< Till bloggens startsida

tjugo minuter

Imorrse tog jag bussen till skolan som var framme klockan tio. Jag skrev klart de två uppgifterna jag inte hade skrivit på hemprovet i matte, sedan fick vi sluta. Jag tog bussen hem klockan halv elva. Eftersom vi inte gör någonting alls på Engelskan gick jag inte på den och på idrotten kan jag inte vara med, då min fot nog inte gillar fotboll just nu.

Lite senare ska jag åka till min fina häst. Det blir toppen!





that makes me happy

Idag har jag varit på skolan. På Engelskan hade vi betygsamtal och såg på film. Tydligen har hon inte satt mitt betyg ännu, men ligger på G eller VG. Spännande. Efter det hade jag Naturkunskaps seminarium vilket gick mycket bättre än jag väntat mig! Hade världens bästa grupp så det gick ju lite lättare!

Har även suttit lite barnvakt ikväll. Det var skoj. Har klappat lite på min häst också, så nu är jag glad igen!

Godnatt!



there is no time left

Goddag. 

Sov rätt dåligt inatt eftersom folk envisades med att ringa mitt i natten tusen gånger. När jag vaknade hade jag åtta missade samtal. Trevligt. 

Imorrse åkte vi till mormor och fikade. Efter det åkte vi till Fränsta och satt blommor på farmorns grav och sedan köpte vi pizza som jag precis tryckt i mig. 

Nu måste jag plugga som en gris hela kvällen eftersom jag har seminarium i naturkunskap imorgon och på Tisdag ska mitt matte hemprov vara inlämnat. 



Tjarrå

sometimes it feels like the world is on my shoulders

God eftermiddag!

Gårkvällen/natten tillbringades i Ellens stuga på hästnäset. Jag, Ellen, Mackan och Emil åkte dit. Grillade, badade badtuna, hoppade i sjön som var hela 8 grader varm, spelade spel och tokade. Helt klart super kul! Efter att ha blivit inlåst på dasset, sprungit över stockar och sten, sett den roligaste faceplanten ever och haft allmänt as kul så slocknade jag. Men tro inte att jag slocknade först denna gång, för det gjorde Ellen och Emil. Själv var man uppe och grillade hampa med Mackis!



Nu ska jag baka asfina muffins, plugga och göra andra grejer!





MUPP





Sitter och väntar på min skola tills bussen går. Det spöregnar ute så jag drar mig lite inför att gå. Har precis kött ätit kakor och haft min muntliga redovisning. Jag tror det gick bra. 

Wanna die. 
Ikväll ska jag leka med ellster, emlan och mackis, 
NIRRE.

Herråperrå

kakbuffé

Goddagens!

Jag gick på skolan idag. Har på mig ballerina skor plus strumpor. För annars fick jag ha foppatofflor. Det är ej fint. 

Nu ska vi har kak kalas med klassen och sedan religionsredovisning. Nirre. Dreglar efter kakbuffén som står framför mig. GE MIG NU.

Tjarååå

skjut mig i huvudet


hahahaha! dog. 

Goddag förresten. 
Sitter och taggar till att åka till tandläkaren. Tror jag har ett hål..
Min fot strejkar även idag. Men ska försöka gå så mycket som möjligt på den idag!

rullstol

Jag har super duper lust att göra någonting. Typ. Rida. Springa. Baka. Duscha. Leka. Tror jag ska försöka mig på att baka något riktigt finfint. 

Ska i alla fall gå ner för trappen för tredje gången idag. Hehe. Får se om jag finner mig i att baka. Kanske bara äter glass framför tv'n istället. HIHIH.

Skaffa mig en rullstol tackkkkk.



Vet förresten om att jag tjatar sönder min blogg om foten. Men ingenting annat händer i mitt liv just nu och ni verkar så undrande.. Dessutom får jag tjata, för det är såååå synd om mig.. HAHA!

please repeat

Har ju faktiskt hunnit med riktigt mycket idag. Detta är en lista på vad jag har gjort;
  • Kollat på tre avsnitt Sex and the city
  • Kollat på det senaste avsnittet av Glee
  • Gått till nedervåningen två gånger
  • Lämnat in en rapport
  • Ätit glass

Hur mycket som hellst ju!


