< Till bloggens startsida

dag 02 – din hatlåt


Maskinen – Alla som inte dansar

Okej, detta är inte min hatlåt, men jag gillar den inte. Jag minns att när folk lyssnade på den här, så tyckte jag den var otroligt sämst! Har ingen riktig hatlåt tror jag!

i will fix you

Godmorgon! 
Ännu en sovmorgon, och jag är pigg och glad!




Nu ska jag käka frukost och dra till bussen. Har endast en lektion idag, vilket är så sjukt skönt. Senare drar jag till stallet och rider tokhästen.

Over and out!

i gonna leave this

Imorrse hade jag sovmorgon, vilket vaotroligt skönt. På bussen påväg till skolan trodde jag att jag skulle avlida av värmen i bussen, samtidigt som jag mådde illa och bussen skakade som satan varje gång vi stannade. 

Eftersom vi har Engelska vecka, så är alla lektioner på Engelska. Idag lyssnade vi även på metal på lektionen. Ganska knasiga lektioner och lärare har vi i alla fall. 

Fick snabba på som satan för att hinna med 191an, som var knök full som vanligt. Men bästaste Emil hade hållit en finfin plats åt mig!




- Och såhär söt var jag idag.


dag 01 - din favoritlåt


Hollywood Undead – Black Dahlia <- Spotifylänk som vägrar visas. Klickbar.

- Det finns så många bra låtar, men den här är en av dem bästaste!

30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.


29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.


28e bilden: En tokig bild.


27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.


lista här igen!

Har snott denna fina lista av fina Rebecca!

dag 01 - din favoritlåt

dag 02
– din hatlåt

dag 03 - en låt som gör dig glad

dag 04 - en låt som gör dig ledsen

dag 05 - en låt som påminner dig om någon

dag 06 - en låt som påminner dig om ett ställe

dag 07 - en låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle

dag 08 - en låt du kan hela texten till

dag 09 - en låt du kan dansa till

dag 10 - en låt som får dig att somna

dag 11 - en låt av ditt favoritband

dag 12 - en låt av ett band du hatar

dag 13 - en låt som är gulity pleasure

dag 14 - en låt som ingen tror att du skulle älska

dag 15 - en låt som beskriver dig

dag 16 - en låt som du brukade älska men nu hatar

dag 17 - en låt som du ofta hör på radion

dag 18 - en låt som du önskar att du fick höra på radion

dag 19 - en låt från din favoritplatta

dag 20 - en låt du lyssnar på när du är arg

dag 21 - en låt du lyssnar på när du är lycklig

dag 22 - en låt du lyssnar på när du är ledsen

dag 23 - en låt du vill ha på ditt bröllop

dag 24 - en låt du vill ha på din begravning

dag 25 - en låt som får dig att skratta


ett får. NEJ DET VAR ETT LAMM!

Idag efter skolan tog jag tåget till Fränsta och där hämtade Emma mig. Jag red först på Garlic en liten sväng, och det gick awsome! Sedan for vi och hämtade hö, där vi även hittade får och små söta lamm i mängder! Älskar lamm, så jäkla söta!



Nu ska jag sova. Är så sjukt trött så jag kan dö ett tag!

tappad hjärna!

GODDAG!
Idag är jag mer död i hjärnan än vanligt. Är otroligt förkyld och vill bara lägg mig ner och dö för en stund. Men det är bara en lektion kvar, sen slutar vi!




Söt chey = sjuk.

Jag har handlat mellis jag, som jag ska käka på tåget. Smart tjej! Sen ska jag rida häst.

26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.


+ mackis, och resten av pojkarna!

memories are crashing

Imorrse klockan halv 7 ringde Ellen och meddelade att dagens resa till Bollnäs faktiskt blev av. En halvtimme senare står Emma på min gård och ännu en halvtimme senare är vi påväg mot Bollnäs, och med oss hem kom en häst. Det är ungefär det min dag gått ut på. Ingen av oss var riktigt krya heller, men med lite peppande överlevde vi faktiskt!

Min rygg är det bara att säga adjö åt snart tror jag. Det gör ont ungefär hela tiden. Skönt? Nja.



