< Till bloggens startsida

Gott nytt år!


Nyår

Jag befinner mig i Åre över nyår. Otroligt fint faktiskt!


Snart så!


Lördagsnatten

Såhär ser jag ut ikväll! Ansiktsmask, sagan om ringen, glass, chips och dipp och en fin kille är ju faktiskt inte dumt alls!


År tvåtuentolv

2012 har varit ett bra år, men som vanligt och som livet är har även det gått upp och ner. Vad har jag gjort det här året då?
 
 
 
pic.twitter.com/Zg0D4qaY
 
Jag firade in året i Sidsjön tillsammans med fina människor, träffade en fin pojke och gick en lång promenad mitt i natten. Januari fortsatte med bowling med fina vänner, tränade en massa i Ånge med fina pållen, gick på kalas i Torpshammar, kämpade med att klara av matte c kursen och umgicks med mina vänner. 
 
 
 
Februari kom och jag åt kinderägg, åkte längdskidor, saknade min farmor, gick på flera basketmatcher tillsammans med fina vänner och grät till Glee samt fick VG på ett matteprov och blev så otroligt glad. 
 
 
 
Också kom Mars och jag köpte min första Carmex och blev kär i den, körde skoter, var på angeltävling, umgicks med Hanna, bakade goda kakor, fiskade på skolans friluftsdag med Jenny och Simone och körde lite till skoter. 
 
pic.twitter.com/MX70TYsB
 
 
I April åt jag kycklingrulle, firade Ellen som fyllde arton, åkte i Emmas baklucka, powerwalkade till Norra berget med klassen, var på bio med vänner och busade med pojkarna. 
 
pic.twitter.com/aQwPx1jm
 
Maj började med en roadtrip till Härnösand tillsammans med Ellen och Viktor för att fira Valborg, fortsatte sedan Maj med att springa runt i jeansjacka, åt mjukglass i solen med bästaste vänner, firade Emil och Sofie som fyllde arton, bröt handleden, sprang runt med gips hela månaden, firade att Rebecca fyllde arton, pluggade och gymmade. 
 
 
 
 
 
Sedan kom Juni och den efterlängtade sommaren var äntligen här. Juni tillbringades med att umgås med vänner, bada badtunna och käka grillat på Ellens altan i Hästnäset, åka runt hela staden i väntan på att pojkarna skulle dricka öl klart, gå på Björnstigen, tvätta bilen, prata om livet på Linneas balkong på skolavslutningsnatten, var hundvakt åt vår nya valp, viskansparken och massa hyss på midsommar och sena fiskekvällar med Emil och Mackan.
 
 
 
Och efter Juni kommer Juli och då stog jag framför svenska björnstammen och upplevde en magisk kväll, var lyckligast i världen, åkte karusell med Josefin och Linnea, busade med Elin, sommarjobbade, hade överraskningskalas, åkte till Los och tillbaka, var på barnkalas, åt amerikanska pannkakor med nyplockade jordgubbar till frukost, myste med en fin pojke, tränade skytte, åkte moped till Finnsjön och spelade kubb och umgicks med släkt. 
 
 
 
Helt plötsligt var det Augusti och jag vaknade bredvid en fin pojke många mornar, bjöd hem mina finaste vänner på middag, körde mycket bil, gick på bilbingo, fotograferade, busade många kvällar, låg i gräset mitt i natten och kollade på stjärnorna, umgicks med fina människor i en stuga i en skog någonstans, började träna fotboll igen, åt mozzarellapizza och hade filmkväll med Ellen och ville inte att gräset skulle ändra färg och kvällarna bli mörkare. 
 
 
September började med ett fint bröllop, promenader i natten, lagade och åt klappgröt för första gången, fotograferade kossor, umgicks med Rasmus, spenderade många kvällar under en filt med chaite och funderade över livet, beställde min studentmössa, spelade bingo, åt Ben&Jerry, åt langos och hade girltalk med Ellen. 
 
 
 
 
 
Sedan kom Oktober och jag längtade tillbaka till de varma sommarkvällarna, firade Simon som fyllde 20, hade hemmaspa med Rasmus, pluggade, listade vad jag tyckte om med hösten, var på bio med min fina pojke, firade två fina tjejer när dom fyllde arton, firade Agnes när hon fyllde arton, red massa pållar, gick på promenad, gjorde högskoleprovet, den första snön kom och jag kände mig glad. 
 
 
 
 
 
 
Och sen kom den näst sista månaden, November och den spenderade jag med att köra moped även fast det var jätte halt, sprang, red många hästar, powerwalkade, gick på diet, spelade beerpong med fina vänner, gymmade, älskade chaite, red med Elin i mörkret, köpte en Iphone, red pållar, vaknade bredvid finaste, kände julklappsångest, firade min morbror som fyllde år, hade mysdag med Simone då vi åt gomiddag, kikade på julisar och gick på bio. 
 
 
 
 
 
Avslutade året med December månad med att åka vagn i kylan, sno varmchoklad på Ica för att bli varma, rida genom Fränsta på julskyltningen, baka massa kakor, blev bjuden på spabehandling hos Siv, drack massa varmchoklad, slog in julklappar, blev bjuden på plankstek av Rasmus, åkte på kalas hos Filip, firade min kära mamma på hennes födelsedag, kikade på gamla julkalendrar, åt lussebullar, hade langoskväll hos Ellen, julklappshandlade med Elin, firade två julaftnar och umgicks med hur fina människor som hellst. 
 