Foten är lila och uppsvälld. Om man tar där den är missfärgad skriker jag. Känns som om.. Jag har det djupaste blåmärket i hela världen och man kan inte ens peta lite lätt där utan att det gör ont.. Men jag kan gå! Om jag inte böjer foten någonting i alla fall!

Nu ska jag.. se på film.

after all

Goddag! 
Är hemma idag eftersom min fot dör varenda gång jag gått en meter. Men annars äre bra! 

Ska käka glass och se på nyaste avsnittet av Glee. Just då känns livet lite ljust i alla fall!

d.ö.d

Nu ligger jag här, mitt i natten efter en del händelser som slutade med att jag fick åka in på akuten med, vad vi trodde, brutna fot. Efter några tårar, skrik och runtgen bilder så hade jag tydligen bara en rejäl blödning. Jag kan knappt gå på foten. Den är blå och min lilltå dör såfort jag gör något med foten. Skulle tydligen ta ca 3-4 veckor innan jag var helt återställd. In my ass. Om max en vecka tänker jag vara uppe på mina goa hästs rygg igen!

Fick i alla fall nattkäk på Max med mami. Är så jävla trött nu så jag vill dö. Ska vara ledig minst Onsdag och Torsdag eftersom jag typ är helt död i foten. På Fredag har vi ju kak kalas och redovisning på skolan som jag förmodligen, om jag inte är död i foten fortfarande, kan gå på.



tell the world, i'm coming home

Nu är jag hemma. Har varit så jäkla trött hela dagen så jag lade mig och kikade på ett par avsnitt utav Sex and the city när jag kom hem. Nu ska jag laga lite mat, käka, sen åka till stallet och rida lite. 

Planerar för att sticka ut och springa ikväll. Känner mig rätt pepp till det!



livsstil

Goddagens!

Klarade mig utan att trilla av igår, hoppade dessutom en meter hur bra som hellst. Fin pållen. Fotbollen var riktigt kul och Wiskan vann såklart mot Indal. 



Imorrse, som alla de senaste dagarna, lyckades jag försova mig och vaknade av att pappa frågade om jag inte skulle åka med honom, precis då han skulle åka. Fick slänga mig upp ur sängen och åka till bussen. Nationella var svårt och jag är trött. 



Goodbye goodbye



bara luften gör mig svag

Nu har jag kommit hem till kära Torpshammar. Ska åka till min fina, galna, häst nu och rida ett riktigt ridpass med honom. Förhoppningsvis slipper jag trilla av även idag. Ska faktiskt testa hacket på honom idag. M-m-m.



Ja men tjarå

du heter alltså olina.

Publicerade ett inlägg igår, men det verkar ha försvunnit!? Vi träffade i alla fall ett par vänner på vägen hem från tåget i Lördags och lekte med dom nästan hela natten. På morgonen for vi och till Stöde på tävling hela dagen lång.

Imorrse orkade jag inte kliva upp så jag missade bussen. Tog en senare så jag kom fram till Engelskan. Vi såg på film och jag har ingen NK idag. Ganska totalt onödig dag!


Sitter och leker med lite människor i väntan på bussen. Som går om öven en timme..

Panic

Godkväller!

Skulle vaknat klockan 07.00. Klockan 08.30 ringer telefonen och innan jag svarar får jag syn på klockan, halvt i panik svarar jag och Emma frågar om jag var nere i stallet. Fick slänga på mig kläderna och fara till stallet. Gav hästarna lite hö sen drog vi till Ånge och kikade på hopptävlingen där. Kollade bara på första klassen och sedan åkte vi och hämtade hö istället. Senare på kvällen, efter lite pyssel i stallet, åkte vi till Ede och tränade lite körning inför tävlingen imorgn. 