Nu har jag precis duschat, och nu är jag riktigt trött efter dagens bravader. Så jag lägger mig framför tv'n och kikar lite innan jag går i sänga!

Earth Hour

Klockan 20:30 är det ju Earth Hour. Jag brukar egentligen inte hålla på med sånt, men idag känner jag för att släcka ner, tända ljus och bara vara. 

Det här får mig förresten att tänka på när jag var mindre och fick på Torshammars skola. Då skulle alla skolor i hela Sverige, eller vad det nu var, hoppa i en minut eller något, utomhus. Tydligen skulle jorden flyttas då, vilket var bra. Ganska coolt om det verkligen funkade.





mata mig tack.

Efter att ha städat ville jag på Ica, så pappa skjutsade mig in till Fränsta. Jag handlade vindruvor och äpplen som jag ska suga i mig ikväll, istället för godis eller liknande. Det är faktiskt godare med frukt!



Så vad blir det ikväll då? 
Jo ni, jag ska ligga hemma och mysa lite till en film eller liknande. Förhoppningsvis kommer lilla Ellen på besök framåt småtimmarna också, hoppas det!



nyttig brud på g

Jag har ju nu inlett ett nyttigare stadie i livet och jag kan meddela att det går riktigt bra, än så länge. Det har visserligen inte ens gått en vecka och jag har varit sjuk, vilket betyder att man inte är sugen på någonting alls. MEN. Hittills har jag bara känt mig illa mående då jag tänkt på godis, faktiskt. 

Mitt nyttiga liv går ut på att inte äta godis, chips, kakor, glass, snabbmat osv osv. Visst finns det undantag, men jag har inte ens varit sugen på något av dessa. Dock blev jag lite sugen på hamburge tallrik nyss då jag sa till Elin att hon borde äta det. Dumma jag! Jag och Emma har även lovat varandra att göra situps och armhävningar varje dag! Eftersom jag haft så otroligt ont i ryggen de två senaste dagarna så sparck ju det, men nu är jag back on track igen, eller ja, det får vi ju se senare då jag ska göra dagens fysiska jobb, förhoppningsvis håller ryggen för det!

Min mamma och pappa verkar inte hajja grejen. Igår hade de köpt en chokladkaka åt mig som de gav mig. Jag gav bort den till min kära broder som blev mycket glad över den. De hade dessutom köpt såna där skum chokladbollar. Jag tycker inte ens de är goda i vanliga fall, och såklart frågar de mig om jag vill ha. Jag tror de försöker motarbeta mig?


Nix nej!

chickabombombom

Nu har jag duschat och överväger faktiskt att plocka ihop på mitt lite för stökiga rum som jag intalat mig själv inte är stökigt. Insåg dock nyss att det ligger kläder över hela rummet..


man är inte snygg när man är sjuk..


äsch då. inte så stökigt va? eller jo..



knock on the door

Godmorgon mina kära vänner!
Idag är jag inte lika sjuk, vilket betyder att jag faktiskt ska kliva upp ur sängen idag, efter att ha tillbringat två hela dagar här. Jag har varken feber eller ont i huvudet. Men ryggen värker fortfarande lite, jag har hosta och har fått ont i halsen. Det är bäst att stanna inne en dag till ändå, för jag vägrar få denna helvetes sjukdom igen!


Jaha, så vad ska jag göra idag då? 
Prio ett; Duscha någon gång idag.
Prio två; Äta någonting!
Prio tre; Klä på min något annat än min röda tischa.

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.


bigbrother är grymt!

Jag är fortfarande sjuk, men idag har jag inte haft lika förbannat ont överallt, dock har jag fått hosta. Jag hoppas för allt i världen att jag blir bra snart, innan Söndag tack!

Jag tryckte i mig en ipren innan bigbrother och orkade faktiskt se hela denna gång! Och jag är mycket glad över det då det var så sjukt kul. Roza fick utbrott som aldrig förr för en liten skitsak som att Rodney låg i hennes säng, så hon skrek för allt hon var värd i samma stund som alla andra höll på att dö av as garv och Martin blev lite nervös! Åh herre min skapare vad roligt!



