nu ska jag se på bigbrother och käka kvällsfika!


Skagenrörs baugette, special k flingor med fil och mjölk på det. kan det bli goare? NÄ!

glasshhhhhhh



Äter lite glass istället för att plugga Engelska. Helt ok.

LISTAAAA

Nämn något som gjorde dig glad igår: Rida hest

Vad gjorde du kl 08 imorse: Åkte bussen

Vad gjorde du för 15 min sedan: Dampade över min sär dator

Det sista du sa högt: Det är smart! (om mig själv, till lovisa)

Det senaste någon sa till dig: SMART

Vad har du druckit idag: mjölk

Vad var det senaste du åt: fil och flingor

Vad var det senaste du köpte: jag minns ej

Vad är det för färg på din ytterdörr: brun

Vad är det för väder hos dig nu: soligt och varmt

Godaste glassmaken: pecannöt kola eller polka

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: neppp

Sover du tungt: absolut as tung

Drömmer du mardrömmar: inte ofta heller

Trivs du med ditt jobb: har inget jobb, så javisst

Favoritklädsel: mjukiskläder

Favoritlåt just nu: Black Dahlia

Vad ser du om du tittar till höger: sim1 och lovisaaa

Vad gör dig glad just nu: att jag ska köpa glass snart och att lovisa säger att jag är smalchey

Vad ska du göra härnäst: äta lurre och köpa glarre

Höger eller vänsterhänt: högern

Humör just nu: glad

Favoritgodis: chokla typ då

Kläder just nu: jeanstights, linne, adidaskofta, jacket

Sommarplaner: chilla, jobba, sola, bada, mopeda, leka med världens bästa människor och ba va.

Hur många kuddar sover du med: två

Spelar du något instrument: spelade tvärflöjt

Morgon eller nattmänniska: typ inget av dem

Vad är viktigast för dig: att må bra och ha kul

Är du kittlig: som satan

Snarkar du: nej men andas tungt som satan tydligen!?

Stjärntecken: stenbock, men sist jag kollade hade jag tydligen bytt!?

Äckligaste insekten: spindlar

Längtar du mest efter just nu: glarre och sommar


dag 07 - en låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle





- Viskansparken 2010!

Sovtajm

Hej på er, era busiga blå bananer!

Idag tog jag ut monstret på en lång tur hem till lilla villan på klöstrevägen. Mamma var så rädd för honom att hon bara vågade skåda honom genom fönstret medans pappan glatt matade honom och beundrade honom samtidigt som monstret puffade frågande på pappi när han slutade matas. Broder min stod lite nervöst i dörren och kikade på honom, när jag bad sippe komma och klappa djuret så sa han högt ifrån, men erkände aldrig att han var rädder!



Jag har tappat bort mina nycklar och har fetaste paniken över detta. 
Detta betyder alltså;
  • Att jag inte kommer in på skolan, eftersom taggen sitter på nyckelknippan.
  • Jag måste alltså alltid umgås med någon när jag ska in på skolan.
  • Detta blir ett stort problem när jag oftast är på skolan först av allihopa.
  • Jag kan icke låsa upp mitt fina skåp.
  • Därför kan jag inte plocka fram mina fina böcker.
  • Kan därför bara jobba via datorn på skolan.
Jobbigt läge va!?

grisdyrt, ellää

Sitter på fintåge med tokungarna Oliver, Frebbe och Krille! 

När jag kommer hem ska jag ut och rida på tokisen. Blir brare!



duktig skolchey


MAHAHAHAHAHAHAHHA ÅHHH!
Är så jävla lycklig! Har nog aldrig fått såhär braaa. 
ALLA på den bästa. Vafan, samhällsekonomi. Trodde det gick åt helvete.
Ser ni vilken duktig skolflicka jag är eller!?

dag 06 - en låt som påminner dig om ett ställe



Fränstaskolan!

shindler's list

GODMORGON ERA HURTIGA SMÅ KRYP!

