< Till bloggens startsida

Langoskalas och annat skoj




Kvällen tillbringas med pellen. Langos, girltalk, chirre och dirre, gamla minnen och lite promenad. Ibland behöver man verkligen bara prata om livet och allt som hör därtill med en bästaste vän och lite tjockismat. 

För mycket kan ibland vara underbart.

Denna Torsdag har varit så jäkla bra! Förutom att jag lyckades försova mig och vakna tio minuter innan bussen går så har allting gått som på räls! Hamburgetallrik på lunchen, inhandlade några nya kläder och carmex, fick skjuts från Viskan så att jag kunde ta en tidig buss hem, gomat, ridit pålle, umgåtts med Elin och skrattat en del. Så underbart!



Nu ska kvällen avslutas under ett skönt täcke till Awkward och pecannöt-kola glass.
 

Belönar mig själv.

 
Idag har jag gjort en massa bra saker så därför belönar jag mig själv med B&J. Bästa!

Ur balans - Stiftelsen

Jag är inte ett sånt stort fan av de stora banden från Ångetrakterna, (Takida, Corroded, Kill! Kill! Pussycat osv.) men de är ju ändå helt okej. Lyssnade ändå på Stiftelsens nya låt häromdagen och den var ju faktiskt riktigt bra! 

Stiftelsen – Ur balans

 
Det är ju faktiskt lite kul när det går bra för folket i hemtrakterna. Plus på sånt!


Youth - Daughter




Och plötsligt känns inte studenten så himla långt bort. 

Spring för livet, jag är ur balans.

Precis som vanligt går allting snett när jag ska göra något så därför fick jag vänta ännu två timmar på att sätta mig på tåget mot Sundsvall. 

 
I helgen har jag i alla fall spelat fotbollsmatch, sett på film, ätit mycket godis, tittat på stjärnor och myst. Superbra och välbehövligt kan jag lova!

Nu ska jag göra ett nytt försök att åka tåg. Puss. 


Bingoqueen



Detta är vad jag spenderar min Torsdagskväll med. Har tidigare ikväll tränat lite fotboll så nu förtjänar jag fika och bingo spel. Total utklassning är detta!

Så mycket bättre.

Och ja, dagen blev bra! Vi har testat och designat våra studentmössor (svindyrt, but still). Dessutom fick vi sluta tidigare och är ledig helt imorgon! 



Nu ska jag ha möte med min handledare, och sedan ska jag uträtta lite ärenden. Life is good. 

Efter något dåligt kommer något bra.

Efter en dålig dag igår kan det ju inte annat än att bli en mycket bättre dag idag! Den har i alla fall börjat mycket bra, och saker och ting verkar lösa sig fint av sig själv ändå!

Tumblr_m32byhdiot1qkt9aoo1_500_large


1c6fba43c189e8c3f2090586afea308f77e730ad_m_large

En höstkväll

En dålig dag slutade ändå bra. Efter en powernap och middag åkte jag till stallet och myste med djuren och gick ut på en liten promenad med pållen. Tänk vad en tur till stallet kan göra för humöret!

 
Nu är det dags för att spendera resterande del av kvällen i soffan, under en filt till bonde söker fru. Dricker lite te och äter goda kakor samtidigt som jag skriver lite på min podcast summary. 

Ingen kan vara nere med en ballong! - Nalle Puh

Idag har varit en jävla skitdag. Jag är trött, det regnar och allt sånt där som bygger upp en dålig dag. Dessutom har jag lyckats med flera andra saker som fått dagen att bli ännu mera idiotisk.
 
Till exempel var min lärare snäll och lät mig gå fem minuter tidigare från lektionen så att jag skulle hinna med bussen. Gick upp till köpmangatan och får syn på bussen vid trädgårdsgatan och fick springa upp till busshållsplatsen, hann precis ställa mig när bussen kommer. Men busschauffören ignorerar mig och kör bara förbi.?! 



Tröståt karrameller i väntan på tåget hem så nu känns livet lite bättre i alla fall! 

Hurts like heaven - Coldplay

Ikväll tillbringar jag kvällen under en filt framför tv'n och äter choklad. Kikar på lägenheter runt om i olika städer och drömmer om vart jag ska bo senare i livet.
 
 
 Har tidigare idag spelat fotbollsmatch. Det var flera år sedan sist och det var fantastiskt roligt! 




Jag hörde sånger i mitt huvud.

Och en kväll som denna spenderar jag framför en tv, äter kladdkaka och umgås med min fader. Dricker chaité, försöker lista ut något att bära på morgondagens fotografering och lyssnar på fantastisk musik. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coming home - city and colour

Dricker en kopp té, äter en macka med gott pålägg och lyssnar på vacker musik och inser att det redan är Söndagkväll och snart vaknar jag i en ny skolvecka och livet rullar på om och om igen. 

Helgen har varit fin med filmmys, fotografering, ljus, god mat, stjärnhimmel och en fin kille. 




whatever they do - moa lignell












Twentytwofourteen - The Album Leaf





Lagar lite klappgröt såhär på kvällskvisten.



Sweet Jesus - Pride & Glory

Att lägga historia c sista lektionen på en fredag är nog i sig. Men när man däremot förväntas att lyssna på en genomgång om historiesyner på den lektionen har det gått för långt. Döda mä. 


Lite klassisar fick vara med. 



.

Ibland måste man helt enkelt unna sig lite vardagslyx. För mig innefattar det Ben&Jerry och film!

dunkande hjärtan klockan kvart över fem

Jag har lyckats dra på mig en dum förkylning som gjorde att jag inte kunde gå på skolan idag. Istället har jag ägnat dagen åt att kolla på tvserier, dricka té, lyssna på musik och redigera bilder. Jag har även hunnit fundera lite över livet och vad som kommer att hända i framtiden. Det är läskigt sånt där. 




Heaven doesn't seem so far away anymore.

De senaste dygnen har jag druckit flera liter chaité, umgåtts med massvis av fina människor, promenerat i natten, gått på bröllop, myst och skrattat mycket. 





RSS 2.0