24e bilden: En bild som gör dig glad.


komsikomsi

Jag har lyckats blivit sjuk, Typiskt! Har sjukt med ont i huvudet, och sjukt med ont i ryggen, inte nog med det har jag feber också. Har faktiskt tryckt i mig en alvedon, även fast jag inte är en sån som äter alvedon förän det gör riktigt ont.. Snälla gör mig frisk tills på Lördag i alla fall!



23e bilden: En bild från i somras.


Fuck vad jag saknar sommarn! Bada, åka moped, leka med bästa människor, vara ute nätterna lång för att elda och grilla, busa, ja sånt man gör på sommarn!

döda mig någon

Tänkte att det skulle gå fortare att ta tåget istället för bussen idag, ack så fel jag hade. Vi står still i Vattjom för att ett tåg framför inte kommer upp för en backe, och vi ska minst stå här i 10 minuter till.... Vem vill dö? JAG! Skulle redan vart hemma vid den här tiden..

Jag är också svin hungrig för jag har inte ätit något sedan klockan nio imorrse....



googla de ni

Jag är trött. Jag är hungrig. Jag är less. Jag vill hem. Jag vill ha mat. Jag vill ha paj. Jag vill spy på godis. 

Jag vill en jävla massa saker.

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.


dock inte när hon äter upp mina chips och dricker upp min läsk!

i'm burning to the ground

Idag har jag sovmorgon, vilket faktiskt är sovmorgon även fast jag varit på ''semester''. Kände hur skönt det var att inte vakna halv sju! Nu äter jag frukost/lunch i form av makaroner och baconsås!



kallt? *JO

Skiter i allt och slår på Glee istället! Det är svinkallt på mitt rum så jag har världens varmaste filt och mitt täcke. Imorgon ska jag kliva upp extra tidigt för att hinna duscha och laga makaroner och baconsås eftersom jag inte får lunch på skolan. Observera dock att detta endast är ifall jag orkar. Hehe.

Godnatt!

Bilder sedan Lördags kväll/natt

Lördags kvällen/natten tillbringades med några fina människor som är otroligt roliga att umgås med! 












i won't turn back



Jag har mixtrat ihop ett litet enkelt halsband. Så duktig jag är! Eller?

20e bilden: En bild på dina närmaste.


min älsklingar!

nej men jag har ingen bild på alla mina närmaste tillsammans, kan bero på att vissa av dom inte ens känner varandra! hade ni frågat mig förra året hade jag haft en bild att lägga upp på en gång, nu har jag inte deeet.
men dessa människor vet vilka de är iallafall.

yes, i'm back!

Nu är jag hemma igen! Jag tycker det är bland det bästa med resor, att komma hem. Man är alltid as sliten, as trött och less när man varit borta, så det är guldvärt att få komma hem och dega, as allways, hur kul man än har när man är borta. 

Jag är äckligt less på snabbmat, chips, godis, och sånt snusk. Fyfan, jag vill bara spy på fett och äta grönsaker och frukt hela livet typ! Ingenting för sött ska inte i min mun på länge nu. Jag lovar er, nu börjar en nyttig period i mitt liv. 



Ikväll ska jag chilla livet av mig.

hemgång today

Idag är det dags för hemgång, men först ska vi städa pår rummet och bada lite till.

Vi har precis kommit upp från frukosten och nu ska jag fan vila i en halvtimme! Har lyckas fått huvudvärk till och med.

herrååå

käkar lite m&m's

Idag har vi badat, åkt rutschkana, bastat och badat isvak. Grymt! Nyss sprang jag och Ellen iväg på ica och handlade lite baugetter och kycklingröra som vi åt till lurre. Snart drar vi ut på lite minigolf och grejer. Låter braa!

Träffade även på min kusin Angelica här också! Blev helt chokad när jag såg henne som stod och kollade mot oss när vi kom ner för rutschkanan, galet! Vi träffas inte så ofta och då träffas vi här.

Hoppas ni har det tråkigt där hemma i lill städerna!