Nu ligger jag halvt utslagen i min säng och ska kika lite på sex and the city. Klockan halv ett ska jag hämta Ellen vid tågstationen, som den troga vän jag är.



I love you to much

Jag har precis kommit hem från en rätt fin kväll. 

Började med att leka lite riddare, då min fina häst hellre ville bralla sönder än att vara en snäll riddarhäst. Kanske inte världens smartaste val att låta honom stå många dagar innan och sedan försöka sig på ett pass. 

Efter det drog jag på IP och kollade på pojkarnas match tillsammans med Emil, Nicklas, Anton, Fredde och Henke. Dom är galna. Pöjkarna förlorade men var duktiga i alla fall. Senare drog vi till Fränsta och lekte på gårn, sen var vi as coola och hängde på korren, och sedan åkte jag hem. 

Älskar moppe kvällar faktiskt! 

Ska upp 07.00 imorgon.

höger och vänster



Sitter i rödarrummet på skolan och tränar på min text som jag ska kunna tills på Onsdag om Folkets Tempel. Ska smita lite tidigare från religionen för att hinna med 14.40 bussen. 

Jag har djuriskt mycket träningvärk idag, men ingen annan verkar ha det. Kul att springning tar på framsida lår och mina muskler sitter på insida lår och mage... Död. 

Hem och käka sen leka riddare. Fan va nirre typ.

träningvärk och lite dö

Godmorgon!

Fick ju sovmorgon eftersom jag sov hos Thess och vi hade ingen lektion på morgonen. Thess skulle vara ledig men hon gick upp före mig till och med. Fixade mig, åt frukost och sedan gick jag till bussen. Nu sitter jag på mattelektionen och fick precis veta vad jag fick på första delen på nationella, och det gick rätt bra faktiskt!

Nu ska jag börja med mitt hemprov och sedan äta lurre. Gött!


Bjuder på en bild från i vintras för att jag vågar inte posea så fint här i klassrummetttt.



fem kilometer senare

Vårruset är gjort!

Vi började med att åka in till stan för att käka middag på donken då vi inte orkade laga någon mat. Efter det åkte vi till Granlo igen, och sedan in till sjukhuset. Fixade en nummerlapp till Thess och sen fick vi sitta inne på sjukhuset i över en timme för att vänta. Uppvärmning sen dags att springa. Vi hamnade i andra gruppen. Den första springer fort hela vägen, den andra springer hela vägen osv. Trodde jag hamnat helt fel, men det funkade! Efter 30 minuter och lite dödslängtan kom jag i mål och fick fika as gott fika med mina fina vänner.

Lätt värt det, även om jag kände att jag bara ville lägga mig ner och dö på slutet. Men fan vad skönt efter. Nästa år satsar vi på att vinna. Så det så!

Nu ska vi chilla. Är rätt stel nu...

Godnatt alla tjockisar som inte är ute och springer.


Nordic Water Peace

Hej hurra, för här kommer bumbibjörnarna!
Eller så var det bara Krossarn, the one and only.

Igår var jag ute i Birsta med mina kusiner. Handlade lite grejer. Sen åkte jag med dem till Matfors och sov hemma hos dem. När jag vaknade imorrse hade de redan åkt så jag klev upp, fixade mig, åt frukost och gick till bussen. Var lite lur på vilken buss jag skulle ta, och trodde att jag missade den då den åkte förbi och vände någonstans innan. Tillslut kom bussen och körde mig in till stan.

Hade spanska sedan slutade vi. Så jag och Thess uträttade några ärenden. Sedan tog vi bussen till Granlo, bytte kläder och sprang (läs gick) till Ica för att handla oss en Ben&Jerry som vi satte oss och åt i solen.

Nu sitter jag och tittar på när Thess städar. Väldigt trevligt. Senare ska vi in till stan och springa (läs jogga/gå) vårruset tillsammans med några klassisar. Därefter sover jag hos henne. As nirre!