Ville bara meddela att jag inte avled av lukten från väggarna inatt. Jag blev heller inte svårt sjuk, ingenting hände. 

Nu sitter jag på skolan och nu ska min klass se på en film om andra världskriget, Shindler's list. Kan bli kul när jag är otroligt trött. Kommer väll somna..


thight as

do you feel like a man, when you push her around?

Jag har hållit på att måla om i mitt rum hela dagen, med paus för en sväng till stallet. Nu är jag klar! Målade 3 väggar eftersom jag ville behålla tapeten på den fjärde. Det blev så fint så, förutom att mitt rum ser ut som ett knarkar kvart nu. Men det får vi ordna imorgon!

Har dock fått för mig att man kan bli as sjuk eller dö av den starka lukten, och jag ska sova här inne inatt. Blir en upplevelse att se om jag överlever eller inteeee!


Söt hon är, lill djure mitt.


- Nu ska jag sova, för jag ska upp super knas tidigt och faktiskt käka frulle imorrn!

The hills

Insåg förut att det var The Hills maraton på MTV, vilket passar en dag som denna som foten i skon!

Det bidde aldrig någon matlagning, utan jag tog för mig en rostad macka med ost, skagenröra och gurka. Som diamant i munnen ju! Tror jag ska göra mig en till nu. 


-Varför är Krossarns rum så galet tänker ni! Det får ni se senareeee.

dag 05 - en låt som påminner dig om någon


My Chemical Romance – Famous Last Words <- spotify länk

pasta med baconsås ♥

Goddagens readers!

Gårkvällen blev lyckad, även fast inte allt för många människor kom. Umgicks med de bästa och gjorde roliga saker. Nu ligger jag hemma och lyssnar på musik och funderar på att göra pasta med baconsås till frukost. Får nog fan bli så!





dag 04 - en låt som gör dig ledsen


Ted Gärdestad – Himlen är oskyldigt blå <-- spotify länk

sjukt fin låt.

i've got a hero

Idag följde jag med mina föräldrar till staden. Först åkte vi ut till birsta för att kika på lite grejer. Fick mammi och pappi att köpa målarfärg till mig så nu blire andra bullar! PEPP! Senare åkte vi ut till gärdehov och gick på vårmässan. Fick grymt ont i ryggen och det fanns ingenting roligt där. Så vi drog in till Birsta igen och käkade mat, handlade mat och kikade på andra grejer. 

Ikväll blir det kalas för Ellenbellen. Peppar som tusan, men det verkar inte mina kära föräldrar förstå eftersom de ber mig att sänka musiken?? DET SKA VA PÅ HÖG VOLYM JUUU.






HIPPHIPPHURRAAAAAAA



IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG. FÖR I DAG ÄR DET BÄSTASTE ELLENPELLENS FINA FÖDELSEDAG!

GRATTIS SNYGGING!

free fallin'

Blev otroligt lycklig förut, för min religionkunskapslärare lät mig gå tjugofem minuter tidigare så jag hann med bussen. Jag var ändå klar med allt, så det gjorde inte så mycket. 

Ikväll då? Inga planer faktiskt. Kanske umgås med Ellen och några pojkisar, och har lite trevligt, eller något annat. 
Imorgon fyller fina Ellen år, så då blire kalasssss!!




- Nu står min bror i mitt fönster och spanar efter katter..

Fredagar

Hej krossarnlovers!



Såhär skojigt har jag på en fredag. Nej men samhälle är tråkigt!

Hoppas för mitt liv att Ellen kan vara lite social och fika med mig idag! Annars kommer jag avlida med tanke på att det är ungefär tusen år tills bussen går hemmåt... Slutar tre, måste ta bussen tjugo över fyra. Kul? Nja.

PÖSS

dag 03 - en låt som gör dig glad



- Jag lyssnar oftast på den här liten när jag känner mig sådär äcklig och otillräcklig som man ibland gör. Då känns det oftast lite bättre!

RSS 2.0