Nyss tog Astrid min chipsburk som Ellen höll i;
- Men det är min!
- Nej Astrid, det är min.
- JA..


mätt som en plätt

GODMORGON!
Är vi vakna? JAA. Vaknade halv 7.. Vi har precis tjockat massa frukost, och nu ligger vi och paltkomar lite i väntan på att poolarna och saunaworld ska öppna. Det blir alltså bad och bastu för hela slanten idag!


söta

blickar ut över åreskutan

Är i Åre just nu. Har badat och lekt med barn hela dagen. Nu väntar vi på pizza. Blir nog jävligt tidig kväll ikväll, är helt sluuuut!


syjuntis

Peppar fan till syjunta nuråååå!



nU SKA VI TYDLIGEN UT TILL STALLET?

yeah

Igår blev det ingen påhälsning av pojkar. Det blir ikväll istället! Emil kom precis hit, lämnade sin väska, snodde en ny väska, och drog iväg med skotern för att hämta monopol. 

Ikväll blire spela spel och umgås med fint folk. Otroligt bra!



ffml

Ellen -  Ska vi öppna dina pringles?
Olina - Inte än.

Sen kommer hon tillbaka med pringles burken, säger ta ett gäng och sen tar hon resten av burken och lägger sig framför tv'n..

19e bilden: En person som är snygg.


it's a little bit funny, this feeling inside

Just nu ligger jag och kollar på så ska det låta. Mamma och pappa är i stugan över helgen så helgen blir ensam i huset. Ikväll kommer några härliga människor hit och myser litte. He låter bra re.


titta vad pepp jag ser ut!

vi ska typ spela monopol säger ellen. det brukar sluta med bråk det om jag känner oss rätt. vi är alla dåliga förlorare och tar spelen på blodigaste allvar. blir kul!

18e bilden: En bild på din fritid.


Hezt&Poni var så god och rid.

win

HEJ OCH HÅ.
Nu har jag slutat skolan och måste därför vänta i ungefär en timme på att ta mig hemöver. Får damp som faen över att bussarna aldrig går. Överväger dessutom att ta fintåget hem, för det kommer in till tågstationen klockan fura. Så fåre bli! 

Nu sitter jag och chillar lite med Gönnar på min lilla skolis. 

Hejdå.

complicated

Jag mår så jäkla illa! Kan kankse bero på att jag inte ätit något sen typ 12, och då åt jag glass.. Men jag är fan inte sugen på mat.

Ikväll måste jag plugga som fan! På Fredag har vi prov på samhälls ekonomi. Roligt? Det kan jag inte påstå.

17e bilden: En ovanlig bild.


16e bilden: En till bild på dig själv.


burning to the ground

Godmorgon!
Idag har jag en välbehövlig sovmorgon. Inte nog med det har jag vaknat sjutton gånger och tittat på klockan. Och när man vaknar klockan två på natten och tror att man ska upp snart, då är det förjävla skönt att inse att man hade fel! 

Nu ska jag kliva upp och greja, och faktiskt hinna äta frukost! Blir grymt det ni.

burning to the ground

Godmorgon!
Idag har jag en välbehövlig sovmorgon. Inte nog med det har jag vaknat sjutton gånger och tittat på klockan. Och när man vaknar klockan två på natten och tror att man ska upp snart, då är det förjävla skönt att inse att man hade fel! 

Nu ska jag kliva upp och greja, och faktiskt hinna äta frukost! Blir grymt det ni.

jag orkar inte mer, vill inte vara kvar.

Vart tog Krossarn vägen undrar ni?
Jo det var så att jag stack och jobbade direkt efter skolan.
Va? Har Krossarn ett jobb?
Ja, städtantar och barnvaktar ibland!

Nu är jag utmattad. Så utmattad att jag struntar i Big Brother och sover istället!
Godnatters

en vanlig tisdag

Goddagens!
kände mig lite hardcore med skinnjacka idag!

blev en snällis sen.

det är ungefär tusen lektioner kvar. okej två. men jag vill dö ett tag! snälla låt mig slippa idrotten! jag vill inte gå så lååångt!



HHAHAHAHAHAHAHA

KOLLA HÄR

HAHAHAHA JAG DÖÖÖÖR! 
Det mest komiska som hänt mitt lilla liv på länge. Som grädde på moset sa mina vänner till mig att jag var som Ove Sundberg för någon vecka sedan. Klockrent!