Vi gjorde en stark insats för att rädda östersjön också. Hur duktiga är vi?

HAPPY BIRTHDAY

GRATTIS MITT FINA DJUR REBECCA ANDERSSON!
hIpP HIpP HURRA!!!!!



Ha en bra dag finaste coolgirl!



hejhej i lingonskogen

Godmorgon Krossarn-loverz!

Ni undrar såklart varför jag är uppe så tidigt på en onsdag då jag egentligen har sovmorgon. Jo. Det är så att mina smarta lärare har fått för sig att vi ska ha nationella kvar i tio. Därför är jag på skolan nu. Bara en timme kvar alltså. Skit också.



jaha, vad händer idag då?
matte nationella, lurre, historia, religion, spanska, hemlisar och övernattning i matfors står på schemat. rätt fin dag om jag får säga det själv.


OH NO MITT HUVUD RAMLADE AV!!!









Oj där vad det visst. Har klippt page.

HEJDÅ

jag viskar det du vill ha


som den hemma fru jag är!

Hittills idag har jag pluggat, lagar mat och städat. Nu är det klart. Bara packningen, som för övrigt går relativt fort, och träningen kvar, om det nu blir någon. 

Jag har till och med städat inne i mina garderober, bland mina kläder och satt upp gardiner! Brukar inte ha gardiner då jag är liite för lat för att sätta upp några..

Nu ska jag käka middag. 



Grattis till världens bästa Hanna Westman som fyller sexton år idag också!



110517

Godmorgon!
Jag hade bestämt mig redan igår för att vara hemma idag, så att jag kunde vila upp mig och bli frisk på riktigt. Jag känner mig så mycket friskare så idag ska jag ta tag i lite grejer;

Dagens to do list:

  • Plugga - måste läsa igenom min klasskompis rapport eftersom vi ska ge kritik på våra gruppmedlemars rapporter imorgon.
  • Packa - eftersom jag ska sova i matfors imorgon och på torsdag hos thess.
  • Städa - mitt rum ser förjävligt ut.
  • Träna - om det blir riddarträning ikväll ska jag träna eftersom jag missade senaste träningen.


Men nu ska jag fortsätta att äta lite chokladglass och kika på sex and the city ett liiitet tag till bara.

i'm running up scared tonight

Ligger för tillfället i sängen och äter chokladglass och kikar på sex and the city. Rätt nirre!



sjukligt

Godmorgon!
Jag kände mig väldigt krasslig då jag vaknade imorrse så jag stannade hemma i hopp om att bli frisk tills på onsdag och torsdag! På onsdag händer nämnligen hemlisar och på torsdag ska jag springa vår ruset tillsammans med några klassisar. Snälla låt mig bli frisk!

Mamma kom, som alltid då jag är sjuk, med frukost på sängen imorrse. Skorpor, te och mina kladdkaksmuffins♥ Ska bara ligga i sängen och kika på bigbrother, sex and the city och grey's anatomy!

Hejdååå



lalalallala

Vaknade nio imorrse och var förkyld. Tvingade mig upp och käkade frukost för att åka till Tirsta. Hinkade lite vatten på ridbanan, hämtade hö och käkade pizza. Sen hämtade vi hästarna och drog och tränade. Pållen var duktig. 

Nu ligger jag nyduschad och snorar samtidigt som jag försöker komma på något fint att fika. Ikväll ska jag slappa i hopp om att kunna gå på skolan imorgon!

hejdå,

träna är det enda rätta

Ikväll har jag tränat min fina häst för Andrea. Oj så jävla duktig han var på slutet! Stolt man blir. Dock så har jag så-jävla-ont nu. Varenda gång jag rider måste jag vrida benet fel för jag får jätte ont typ ovanför fotknölen och en bit upp. Idag är det värre än vanligt och jag skrek rakt ut när mamma tog där. Detta bådar icke gott!

Imorgon ska jag hugga ved hela dagen som den lilla skoghuggaren jag är! YES!