Jag hoppas att 2013 blir ett lika fint år, om inte finare!
 
 

Ett helt nytt år.

Har ni några nyårslöften?
 
 
Jag brukar vanligtvis inte ha det men i år har jag några! Jag måste bli bättre på att blogga, planera, lägga ner mer tid på att rida och träna. Bloggen har varit väldigt lidande nästan hela året men jag har helt enkelt inte orkat även fast jag tycker att det är hur kul som hellst att skriva, därför ska jag försöka finna inspiration till att göra det oftare! Att planera är ett måste då jag har så himla mycket jag måste hinna med, därför ska jag inhandla en kalender som ska hjälpa mig att få livet att gå ihop! Och att lägga ner mer tid på ridning och träning är ju helt enkelt alltid viktigt. 
 
 
 
 

Julafton nummer två

Julaftonen firades hemma i Torps med julbord, glögg, julmust, kalle anka, fina människor och en massa fina paket! Underbart! 
 
 
Fick dessa snyggingar också!
 
 

Julafton nummer ett

Idag har jag firat julafton nummer ett hos Rasmus familj. Förutom en massa mys och god mat fick jag också fina julklappar! Finaste av allt var ändå att jag fick världens finaste julklapp av världens finaste Rasmus - en kattunge!!

Bästaste julklappen ever!


Jag lever faktiskt

Jag har helt enkelt inte orkat med det här på ett tag, men nu ska det bli ändringar! Jag får väl ta och skärpa till mig, men det måste ni också göra! Lite respons tack. 
 
Så här har senaste tiden sett ut genom instagram i alla fall: 
 
 
Jag har julbakat en massa, slagit in en massa fina julklappar och klätt en söt liten gran som står på mitt rum nu. 
 
Jag och Elin var i staden och handlade så många julklappar att jag knappt kunde bära kassarna på vägen hem. 
 
Har inte varit så mycket i skolan eftersom jag varit sjuk, ledig och har en massa körlektioner. 
 
Jag har busat omkring med denna fina varelse. 
 
Och ätit en massa onyttiga saker som smakar så fint i munnen. 
 
Igår lagade jag och Ellen lite langos!
 
 

Sunes jul

Chaite, lussebullar, pepparkakor och Sunes jul hoppas jag löser min förkylning.


Dags att bli en människa igen!

En dusch, lite ansiktsmask och fotad ska nog få mig att bli lite mer mänsklig i alla fall!


Förkyld och så

Jag har haft så fullt upp med livet på senaste tiden så jag har helt enkelt inte haft tid för detta! Ska dock ta tag i det här nu! 
 
I Fredags fyllde min kära mamma år så då firade vi henne, åt tårta och sånt. Resten av helgen spenderades i Njurunda med att slappa, äta gomat, kalas och sånt. Fint!

Nu har jag lyckats dragit på mig en himla jobbig förkylning så jag ligger hemma i min säng istället för att gå på skolan. Igår tvingade jag i alla fall mig iväg på körskolan för min första körlektion men det var allt jag orkade på hela dagen. Usch! 

Och såhär såg min helg ut genom instagram:
 
 
 
 
 
 

Ledig och så

Idag har jag varit ledig och har tillbringat dagen med att rida en pålle, skrivit in mig på körskolan och bokat körlektion. Nu ska jag strax iväg och rida nästa häst och pyssla i stallet innan jag gör kväll.


Pluggpepp

Jag hade som vanligt bara en lektion idag, så jag fick både sovmorgon och kom hem tidigt! När jag kom hem gjorde jag chaite och slog in lite julklappar. Därefter åkte jag till stallet och fixade lite, och nu har jag slagit mig ner i sängen med en massa tända ljus och ska faktiskt plugga! 

För en gång skull känner jag faktiskt att skolan är rolig. Vi har nästan bara roliga uppgifter just nu och det gör att man blir lite peppad i alla fall! Skönt. 
 

Så meningslöst får ingenting vara.

Idag fick jag sluta tidigt så jag var hemma redan klockan två och hann rida i ljuset. Det mina vänner, det är kanske bland det bästa som finns under vintertid!

När jag kom hem åt jag mozzarellapizza, tacka den som uppfann något så fantastiskt gott, och nu håller jag på att plugga. Lite mer engelska innan jag hoppar in i duschen och skiter i alla måsten för kvällen sedan. 

Underbart!


Planering, planering och planering

Just nu sitter jag och planerar veckan för att allt ska gå ihop med hästar, läxor, skola och andra saker som man behöver göra, och vill göra under veckan. Det är inte lätt att få allt att klaffa när man har hundra saker att göra och bara 24 timmar på dygnet!


Myshelg

Jag har haft en riktigt hektisk men rolig och mysig helg. 
 
På Fredagen åkte jag, Ellen och Emma upp till Kälen för spakväll hos Siv. Fotbad, ansiktsmask, massage och en massa mys. Det var hur skönt som helst!
 
På Lördagen red jag tre pållar, åkte häst och vagn genom Fränsta och höll på att frysa ihjäl! Kvällen bestod utav lite bakning och därefter åkte jag till Ellen. 

Gårdagen var också fullspäckad med massa stalljobb, ridning och annat bus. På kvällen drog vi på pållarna massa glitter och tomteluvor och red genom Fränsta under julskyltningen. När jag kom hem på kvällen blev det lite adventsmys med tända ljus, julkalendern, fika och varmchoklad med min fina pojke.

Chocolatechip cookie whoopies


RSS 2.0