15e bilden: En person som du vill vara med.



we can run away

Jag har gjort allting förutom att plugga samhälls ekonomi, vilket jag egentligen skulle behövt. Jag har skrivit det sista brevet till historian, skickat in det, kollat på serier, bakat kladdkaka och kanelbullar. Nu planerar jag en dusch innan bigbrother börjar. Plugget får jag ta resten av veckan!


Blev faktiskt inspirerad av linnea som bakade bullar för någon dag sedan!

you can't bring me down

Sitter just nu på tåget och gäspar. Mina gäspar är förjävla inbjudande, för det ser ut som ett stort jävla åsnegap! Blev alltid kallad åsnan då jag gäspade i högstadiet. Förstår inte riktigt.


här sitter jag och längtar ut i det fria!

kp is the best

- får man anteckna på datorn?
- ja och om ni är riktigt snabba hinner ni chatta också!

älskar våran lärare!

bildspel


har en vän

vännen försvann. blev menlös.

sen blev jag en rockig chey.

kände mig lite retard.

blev lite flörtig.

sen blev jag bara allmänt snygg. och en annan färg.

gu vad du är tråkig!


Jag längtaaaar!

beautiful

Som sagt måste ju Söndagar vara alla tv tittares drömdagar. Jag har precis sett på Solsidan. Herregud så kul! Nu har jag tre saker att välja bland; Två långfilmer - Bröllopsfotografen eller Män som hatar kvinnor. Eller det vanliga - Big brother live. Jag har sett båda filmerna riktigt många gånger, och dessutom kan man ju kika på big brother dirket på datorn. Så det fick bli det sistnämnda!

YEAH

i'm tryin' to hard

Söndagar är alltid så slöiga dagar! Man orkar absolut ingenting och ingen vill hitta på något. Det enda som är bra är att det är mycket som är bra på tv'n dessa kvällar.

Jag åkte i alla fall till stallet imorrse med Ellen. Väldigt tidigt faktiskt. Vi gjorde inte allt för mycket. Efter det åkte vi till affärn och handlade till vårat bullbak. Efter en heldel bulldeg och nygräddade bullar for jag hem och blev en riktig människa som inte springer omkring och luktar skoter-eldrök hela dagarna. Ikväll ska jag slappa som aldrig förr. Måste medge att jag är riktigt trött redan..

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.



you've been gone for so long

Tvär slockande efter tävlingen. Sov till klockan sex. Efter det lagade jag en otroligt fin middag, köttbullar och mos. Satan i gatan vad gött! Efter det vela jag inte riktigt leva mera så jag har legat och kollat på film hela kvällen lång. Sjukt vad jag är sleten. 


i wanna fly. fly high.

det känns i varje hjärta

Varit på angeltävling tillsammans med stjärnlaget mitt, björnpupporna. Fin väder, minsta fisken på hela tävlingen, fika och galna människor. Jo ni, det kunde inte varit bättre.

Just nu har jag sjukt ont i händerna eftersom mina lagkamrater inte var man nog att sätta på mört på kroken, så jag fick ställa upp med det. ISKALLT. Mår illa. Ätit för mycket kakor. Trött som fan. Ge mig ett liv tack!

13e bilden: Du och någon klasskompis.


12e bilden: En bild på din vardag.


BUSSförfan

11e bilden: En person du kan berätta allt för.


nothing else matters

Idag har jag verkligen ingenting för mig. Jag klev upp halv nio. Jag har redan hunnit käka frukost, kikat på två avsnitt av solsidan, städat undan i köket och klätt på mig, och klockan är inte ens tolv. Något ÄR fel. 

Vad ska man hitta på egentligen? Jag har jätte lust att köpa glass, promenera, fota. Men ingen liten själ är ju hemma. Dumt..


I helgen blir det i alla fall lek, fiske och roligheter med världens bästa människor!

pretty little liers

Okej jag ljög. Gårdagens semla var inte årets sista i alla fall. Jag har nämnligen precis tryckt i mig en till. Men det var jag värd efter en promenad från stallet idag. 



svar

Anonym om tidsfördriv:
finns dom beiga i sverige? asså i stadium el så?