Så jävla sugen!

fakk

Jag är irriterad. Var sjukligt trött när jag vaknade eftersom jag var på syjunta igår. Stressade allting och åkte till tio över sju bussen. Kunde knappt sova på bussen för några människor kan inte hålla käften. Stressade till skolan eftersom jag kommer fem minuter sent med den bussen. När jag kommer till skolan möter jag några i min klass som säger att historia lektionen är inställd eftersom några hade nationella. Jag hade alltså kunnat sova en hel timme längre och åkt en skönare buss. DÖ LIVET..



måste leta i väskan efter mod

Men tjenare!
Sitter på bussen och är alldeles dödstrött så nu tänker jag faktiskt sova med musik i öronen. Jag älskar att ha internet på bussen men när jag väl har det så orkar jag inte. Dumt där.

Har förövrigt ont i ögonen. 

Godnatttttttt.

snälla bli min igen

Vad har hänt med mig egentligen!? Jag har braiga dagar varenda dag! Eller okej, varenda dag den här veckan har jag haft det.

Sitter på bussen nu. Blev lite paff när jag stod där på busshållsplatsen och det svängar in en blå-gul buss istället för en cerisrosa-grå buss. Men jag tog den vilda chansningen och hoppade på den. Kan bero på att det stod 191 Sundsvall också, men ändå. As fin är den. Internet och fetaste toaletten finns det här. Plus as sköna säten och stoora fönster så man kan glo på världen istället för en gardin. Jag vill alltid åka den här bussen!

Nu ska jag fortsätta lyssna på Veronica Maggio och filosofera samtidigt som jag tittar på det gröna landskapet utanför fönstret.

snälla bli min igen

Vad har hänt med mig egentligen!? Jag har braiga dagar varenda dag! Eller okej, varenda dag den här veckan har jag haft det.

Sitter på bussen nu. Blev lite paff när jag stod där på busshållsplatsen och det svängar in en blå-gul buss istället för en cerisrosa-grå buss. Men jag tog den vilda chansningen och hoppade på den. Kan bero på att det stod 191 Sundsvall också, men ändå. As fin är den. Internet och fetaste toaletten finns det här. Plus as sköna säten och stoora fönster så man kan glo på världen istället för en gardin. Jag vill alltid åka den här bussen!

Nu ska jag fortsätta lyssna på Veronica Maggio och filosofera samtidigt som jag tittar på det gröna landskapet utanför fönstret.

Godmorgon!

Säger godmorgon lite snabbt för att sedan gå ner och käka frukost och ta bussen till skolan!




what people say

Solade lite nyss, fy satan vad varmt det blev mot vägga!


Blev litte röblommig! naaaw

Väntar på mat och sedan ska jag sticka till stallet och greja lite!

äter lite glass in the sun




i remember what you said.

HEJ.

Idag har varit en såndär fantastisk dag igen, som igår! Har laddat in massor av musik på min lilla sega telefon så hela dagen har jag lyssnar på Veronica Maggio. Solen skiner och allt är på topp!

Vi hade förresten nationella idag. Vilket man inte kan påstå gick så bra! Men det skiter väll en raggare i.

Funderade på att skriva klar min rapport förut men jag orkar inte. Sitter istället på min altan och fikar lite. Synd bara att några människor bestämt sig för att de ska köra ut gödsel precis då det är varmt ute. 



Man vet att man bor på landet när folk kör förbi med gräsklippare på vägen för att hälsa på grannarna..


inga fräkninga fröknar

Jag och mina gruppisar sitter och arbetar. Kan inte riktigt påstå att jag förser mycket information till gruppen. Vem kan någonting om fågelinfluensan!? Däremot förser jag dem med ett fint blogginlägg och fina smygfoton. Hur bra gruppmedlem är inte jag?





Lovisa har blodförgiftning i nageln och över femtio födelsemärken på sin kropp.
Födelsemärken föds man inte med och inte dör man med dom heller.

