< Till bloggens startsida

Livet är gott

Igår var jag och mannen på himlabadets relax och myste. Hur fint som helst och en fin födelsedagspresent från honom!

Ikväll har jag ridit och tränat med Ellen och nu äter vi gofika framför tv'n.

Livet är bra fint hörrni!


Lunchar med Jenny

Började dagen med ett gympass och nu lunchar jag och bästaste Jenny på tacobar. Finemang!


Jan. 28, 2013

Helgen har varit fin. Den började med lite födelsedagsmiddag hos Rasmus och fest hos Malin. Lördagen spenderades mest utomhus i kylan men avslutades med myskväll hos mannen. Söndagen spenderades med körkortsplugg hela dagen lång. Finemang!


Bussfrukost och mardrömmar

Inatt har jag sovit i ungefär en halvtimme och under den tiden hann jag drömma två mardrömmar. Nu sitter jag på bussen påväg mot skolan. Dödens död.


Idag har jag ridit två pållar och sedan åkte jag på gymmet. Efter 20 minuters pw och några magövningar mådde jag plötsligt skit dåligt och höll på att svimma. Jag blev rädd och åkte hem! Sedan dess har jag pluggat körkortsteroi, städat och nu väntar jag på att mannen ska komma hit.


Intensiv start på veckan!

Denna vecka har börjat mycket intensivt. Igår hann jag med att rida, träna kettelbell, plugga körkort, gå på banken, plugga, sola och där emellan hann jag också med att äta, duscha, ta mig från stan och andas.

Idag började jag dagen med ett gympass, skola, handla födelsedagspresenter, plugga körkort, firat pappa på hans födelsedag och nu ska jag ta tag i körtkortsteorin igen!

Hua!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2116404/images/2013/pic_50fedca6e087c36083e12544.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2116404/images/2013/pic_50fedca6e087c36083e12544.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2116404/images/2013/pic_50ffd39b9606ee34bc0e862b.jpg" class="image">


Födelsedagshelg

Denna helg har varit så himla fin. Fredagen började med en massa fix och på kvällen hade jag och Josefin födeseldagsmiddag och kalas på norra berget. Nästa alla mina finaste och bästaste vänner var samlade och kalasade tillsammans. Därefter blev det oscars och 150-dagars. Så himla fin kväll och faktum är att jag inte kan minnas att jag upplevt en sådan perfekt kväll någon gång!

Igår hjälpte jag till på Roberts födeseldagsmiddag och serverade massa mat, åt tre-rätters med familjen och så.

Har även fått himlans fina presenter och nu kan jag äntligen köpa trisslotter själv.


Saknar sommaren då jag ser dessa bilder!


Den senaste veckan

har jag gått i skolan, bakat pizzabullar, motionerat, myst och sånt fint.


Kissemiss

Idag har varit en bra dag! Började dagen med halkbana, sedan har jag klappat på min blivande kissekatt och nu avslutas dagen med kladdkaka och mys med finaste Rasmus.


Det är tur att man gör nått sorts intryck på sina vänner


Senaste dagarna

Jag har ägnat de senaste dagarna åt att äta brakfrukostar, ridit, myst med djur, varit i stallet och pluggat körkortsteroi.


Åre var fint

Det nya året firades in med fina människor, glitterklänning, höga klackar, joggingtur ner till torget för att hinna se fyrverkerier, nyårspuss med världens finaste kille, kortspel, nattpizza och en hel del bus. Jag hoppas att ni har haft det lika bra som mig! 

 


RSS 2.0