Jag har ingen aning om de beiga finns i sverige, men det tror jag! Jag tror jag har sett dem på någon skoaffär. Kankse på scorett? På stadium tror jag dock inte att dom har dem. Där brukar de bara ha de allra vanligaste färgerna.

on the first page of our story, the future seems so bright

Godmorgon solstrålar, barnvakter, djävular, jesus, ponnis, mammor, kameler och ni andra förstås. 
Jag har precis vaknat, eller för 40 minuter sedan. Ska käka lite frulle innan den här dagen börjar! Nice!


idag blire lek med galenskaparna!

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.


godnatters

Godkväller girls and bois. Jag vandrade hem till Malin såhär på kvällskvisten, kan påpeka att det är en väldigt lång sträcka på max 30 meter, och fördrev tiden tillsammans med henne. Vi spelade familjegeni, och insåg att vi bara är barn. Vi spelade A-Ö och insåg att vi inte kan något om flygplan eller geografi. Sedan såg vi på bigbrother. Genom bigbrother fick jag anstränga mig för att inte gäspa sönder, men då och då slank ett och annat åsnegap fram. Så efter bigbrother tog jag mig hem, med lite skuldkänslor då jag hellre stannat och kikat på en film tillsammans med henne, men jag är så jäkla trött. Nu ska jag slå på ett avsnitt av Glee att somna till.

Godnatt lövers.



godnatters

Godkväller girls and bois. Jag vandrade hem till Malin såhär på kvällskvisten, kan påpeka att det är en väldigt lång sträcka på max 30 meter, och fördrev tiden tillsammans med henne. Vi spelade familjegeni, och insåg att vi bara är barn. Vi spelade A-Ö och insåg att vi inte kan något om flygplan eller geografi. Sedan såg vi på bigbrother. Genom bigbrother fick jag anstränga mig för att inte gäspa sönder, men då och då slank ett och annat åsnegap fram. Så efter bigbrother tog jag mig hem, med lite skuldkänslor då jag hellre stannat och kikat på en film tillsammans med henne, men jag är så jäkla trött. Nu ska jag slå på ett avsnitt av Glee att somna till.

Godnatt lövers.



yeah


Nu ligger jag och käkar årets första, och förmodligen sista, semla tillsammans med ett avsnitt utav glee. 

9e bilden: Någon i din släkt.


8e bilden: En person som du saknar.


kunde inte bara välja en

these hard times


söt man kan vara.

sitter hemma hos pellen. hon försvann iväg till toaletten, sedan kom hon inspringandes, tog pallen och sa; ''jag når inte upp till spegeln'' och sen sprang hon iväg igen. fint.

ikväll ska vi vara uppe länge. det betyder alltså att vi ska försöka oss på att hålla ögonen vidöppna efter elva snåret någon gång. det blir ett äventyr.

nu måste jag pinka.
tjarå

will you still see me trough smoke

Nu säger jag godnatt och stänger kiosken för ikväll. Morgondagen bjuder på en hel del roliga äventyr med skoteråkning och fiske. Låter helt underbart om jag får säga det själv. 


Godnatt stalkers! <3

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.


you are fucking perfect

har varit i stallet hela dagen lång. snickrat, ridit och lekt runt lite. 
nu blire fin middag, korv med pommes!

bye

frulle på g

Jag har vaknat. Vaknade innan nio. Galet. Försöker fundera ut vad jag ska hitta på denna dag. Ska nog chilla tills mamma kommer vid 12 så jag kan åka till stallet!



come lay em' down

Jag har ju en blogg som heter http://olinaeriksson.blogg.se/, där jag skriver lite mer detaljerat mest om djuren, men också om skolan och lite andra grejor. Nu har jag skaffat en ''underblogg'' till den, där jag tänkt lägga upp nästan bara bilder, från olika fotostunder. Vill ni kika? Varesågoda; http://olinaeriksson.blogg.se/fotograf/.