Nirre mörning

Denna morgon kunde inte börja bättre. 
  1. Hann äta frukost.
  2. Bussen kom precis då jag kom till busstationen.
  3. Jag fick sällskap på bussen av Thess.
  4. Behövde inte komma försent själv.
  5. Fick as bra betyg på historia uppgiften!

Dock så har jag slarvat bort mitt busskort. Förhoppningsvis ligger det hemma hos Ellen. Så jag fick betala fyrtiotvå kronor för att åka på skolan. Inte ett dugg värt!




Do I look fat!?

hela världen ropar hej och jag bara ser på

Nu är jag hemma igen efter en hel dag i Matfors. Åkte till kyrkan och tittade på konfirmationen. Sedan åkte vi vidare till Ica och vidare till Angelikas hus. Där åt vi smörgåstårta och marängtårta. Hur gott!? Sving gött. 

Bilder får ni se en annan dag för nu ser jag på bigbrother och ska ta mig en blund snart.

http://publishme.se/1652246/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body

jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Godmorgon stalkers!

Jag har precis vaknat och har inte tagit mig orken att kliva upp från min sköna säng ännu. Jag ska strax göra det, äta frukost och sedan ska jag fixa mig inför att åka på min kusins konfirmation. Jag gillar konfirmationer. Det är rätt kul att se teatrarna och framför allt, man får fika sedan!


min fina konfirmation

Nej nu måste jag kliva upp!


inte ens till köpenhamn

Idag har jag ridit en fin häst och efter det red jag en mycket liten häst. Nuddade nästan backen när jag sträckte ner benen, det är fint. Inte så hög fall höjd. Synd bara att den inte var så busig som min häst så jag fick användning för den lilla fall höjden.. 

Har bara tagit det lugnt hemma ikväll igen. Känner att detta var en väl behövlig helg faktiskt. Imorgon ska vi till Matfors på konfirmation, gött.

Nu ska jag se på Beck och ta mig en blund!
Natty



amazing

Godmorgon!
Inatt har jag drömt mer än vad jag någonsin har drömt tror jag. 
Nu ska jag pallra mig upp ur sängen och göra lite frukost innan jag åker ut till stallet för att rida min fina häst och shettisen Hubbe! 

HEJDÅÅÅ

kanske kan vi sväva över marken

Det har redan hunnit bli kväll och min dag har gått så fort, fullspäckad med skola, bussåkning och rida häst. Jag har precis städat mitt rum för det såg förjävligt ut. 

Ikväll skulle vi egentligen ut och grilla men jag är inte ett dugg peppad till det så jag stannade hemma istället. Ska nog baka någonting nu och sedan ligga framför tv'n hela kvällen och bara mysa. Precis sånt humör är jag på! 



Min häst var bäst i världen idag. Peppar tävling nu.

Sundsvalls Gatufest 2011

Satan i gatan vad jag längtar alltså. Hur många bra artister!? Sjukt många. Håkan Hellström, Petter, Veronica Maggio, Daniel Adams-Ray, Oskar Linnros och massa andra. Kan det bli bättre! Ska hitta några fina vänner att spendera kvällarna med. Det ni, det är fina sommarplaner!



det är inte min värld

Som sagt så bestämde jag mig för ett par dagar sedan att jag skulle börja med dieten LCHF. Jag vet inte riktigt varför jag kom på idén, men tanken på att snabbt gå ner i vikt lockade väll mig. Jag började i Tisdags och det var jobbigt att inte få äta vad man ville. Det började med att jag försökte steka omelett till frukost vilket misslyckades ganska totalt så jag åt ungefär en halv dl omelett den morgonen. Med en hungrig mage satte jag mig på tåget mot Sundsvall där det tog flera timmar innan skollunchen var. Den dagen valde jag att äta fisk. Eftersom fisken serveras med potatis och sås så kunde jag inte äta särskillt mycket där heller. Med det faktum att jag fick två fiskfilér på min tallrik där jag dessutom skrapade bort själva paneringen så förstår ni kanske att jag var riktigt hungrig när jag kom hem. Väl hemma tänkte jag göra sallad, vilket jag inte gjorde utan jag åt två hamburgare utan bröd. Den dagen fick jag inte mycket mat i mig och jag var dessutom riktigt trött. Dagen därpå blev nästan lika, skillnaden den dagen var att jag mådde så illa hela dagen eftersom min kropp ropade efter något den behövde, kolhydrater. 

Idag slog det mig att sluta faktiskt. Det var inte så att jag slutade för att jag fusk åt eller att jag var så otroligt sugen på någonting så att jag var tvungen att sluta. Utan tanken på att plåga mig själv för att gå ner i vikt i hopp om att ingen mindre än jag själv skulle acceptera mig. Jag menar, det är ju ingen som klagar över att jag är tjock och det är ingen som någonsin har sagt det till mig. Det är bara jag själv som sitter och säger till mig själv att sluta äta för att jag ska acceptera mig själv, vilket jag troligtvis inte kommer göra bara för att jag går ner ett par kilon. 

Jag tror att allt egentligen handlar om att acceptera sig själv och vara stolt över vem man är. Varför sluta äta mat så jag inte orkar träna när träna är för mig det roligaste som finns? Då är det väll så mycket bättre att jag njuter av att äta precis vad jag vill och tränar istället. Vi måste bli mer stolta över vem vi är och hur vi ser ut. Att plåga sig själv genom att gå hungrig en hel dag för att man försöker gå ner i vikt hjälper inte mig så att jag mår bra. Tvärt om. 

Avslutet på dieten firade jag med inget mindre än pasta med baconsås, och jag tror aldrig jag njutit så mycket över att äta det någon gång och då ska ni veta att jag älskar det! Dessutom blev jag ju mätt också.

alltid rött, alltid rätt

Goddag!
Idag är jag hemma ifrån skolan eftersom jag mådde illa när jag vaknade. Med lite sömn och lite kycklingsallad mår jag bättre, men har lite huvudvärk. Detta är alltså de vanligaste symptomen på min såkallade diet. Man får det dem första dagarna. Men det känns bättre nu i alla fall!

Vad ska jag göra idag då? Leta fram sommar kläder och slappa tänkte jag! Det är ganska skönt att vara sjuk ibland faktiskt, för det är den enda tiden jag får till att bara ta det lungt!



Längtar som bara satan till sommaren nu!

du kan låtsas som ingenting

Jag har varit riktigt duktig idag med tanke på min diet. Åt lite fil till frukost, åt köttbullar till lurre, till middag åt jag kyckling. Mår dock illa, men det är det värt ju! Är förjävla sugen på godis ungefär hela tiden. 

Ska byta om och brassa till stallet och rida häst nu! Hejdå.



noll.

Känns fint att må illa hela tiden. Har i alla fall gjort klart nationella skrifligt nu. Tror det gick bra! Ska dock inte säga att jag fick bra betyg för det brukar ju inte gå så bra då, EMIL. 

Två lektioner kvar. Historia och sedan religion. Jag kommer även inte hinna med 14:40 bussen eftersom vi slutar 15:05, men får väll en bra plats tusen timmar senare. Ska i alla fall hänga med bästa Therese efter skolan. Feels good.



Tänkte ''ja men då kan vi fika!'' men kom på att nixpix, fika är för mezers!

nationella kan dö

Godmorgon!
Sitter på skolan nu och väntar på nationella som börjar om en timme. Mår sjukt illa, beror på att jag inte äter kolhydrater. Bussresan var ett helvete. Det var jätte mycket folk, jag mådde illa och det var varmt som bara satan. Men vad gör man inte för ett nationellt prov liksom? Tänkte att jag skulle åka hem efter provet, men vi har ju religionsseminarium sedan, och det är väll lika bra att göra det när jag ändå är här. 



Ikväll ska jag rida. Det ska jag göra! Skiter i hur ont i magen jag har. Jag ska rida!