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


5e bilden: En gammal bild på dig själv


i'm fine

Godmorgon!
Jag vaknade vid 10 idag, helt sjukt tidigt faktiskt.
Nu har jag precis käkat makaroner och korv till frulle och funderar seriöst på att ta en promenad till Tirsta. Det låter galet härligt men samtidigt galet jobbigt. Men så får det bli! Har ingenting bättre för mig ändå. Slänger med kameran och fotar lite när jag ändå är på g.

Ha en bra dag lovers!



elin är bäst

Ja.. Jag glömde berätta att Elin Höglund är beezt... Haha.. bäst menade jag, fjortissidan av mig tog över...

en underbar dröm och jag kommer vakna imorgon och inse att ingenting var sant

just nu sitter jag i emmas hus och är barnvakt åt hennes barn. jag och astrid äter chips och ser på film medans bäbisen ligger och sover. rätt soft att vara barnvakt ändå!

den här var ju väldigt tjusig!
den här var jätte vacker, guul.
astrid är så jäkla charmig!

matte är okej

V.10's matteplanering ser ut såhär;
a) Sova
b) Film
c) Sova
d) Sportaktivitet
denna fina planering har alltså min mattelärare skrivit in i vårat planeringshäfte. sen säger han att om vi inte vill behöver inte inte göra d uppgiften. HAHA! 

han är så jäkla kul. nyss sa jag att jag hade gjort klar all planering fram tills lovet. så han sa; ja men vad bra, då kan du gå in på lovets schema, eller det har du ju redan gjort, lagt upp fötterna på stolen här! HAHA naaw.

through everyting

Muffinpuffinsen blev riktigt bra igår. Smaskens! Vi somnade tidigt, och vaknade tidigt. Hann till och med att duscha imorrse. 

Nu har jag precis skrivit brev och låtsas vara soldat under första världskriget på historian. Nu är det bara matte kvar innan jag slutar för lite sportlov sådär. YEASSSSS!!!!!!! Ska fira det hela med mat på donken med bästis sedan i väntan på bussis hem. GREAT.



liveblögg


i never dance like this again

Sitter hemma hos balla pattellen. Tuggar tuggummi som smakar gammalt och pratar massa strunt med en mycket bra kvinna. Kan det bli bättre? Mja.


Nu ska vi baka muffinpuffin med chokladbitar i. My favourite!

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.


i know, we can't be we anymore.

Stack in på hemmakväll förut och köpte godis. Dom har allvarligt det bästa lösgodiset! Man kan liksom köpa nötcreme, geisha, dumble, bananaskids, och såna där hårda nappar man köper på marknader, och massa annat i lösvikt. Älska! Sitter och tjockar i mig nu innan maten. Smart chey.



we can walk away and pretend.

Idag har jag och bästis varit och solat på Bling. Vi drog dit på matrasten. Efter det käkade vi romantisk lunchdejt på donken.

Nu är jag påväg hem och ska chilla hela kvällen, samt förmodligen dra ut på en härlig prommis. Fan så skönt. 



Grymmast!

like me



Har precis vart ute på lite buss safari. Såg älgar två gånger. Älgbarn och älgmammor. Spännande!

3e bilden: En bild på någon i din familj.


kung dag!

Det blev en riktigt nice dag i sidsjöns pulkbacke! Fikade, åkte pulka och brottades i snön. Kan det bli just någe bättre? Tror inte det va. Beskåda själv;











Satan vilka grymma människor!

because that's make me happy

Gurkan på big brother kan vara en av de skönaste människorna jag någonsin sett på tv. Eller ja, näst efter Ove Sundberg! Helt efterbliven och as kul! 


Nu; sova!

chilla lagomt

Imorgon har vi friluftsdag på sidsjön. Jag ska åka pulka, chilla och umgås med fantastiska vänner hela dagen! Ops. Glömde det viktigaste; ÄTA FIKA! Var och handlade fika förut och såhär ser upplägget ut; Kexchoklad, kladdkaksballerina med vanilj, cookies med chokladbitar, gifflar, läsk, yoghurt, varm choklad också får vi ju hampa av skolan! Känner att detta kommer bli asbra. Lill problemet är bara hur jag ska ta med mig allt? Tänker liksom inte sitta på en full buss i 1½ timme med utomhus kläder. PROBLEMS!



2a bilden: En bild på dig själv.


RSS 2.0