P.s Ellen, jag får äta blåbärisar!! D.s

snälla ge mig två sekunder innan du ger upp

Sådär ja. Stack ut på en promenad med mamma och pappa en timme. Det var väldigt skönt faktiskt. Just nu sitter jag och äter lite fika, bra fika. Lite fil med blåbär i, gurka och ägg. Tror det här kommer gå rätt bra faktiskt!



Nu ska jag sova lite, så jag är peppad till nationella imorgon. 
Godnatt!

maybe they will be happy for a while

Ikväll har jag pillat med en liten header. Inte lika nöjd som med den förra, men jag antar att detta också fungerar. 

Tänkte visa er några av de bilder jag och min fina kusin Hanna tog häromdagen då hon var här i Torpshammar på besök;





Fler bilder hittar ni här; www.olinaeriksson.blogg.se/fotograf 



LCHF

Men godkväller!

Måste börja med att påpeka att jag, Olina Krossarn Eriksson, för tillfället äter i form av en diet! LCHF faktiskt. Betyder att jag inte får äta många kolhydrater om dagen, inge frukt, inge macka. Mycket fett ska man äta. Jag lever för tillfället på ägg. Har tryckt i mig två idag, hade varit fyra om inte min kära broder ätit upp mina som jag skulle ha till frukost! Nog om det.

Tog ledigt från stallet idag. Har vilat, vilket var sjukligt skönt. Måste sätta igång med pluggandet nu. Har nationella imorgon, och seminarium om ekosofi på religionen. DÖDA MIG. . Tittade igen Ekosofi nyss. Kan typ allt redan insåg jag. Litte anteckningar på det här så!

Ska väll gå och göra mig nå nyttigt och kolhydrat snålt fika och se på bigbrother senare.


Inget mer sånt här på läääänge!

jisses!

Ja men godmorgon då!
Vaknade till att det var super ljust ute, och snö. Det är fan maj, då ska det ej va snö ute! 

Sitter på skolan just nu. Själv som vanligt på morgonen. Peppar till att skriva rapport på två lektioner idag, ha matte och hålla i en idrottslektion tillsammans med Therese och Lovisa. Den här dagen kunde inte låta jobbigare!





train

Just nu sitter jag på tåget och är påväg hem. När jag kommer hem ska jag käka och vila lite, och efter det blir det stallet och träna på riktigt för en gångs skull. Är riktigt peppad!



Rätt ska va rätt

drickkaffe

i'm so excited

Goddag.

Sitter på min andra lektion för dagen, Engelska. Tränar inför nationella. Jag är klar. Livet är piss för den här veckan har vi tusen saker. Religion seminarium, ska lämna in resultat på rapporten, hålla en idrottslektion imorgon och på onsdag har vi nationella i Engelska. Döda mig någon?

Dagen blir i alla fall bättre. Slutar tidigt och tar två tåget hem. Därefter käkar jag middag och chillar livet till typ fem, senare åker jag till stallet och tränar på riktigt med min fina häst för andrea. Skapligt underbart!

Tjohejs.



men vad gör det om hundra år, då allting kommer kring?

Gårdagen blev en riktigt fin kväll tillsammans med fina vänner. Grillade, spelade kort och umgicks hela natten. Jag, Emil och Fredrik skulle gå upp på ett berg och grilla korv, men det fanns djur i skogen så vi vände efter inte ens halva vägen. Fin kväll och fint sällskap, kan det bli bättre?

Idag lekte vi riddare på eftermiddagen. Min häst var busigare än vanligt och ville inte riktigt som jag. Men tillslut så fick vi fint flyt och allting slutade super bra.

Imorgon är det skola igen och jag känner mig inte ett dugg inspirerad. Jag har inte ens börjat läsa min bok om fotbolls kriget, vilket vore väldigt bra om jag hade gjort innan jag började med min feta rapport om det. Men det löser sig. Det gör det alltid!

Nu ska jag käka melon och se på tv. Hare gött!



RSS 2.0